Ana Sayfa
Resim Yükle
Video
Forum
Yardım
Giriş Yap
Ziyaretçi
.Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Birliknet.com ®
>
Askerî Bölge , Özel Kuvvetler , İstihbarat
(ASKERİ BÖLGEYE GEÇİŞ )
>
Hava Kuvvetleri
>
Emekli uçaklar
Sayfa:
1
2
[
3
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Emekli uçaklar (Okunma Sayısı 885 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BLACKEAGLE
Genel Muhabbet
Bölüm Sorumlusu
Kıdem: 92
- 1283... - İÇİMİZDE!
Kuvvet:
Ynt: Emekli uçaklar
«
Yanıtla #30 :
Ağustos 24, 2008, 07:18:03 ÖS »
Ne kadar boş-anlamsız bir başlık olmuş..
Birbirinize hakaret etmekten vazgeçip adam gibi tartışsaydınız belki bir faydası olurdu bu başlığın !
Eğer 9 canlı olsaydın,
En çok 8 kez kaçabilirdin ölümden.
Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi,
Yerin 6 mekan olacak sana.
En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin,
Kapatacaksın 4 açsan da gözünü,
Bu dünya 3 günlük dünya...
Azrailin yanında 2 kat olup yalvarsan da nafile,
Elbet 1 gün öleceksin.
O zaman herşey 0 dan başlayacak....
»
BŁącĶ ΣągĻέ
«
Kılıç Ali
Yarbay
Kıdem: 66
Vatanında ölmeyen iki kere ölür.
Kuvvet:
«
Yanıtla #31 :
Ağustos 24, 2008, 08:30:25 ÖS »
NorthWolf abi Hakan Türk okurmusun
GEREKÇE:
bunkerbuster
Kurultay 27
Kd. Binbaşı
Kıdem: 125
Kuvvet:
«
Yanıtla #32 :
Ağustos 24, 2008, 08:33:50 ÖS »
NorthWolf'ün HakanTürk ile röportajı :
http://www.birliknet.com/operasyonb/index.php/topic,53420.0.html
M.N.MUTLU
Binbaşı
Kıdem: 21
Kuvvet:
«
Yanıtla #33 :
Ağustos 24, 2008, 11:00:46 ÖS »
Desert senin ikinci mesajından ziyade okuduğum birinci mesajın görüşlerin hakkında fikir sahibi olmam için yeterlidir.
Okuyup öğrensinler araştırsınlar falan bunları geç ve ajitasyon yapmayıda bırak. Buradaki her birliknetli (sende katılırmısın bilmiyorum ) Olası bir savaşta yenilmekten bahsetmez kazanmak için ölmekten bahseder.
Düşmanın büyüklüğü beni ilgiledirmez ve nelere sahip olduğu tekrar söylüyorum beni benim ülkemin büyüklüğü ve yapabilecekleri ilgilendirir.
işte hodri meydan işgale yiyen gelir.
DÜNYA BİR GÜN MUTLAKA BİZDEN SORULACAK
desert
Üsteğmen
Kıdem: 4
Kuvvet:
«
Yanıtla #34 :
Ağustos 24, 2008, 11:57:57 ÖS »
Bana bakın sayın kseo benim ajitasyon yapmak gibi bir niyetim yok olamazda anladınızmı bu kafanıza iyice bir sokun öncelikle,asıl siz kahramanlık edalarıyla milleti gaza getirmekten vazgeçin!kimseninde ölümden korkusu yok! ezbere konuşmayacaksın konuşanıda uyaracaksın yine söylüyorum yan gelip yatmıyormu bu millet günümüz koşullarındaki yerine bakacaksın ondan sonra konuşacaksın! Atatürk'ten sonra ne kadar ilerledik ne yaptık sürekli milletin gözü boyanıyor araştır demek öğren demek kaynağına örnek vermek ne zamandan beri ajitasyon oluyor senin gibi örümcek kafalılar yüzünden bu ülke ilerleyemiyor bizim sorunumuz fazlaca gaza gelmemiz iki Türkü yanyana getir birbirlerini öyle gaza getirirlerki orduyu dahi karşılarına almaktan korkmazlar geç 10 dakida bırakın memleket sorunlarını avrupayı feteder amerikaya sefere çıkarlar,bilgi sahibi olmadan herhangi bir konu hakkında yorum yapılmaz mesaj atanların çoğuda araştırmadan bilmeden yazıyor herkesin ayakları yere basmalı,bu ülkenin evlatlarının savaştan korkusu yoktur göğüslerini gere gere ölüme giderler ama devlet askerini en son teknolojik silahlarla donatmalıdır günümüz bunu gerektiriyor günün koşulları neyse ayak uydurulmalıdır hep daha iyisi için durmadan yılmadan çalışmalıyız,ateş düştüğü yeri yakar sayın kseo mehmetçiği bile bile kimsenin ölüme göndermeye hakkı yok birileri ceplerini dolduracak milleti yalanla dolanla uyutacak faturada mehmetçiğe çıkacak yok öyle yağma,yazdıklarımın tek bir kelimesini dahi anlamamışsınız anlasaydınız zaten öyle bir yorum yapmazdınız zaten sizin önceki mesajınızdan niyetiniz belli bana kendime saldırtmak için kendinizi kışkırtığımı iddia etmişsiniz bak bak bak ne niyetlerim varmış haberim yok,sizin niyetiniz belli herneyse önce siz hitap etmeyi öğrenin sayın kseo!sayın kseo bu size atıfta bulunarak yazdığım son mesajdır,sizinle laf yarışına ağız dalaşına girmek gibi bir niyetim yok bu hatayıda asla yapmayacağım! ben herzaman doğru neyse onu söyledim ve söylemeyede devam edeceğim adam olan anlar!saygılarımla!
s_loc
Asteğmen
Kıdem: 3
Kuvvet:
«
Yanıtla #35 :
Ağustos 25, 2008, 12:26:46 ÖÖ »
Alıntı sahibi: desert üzerinde Ağustos 24, 2008, 11:57:57 ÖS
Bana bakın sayın kseo benim ajitasyon yapmak gibi bir niyetim yok olamazda anladınızmı bu kafanıza iyice bir sokun öncelikle,asıl siz kahramanlık edalarıyla milleti gaza getirmekten vazgeçin!kimseninde ölümden korkusu yok! ezbere konuşmayacaksın konuşanıda uyaracaksın yine söylüyorum yan gelip yatmıyormu bu millet günümüz koşullarındaki yerine bakacaksın ondan sonra konuşacaksın! Atatürk'ten sonra ne kadar ilerledik ne yaptık sürekli milletin gözü boyanıyor araştır demek öğren demek kaynağına örnek vermek ne zamandan beri ajitasyon oluyor senin gibi örümcek kafalılar yüzünden bu ülke ilerleyemiyor bizim sorunumuz fazlaca gaza gelmemiz iki Türkü yanyana getir birbirlerini öyle gaza getirirlerki orduyu dahi karşılarına almaktan korkmazlar geç 10 dakida bırakın memleket sorunlarını avrupayı feteder amerikaya sefere çıkarlar,bilgi sahibi olmadan herhangi bir konu hakkında yorum yapılmaz mesaj atanların çoğuda araştırmadan bilmeden yazıyor herkesin ayakları yere basmalı,bu ülkenin evlatlarının savaştan korkusu yoktur göğüslerini gere gere ölüme giderler ama devlet askerini en son teknolojik silahlarla donatmalıdır günümüz bunu gerektiriyor günün koşulları neyse ayak uydurulmalıdır hep daha iyisi için durmadan yılmadan çalışmalıyız,ateş düştüğü yeri yakar sayın kseo mehmetçiği bile bile kimsenin ölüme göndermeye hakkı yok birileri ceplerini dolduracak milleti yalanla dolanla uyutacak faturada mehmetçiğe çıkacak yok öyle yağma,yazdıklarımın tek bir kelimesini dahi anlamamışsınız anlasaydınız zaten öyle bir yorum yapmazdınız zaten sizin önceki mesajınızdan niyetiniz belli bana kendime saldırtmak için kendinizi kışkırtığımı iddia etmişsiniz bak bak bak ne niyetlerim varmış haberim yok,sizin niyetiniz belli herneyse önce siz hitap etmeyi öğrenin sayın kseo!sayın kseo bu size atıfta bulunarak yazdığım son mesajdır,sizinle laf yarışına ağız dalaşına girmek gibi bir niyetim yok bu hatayıda asla yapmayacağım! ben herzaman doğru neyse onu söyledim ve söylemeyede devam edeceğim adam olan anlar!saygılarımla!
Sayın desert dediklerine tam olarak katıldığımı söyleyemem ama az da olsa haksız sayılmazsın. Son yazdığın cevap biraz daha
iyi olmuş. Ama ilk yazdığın cevaba bakınca bu çıkmıyor bambaşka anlaşılıyor. Yanlış cümle yanlış kelimeler yanlış anlaşılmana sebep oluyor. Tabiyki her ülke ordusunu en son teknolojiyle donatmak ister. Bu sadece bu zaman için geçerli değil geçmişte de böyleydi gelecekte de böyle olacak. Ama elinde imkanın yoksa da kendini küçümseyip karşındakini gözünde büyütüp imkansızlık karanlığına bürünmemelisin. Gençliğe Hitabe'de yazdığı gibi tıpkı!
Nene Hatun
Forum Yöneticisi
Kıdem: 388
Kuvvet:
«
Yanıtla #36 :
Ağustos 26, 2008, 12:51:12 ÖS »
Forum Yöneticisi Notu:
Konu içindeki anlamsız ve sadece mesaj atmış olmak adına mesaj atan üyelere ait mesajlar silinmiştir.
Burası Birliknet forum sitesidir ve bulunduğunuz alanda Askeri Bölümlerdir....
Bu alana özel bir yönetmeliğin olması da alanın özelliğini net bir şekilde ifade etmektedir.
Geyik türü mesajlarınızı özel mesaj aracılığıyla yapabilir ve bölümü-konuyu ciddiye alarak fikirlerini paylaşan diğer üyelere saygı gösterebilirsiniz.
Silinen türdeki mesajların sahipleri için son kez uyarı yapılmakta olup, aynı tür mesajlar görüldüğü takdirde Disiplin Kurulu'na sevk edileceklerdir.
"Türkçemize hakkıyla sahip çıkalım, yazım kurallarını benimseyelim!"
BULUTLAR AĞLAMASA YEŞİLLİKLER NASIL GÜLER?
KuzeyKurt
Kurultay 9
Kd. Yarbay
Kıdem: 84
Kuvvet:
«
Yanıtla #37 :
Ağustos 26, 2008, 06:27:31 ÖS »
Hakantürk Okurum...
Ordumuzun silahları eski değildir. Bir silahın nasıl eski olduğu konusunda her zaman tartışırız.
Ayrıca, kimsenin kasıtlı ajitasyon yaptığını zannetmiyorum. Kışkırtılık yaptığını da öyle.
Fazla Amerikanvari filim izleyen, pisikolojik savaşın kurbanı olan beyinlerimiz bize tersini söylesede, yurdumun ve milletimin her nevi işgal- sıcak çatışma yada tersi olan durumda zorluklarla başa çıkabileceğinden eminim.
Zateni Türk'ün düşmanlarıda bu noktadan korkmaktalar.
O nokta'ki;.....Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle techit edebilirler. Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
O noktada dahi, damarlarındaki asil kana inanacak insanlar olacaktır. Şahsen ben onlardan birisiyim.
ATAM SEN RAHAT UYU !
desert
Üsteğmen
Kıdem: 4
Kuvvet:
«
Yanıtla #38 :
Ağustos 27, 2008, 05:27:32 ÖS »
Sayın NorthWolf sözlerinize katılıyorum ama hep karşılaştığım bir şeyi söylemek istiyorum bir konu tartışılıyor konu hemen Türkün kahramanlığına geliyor cesaretine geliyor Türk şöyle Türk böyle iman gücü derken konu tıkanıyor asıl konuya dikkat çekildiğinde Türkün gücünden şüphe ediyormuş iman gücüne yüreğine inanmıyormuş gibi bir hava orataya çıkıyor bu yanlış bir tutum ve tartışmaları geren bir nokta,herkes Türkün ne kadar cesur kahraman olduğunu biliyor bunu sayfalarca dile getirmeye gerek yok konu ile ilgili 1 sayfa tartışıyorsun 3 sayfa cesaret ve kahramanlık yazıları yazılıyor ve insan ister istemez soğuyor konunun özü kayboluyor yada tartışma farklı noktalara kayıyor laf yarışları başlıyor ve insan ister istemez etkileniyor söyleceğinide unutuyor hangi taşı kaldırsan bu kahramanlık yazılarıyla karşılaşıyorsun dile getirelecek yer var zaman var, ben bunlara kızıyorum sayın Northwolf.saygılarımla!
KuzeyKurt
Kurultay 9
Kd. Yarbay
Kıdem: 84
Kuvvet:
«
Yanıtla #39 :
Ağustos 27, 2008, 10:06:39 ÖS »
Tarih tekerrürden ibarettir.
Varolmak yada olmamak savaşı veren bir ulus, hertürlü kahramanlığı yapar.
Ancak keza yine konu savunma bütçeleri-silahlarımız olduğunda bunları kullananların insan oldukları, En mükemmel teknik ekipmanın bile en zayıf halkasının insan olduğu görülmektedir.
Silah-insan ile bir bütündür. Kendi kararlarını veren Robot çağında değiliz.
Kahramanlık yazıları ve kahramanlık destanlaştırmaları her milletin moral motivsyonlarını yüksek tutmak için söylediği -kullandığı etmenlerdir.
Aslında ölümden korkmanın üstünü örtmenin en güzelde yoludur-ki savaş ölüm demektir.
Ancak derseniz ki bunları konuşmalayım Alet işler el övünür, buyrun TSK mızın silahlarını ABD ile karşılaştıralım. O zamanda GSMH lere, nüfusa, potensiyel tehtidlere ve genel ülke politikasına bakalım.... karar verelim TSK nın neye ihtiyacı var, ABD nin neye?
Elma ile armutun birlikte toplanmasına da ben kızıyorum.
Sanki ABD tüm ülkede tek bir tank -uçak vs kalmayacak şekilde TSK ya vuracak... bizde kahramanlık yapmak zorunda kalacağız. Bunu düşünen beyinler hala otursun Süngerbob seyretsinler. Tam onlara göre.
«
Son Düzenleme: Ağustos 27, 2008, 10:08:18 ÖS Gönderen: NorthWolf
»
ATAM SEN RAHAT UYU !
Sayfa:
1
2
[
3
]
Yukarı git
Yazdır