Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ARKADAŞLAR KARA VE SAĞLIK ASTBY. PUANLARI DÜŞTÜ !!!!!!  (Okunma Sayısı 492 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
snobone
Asteğmen
*

Kıdem: 3

Kuvvet:

« Yanıtla #30 : Ağustos 24, 2008, 05:52:41 ÖS »

puanın kaç senin ve bölümün ?
işte sorduğum soru yalancı durumuna düşürmeyelim ltfen !!
nyse ara yinede için raht etsn belki olabilir
7.62
Yüzbaşı
*

Kıdem: 22

Kuvvet:

« Yanıtla #31 : Ağustos 24, 2008, 05:55:08 ÖS »

Kardeş düz lisesin ama fenci misin fen fen bilimleri bölümü okumanız gerekirdi..Sağlıkçı olmanız için sen sözel veya ea mezunu isen sadece yönetim yazıp ea 1 puanına göre yönetim bölümü için çağrılırsınız.Yani sayısal puanınız bir işe yaramıyor bu durumda.
hasan05
Asteğmen
*

Kıdem: 0

Kuvvet:

« Yanıtla #32 : Ağustos 24, 2008, 05:55:25 ÖS »

yok kardesım kendını kandırmıcaksın bole konularda kısmet, ben bugun bı subayla gorustum balıkesirde gorev yapmıs onun  dedıklerı benı cok etkıledı yoksa bu kadar uğrasmam yıne de pesini bırakmıcam saol yardımcı olduğun için  
snobone
Asteğmen
*

Kıdem: 3

Kuvvet:

« Yanıtla #33 : Ağustos 24, 2008, 05:57:11 ÖS »

önemli değil herzmn
hasan05
Asteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #34 : Ağustos 24, 2008, 05:57:19 ÖS »

doğru dıyosunda listeye bak ordada ea öğrenciler var ne olcak sımdı
7.62
Yüzbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #35 : Ağustos 24, 2008, 05:59:56 ÖS »

Sağlıkçı olmanız için düz lise isen fen fen bilimleri bölümü okumanız gerekir arkadaşlar anladınız mı?Huh?
Onlar yönetim bölümüı yazanlar eşit ağırlık çıkışlı veya sayısal bölümü okuyup yönetim yazanlar sen sözelci isen ea puanın 208 in üstünde ise listede adın kesin olur ama sayısal çıkışlı değilsin sözelcisin galiba sen o zaman ea  puanına bak 208 in üstünde ise git elemelere ama sayısalın bir işe yaramıyor.
hasan05
Asteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #36 : Ağustos 24, 2008, 06:02:22 ÖS »

arkadasım sımdı baktım okulun sıtesınden kaynak teskıl eden bolumlere inanmassan sen bak
sosyal bolumude var ayrıca ben ea cıyım tamam ama okul sıtesınde nıye yazmıs bolumlerı iş olsun dıyemı
7.62
Yüzbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #37 : Ağustos 24, 2008, 06:09:53 ÖS »

Arkadaşım anlamıyosun olayı ea cı isen sadece yönetime bakacaksın anladın ben bu işin içinde 2 senedir varım neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum ea 1 puanın 208 i geçiyosa git geçmiyosa çalış seneye git puanın tutmamış iste 3 kez açıklama yaptım sana.
sezgin
Üsteğmen
*

Kıdem: 12

Kuvvet:

« Yanıtla #38 : Ağustos 24, 2008, 06:14:14 ÖS »

208 puanla beni de listeye koymuşlar Smiley
Fakat bu puanla gidipte kazanmayı düşünmek hayalden başka birşey olmaz.
Zaten üniversiteye gideceğim ama yinede en büyük hayalim askeriyeye girmek.Artık uzman jandarmadan başka tercihim kalmadı ya da üniversite bitince astsubaylık falan olabilir.Benim için rütbe önemli değil ,uzman erbaş olsam bile yeterli.
1,5 senedir spor salonuna gidiyorum.Spordan yana korkum yok.Tek korkum matematik  :doh:
Bu arada kazanan arkadaşları tebrik ederim.

Her Türk asker doğar...
hasan05
Asteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #39 : Ağustos 24, 2008, 06:30:19 ÖS »

arkadasım bırbırımız anlayamıyoruz bos ver hayırlısı olsun yıne gozunde buyutmeyın neler donuyo o işler de bı bılsenız arakadas 208 gırmem cok zor dıyo cok haklı orda ole işler donuyo kı sasırsınız sız sanıyomusunuz öss belgesine bakıyorlar listeyemı bakıyolar gıden puanı ne olurssa olsun torpilin olcak son noktayı koyuyorum bu memlekette torpilin olcak yoksa işler donmuyo civi
7.62
Yüzbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #40 : Ağustos 24, 2008, 06:34:04 ÖS »

Kardeş torpil olayı sadece mülakatta olur askeri kuvvetleri bu kadar karalamayalım lütfen nası bakmıyorlar ben 2 kez eleme
lerine gittim adamlar gayette iyi yapıyolar işlerini bizzat  yaşadım gördüm...
hasan05
Asteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #41 : Ağustos 24, 2008, 06:36:48 ÖS »

o senın gozlemlerın demekkı sen benım yanımda olsan kendınden suphe edersın benım TSK kuvvetlerını karalamak gıbı bı gırısımım olmaz zaten babam 30 yıl bu kuruma hızmet vermıs bızde onunla bırlıkte gorevının bı parcası olmussak ne mutlu bana ben sadace gozlemlerımı soyledım saygılarımla
MFIRE
Asteğmen
*

Kıdem: 2

Kuvvet:

« Yanıtla #42 : Ağustos 24, 2008, 06:53:19 ÖS »

arkadasım bırbırımız anlayamıyoruz bos ver hayırlısı olsun yıne gozunde buyutmeyın neler donuyo o işler de bı bılsenız arakadas 208 gırmem cok zor dıyo cok haklı orda ole işler donuyo kı sasırsınız sız sanıyomusunuz öss belgesine bakıyorlar listeyemı bakıyolar gıden puanı ne olurssa olsun torpilin olcak son noktayı koyuyorum bu memlekette torpilin olcak yoksa işler donmuyo civi

Biliyorsan bu isleri gidip yaptirsaydin ya hadi git yaptir ...  Wink
7.62
Yüzbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #43 : Ağustos 24, 2008, 07:35:50 ÖS »

Yani kardeş o zaman torpilin varsa git yaptır ve gir okula yani puanımda tutmuş diyorsun sana yardımcı olmaya çalışıyorum yani açıkcası kuralları yazdım yalan mı söyleseydim traş mı yapsaydım sana.
Sadece mülakatta vardır listelerde hiç birşey yapılmaz kara kuvvetleri komutanından onay çıkıyor sen diyosun torpil var olmaz böyle bi durum en mantıklı yapacağın şey seneye yönetim yazıp 225 ve üstü puan alıp okula girmendir.
Zaten barajın en az 20 25  puan üstü alan arkadaşlarımız girebilir.
hasan05
Asteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #44 : Ağustos 25, 2008, 12:12:14 ÖÖ »

arkadaslar ben torpil yaptırıyım demıyorum torpile karsıyım dıyorum sen zaten hıc konusma sen rutbeyı ancak bu siteden alıp kendını kandırıısın devam et bole 
bu kadar olur yanı yemıyolar içmıyolar laf yetıstırıyolar ordu mahalle karısı almıyo sızın gıbı adam olun bıraz  sinirli
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.07 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu