Arkadaşlar bunun için ayrı bir konu açmak istemedim. Benim sorunum şu; bilgisayarıma format attıktan sonra internetim acayip yavaşladı. Formattan önce gayet hızlıydı. Tıkladığım siteler hemen açılırdı ama şimdi bi siteye tıkladığımda en az 5 kere yenile demem gerekiyor ve çok yavaş açılıyor. Çaresi nedir?
Vallahi ustadim, TCP/IP eslesmesinde hata var diyecegim ama zaten nete baglaniyorsun. Modemde sorun var diyecegim ama sayfalar gec acilmasina ragmen yinede aciliyor.
Sirasi ile Denetim Masasi > Ag Baglantilari na girip Butun Yerel Ag Baglantilarini sil. Daha sonra bilgisayarini yeniden baslatip sildigin Ag Baglantilarini yeniden yapilandir. Bu sekilde sorun halen devam ederse.
O zaman
Eger kullandigin LAN ve Modemin on board degilse
0 - Aygit yoneticisi ne girip modem ile ilgili butun aygitlarin teker teker ozelliklerine girerek hepsinin hatasiz calistigina ve herhangi bir HATA kodu uretmediginden emin olduktan sonra butun Ag bilesenlerini sistemden kaldir. (Eger hata mesaji varsa buraya yaz lutfen.)
1 - Bilgisayarini kapatip elektrik fisini cekip cikar.
2 - Bilgisayarinin motor kaputunu acarak her iki karti cikar.
3 - Bilgisayarini yeniden baslat.
4 - Bilgisayarini yeniden kapat, elektrik fisini cekip cikar.
5 - Az once cikardigin aygitlari yeniden yerine takip bilgisayari yeniden baslat.
Eger Modem ve LAN kartin onboard ise ozaman 0 daki islemi uygulayip 5. adima atla.
Eger bu sekildede sorun devam ederse o zaman.
Ag Baglantini ac.

Ozelliklere Tikla

TCP/IP yi secip Ozelliklere tikla

Daha sonra Ileri duzey Secenegine tikla

Ozellikler sekmesini ac.

Ayarlar secnegine tikla Ve bilgisayarinin ayarlarinin asagidaki resimle ayni olmasini sagla.

Eger halen sorun devam ederse. Buraya yaz, beraber cevap bulmaya calisalim.
Saygilar