Ana Sayfa
Resim Yükle
Video
Forum
Yardım
Giriş Yap
Ziyaretçi
.Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Birliknet.com ®
>
Askerî Bölge , Özel Kuvvetler , İstihbarat
(ASKERİ BÖLGEYE GEÇİŞ )
>
Hava Kuvvetleri
>
Emekli uçaklar
Sayfa:
1
[
2
]
3
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Emekli uçaklar (Okunma Sayısı 889 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
Kıdem: 21
Kuvvet:
Ynt: Emekli uçaklar
«
Yanıtla #15 :
Ağustos 23, 2008, 06:10:53 ÖS »
Alıntı sahibi: bb.ef-trpasa34 üzerinde Ağustos 23, 2008, 06:02:43 ÖS
Bizde iman gücü var onları gerekirse taşla, sopayla yeneriz.
O kadarda değil biraz abartıyorsun onlar bize füze atacak biz onlara taş atacaz.ve sonra yenecez ha
«
Son Düzenleme: Ağustos 23, 2008, 06:12:38 ÖS Gönderen: kalaşnikovnişancısı
»
Orijinal Laz
En sevdiğim yemek laz böreği
Rize benim memleketim
Rize/Fındıklı
Sarı oğlu Mustafa
Mustafa Sarı
korat
Teğmen
Kıdem: 15
Kuvvet:
«
Yanıtla #16 :
Ağustos 23, 2008, 08:49:14 ÖS »
Alıntı sahibi: denizalp üzerinde Ağustos 23, 2008, 03:43:39 ÖS
Bunlar amekli deyil abd nin depo seviyesinde muhafaza ettiği uçaklar.Özellikle çol ortamında muhafaza ediyorlar ki nemden etkilenmesin.Motor ve elektironik sistemlerinide söküyorlar zaten.Hatta özel koruyucu boyada vuruyorlar.Benim bilgim bu yönde yanlış yönlendirmayayim kimseyi.
Doğru söyledin bunlar yedeğe alınmış depolanmış uçakalar ve biz de cobralarımızı bu gibi bir depodan almıştık. eğer 1 mart teskeresi geçseydi büyük olasılıkla f 14 lerin arkasındaki f 15 lerdende 50-60 kadar hibe olarak alacaktık.bu resimlerin devamında b1 ler de vardı fakat buraya eklenmemiş.
M.N.MUTLU
Binbaşı
Kuvvet:
«
Yanıtla #17 :
Ağustos 23, 2008, 09:33:44 ÖS »
Alıntı sahibi: desert üzerinde Ağustos 23, 2008, 04:14:02 ÖS
Tsk amerikyala savaşabilirmi?yeterlimi diye aklında soru işreti olanlara ve kahramanlık edasıyla pembe hayaller içinde olanlara gösterecen bu fotoğrafı gösterecenki amerikayı hayallerinde sil baştan tasarlasınlar ne kadar büyük bir güç yatıyor orada sadece buna bakarak dahi bir değerlendirme yapılabilir,çeyreği bile bizde yok uçakların!saygılarımla
Teğmenmisin nesin resmen kışkırtıyorsun beni kendine saldırtmak için. Amerikanın büyüklüğü ve korkaklığı kendisini eilgilendirir ülkemin büyüklüğü ve cesareti ise beni.
Hani ALLAH'tan söyledin amerika çok büyük diye yoksa benimde abd ile savaşmaya cesaretim vardı. Şimdi sen bunu dedin ya sırf sen istediğin için savaşmadan ülkemi ıraklılar gibi teslim edeceğim onlara
DÜNYA BİR GÜN MUTLAKA BİZDEN SORULACAK
desert
Üsteğmen
Kıdem: 4
Kuvvet:
«
Yanıtla #18 :
Ağustos 24, 2008, 08:54:14 ÖÖ »
Alıntı sahibi: kseo üzerinde Ağustos 23, 2008, 09:33:44 ÖS
Tsk amerikyala savaşabilirmi?yeterlimi diye aklında soru işreti olanlara ve kahramanlık edasıyla pembe hayaller içinde olanlara gösterecen bu fotoğrafı gösterecenki amerikayı hayallerinde sil baştan tasarlasınlar ne kadar büyük bir güç yatıyor orada sadece buna bakarak dahi bir değerlendirme yapılabilir,çeyreği bile bizde yok uçakların!saygılarımla
Teğmenmisin nesin resmen kışkırtıyorsun beni kendine saldırtmak için. Amerikanın büyüklüğü ve korkaklığı kendisini eilgilendirir ülkemin büyüklüğü ve cesareti ise beni.
Hani ALLAH'tan söyledin amerika çok büyük diye yoksa benimde abd ile savaşmaya cesaretim vardı. Şimdi sen bunu dedin ya sırf sen istediğin için savaşmadan ülkemi ıraklılar gibi teslim edeceğim onlara
Sayın Kseo ben size nasıl sayın diye hitab ediyorsam şu anda sizdende bana aynı hitab ile karşılık vermenizi beklerim,bakın sayın kseo forumda sayfalarca amerika tsk,israil-tsk savaşında ne olur diye bir sürü mesaj yazılmış mesajlara baktığınızda hemen hemen bir çoğu hep tsk üstte amerika altta asmış kesmiş herkes karşısındaki düşmanı görmezlikten gelmiş,sizin kopyaladığınız msajın altında bir mesajım daha var sanırım siz onu okumadığınız için bu şekilde asabi yaklaşmışsınız önemi yok,yine söylüyorum sadece birlikneti takip eden bir arkadaş gerçekten askeri konularda hatırı sayılır iyi bilgilerle ve iyi bir kültürle donanır,hal böyleyken okumadan araştırmadan klavyenin karşısına geçipte boş boş mesaj atanlara kızıyorum,benim milletimizin savaşçılığına,cesaretine,büyüklüğüne bir sözüm yok bunu herkes biliyor ama artık çağımızda bunlar geri planda kalıyor,bakın eğer bu sıfatların tek başına yaptırımları olsaydı yine söylüyorum biz bugün Osmanlı İmparatorluğunun vatandaşı olurduk,envanterin ortada kendi silah sanayiin ortada neye dayanarak amerika ve israil bu denli küçümsenir aklım almıyor arkadaşlar tsk'yı o kadar abartıyorlarki dünyada rakip tanımıyorlar,elimizdekilere bakıp gücümüzü iyi idrak etmeli ve yerimizi iyi bellemeliyiz atıp tutmayla olmuyor bu işler amerikalılar,israilliler korkak olabilirler ama biz o korkakların yaptığı hiçbir silahı yapamıyoruz seninle neden gelip kara savaşı yapsın niye işgal etsin teknolojileri var adamların füzelerini ateşledilermi ne yapacaksın ama bizim türkler onada bir cevap verir yer altındaki gizli silahlarla durdururlar,gönderdi üzerine F-22'leri 60-70 model uçaklarınlamı durduracaksınız hayal kurmayın lütfen!Türk milleti esarettense ölmeyi yeyler ancak ölünce cesetimize hükmedebilirler kimsenin birşey teslim ettiği yok milletimizin büyüklüğüde cesaretide burdan gelir!
KuzeyKurt
Kurultay 9
Kd. Yarbay
Kıdem: 84
Kuvvet:
«
Yanıtla #19 :
Ağustos 24, 2008, 10:38:21 ÖÖ »
Arkadaşlar, Bu cici uçaklardan yola çıkarak ABD ordusunun gücünü algılamaya çalışmanıza bayıldım.
O ordunun gücünü savunma rakkamlarına bakarak görebilirsiniz.
İkinci olarak burada mesaj yazan, kendi ordusuna - askerine - inanan iman etmiş insanlarıda basit iki foto ile rencide edemezsiniz.
Savaş, bir sanattır. En güçlü tarafınız en zayıf tarafınız olabilir. Bu sitede yorum yazan hiç ama hiç kimse savaşı yada konvansiyonel bir çatışmada değişkenleri, coğrafyayı, meteoroliyi, ve bunları kullanaca lider kadrosunu hesaba katmaz.
Evet sayı üstünlüğü korkunç... 1'e 100... tanklarda öyle,
Peki.... Şimdi savaş senaryosunu neye göre çizdiniz? Amerika tüm tanklarını, uçaklarını burayamı yığacak...
Dalga geçmeyin. Basit ve ucuz Amerikan hayranlığı yapmayın.
ATAM SEN RAHAT UYU !
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
Kuvvet:
«
Yanıtla #20 :
Ağustos 24, 2008, 10:52:14 ÖÖ »
Biz elimizdeki uçaklarla Abd yi perişan ederiz.çünkü bizim ordumuz iyi eğitimlidir.sürekli tatbikatlara katılır.F-16 larımızın yazılımları millileştirilmiştir.modern sistemlerle donatılmıştır.gece görüş sistemleri vardır.yani muharebe sistemleri bakımından onlardan çokta geri değiliz.elbette onlar süper güç olduğu için sayı bakımından ve bazı uçaklara sahip olma bakımından(b-2,f-22)üstünlükleri olsada bu tek başına bizi yenmek için yeterli değildir.
Orijinal Laz
Rize benim memleketim
Rize/Fındıklı
Sarı oğlu Mustafa
Mustafa Sarı
michael jackson
Asteğmen
Kıdem: 2
Kuvvet:
«
Yanıtla #21 :
Ağustos 24, 2008, 12:31:05 ÖS »
Iste bende bunu diyorum f-16 larimiz ve pilotlarimizla iman gucumuz birlesince Amerikalilari hamburger yapariz
KuzeyKurt
Kurultay 9
Kd. Yarbay
Kuvvet:
«
Yanıtla #22 :
Ağustos 24, 2008, 12:35:52 ÖS »
Arkadaşlar, perişan etmek, hamburger yapmak....
Savaş nedir? ekonomilerin yok edilip, sosyolojik olarak yeni zümreler yaratma sanatıdır.
Amerikan anakarasında Amerikan üstlerini bombalamış gibi konuşuyorsunuz?
ATAM SEN RAHAT UYU !
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
Kuvvet:
«
Yanıtla #23 :
Ağustos 24, 2008, 12:44:53 ÖS »
Ben şunu kastettim amerikayla yapacağımız bir savunma savaşında onları hüsrana uğratırız.ama tabiki onların ana karasına bir saldırı yapma imkanımız yok.
Orijinal Laz
Rize benim memleketim
Rize/Fındıklı
Sarı oğlu Mustafa
Mustafa Sarı
s_loc
Asteğmen
Kıdem: 3
Kuvvet:
«
Yanıtla #24 :
Ağustos 24, 2008, 03:41:12 ÖS »
Arkadaşım uçakla savaş kazanılmaz... Biraz tarih bilgini tazele istersen kurtuluş savaşını hatırla tahta mermileri falan çorapsız postalsız elbisesiz silahsız kazandığımız savaşları.. Nasıl olsa aşağı inecekler hep havadan bombalayacak halleri yok.. İçindeki inancı kaybettiğin an bitmişsin demektir onu kaybetme sakın!
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
Kuvvet:
«
Yanıtla #25 :
Ağustos 24, 2008, 04:41:05 ÖS »
Bir savaşı kazanmak için hem silaha hemde cesur askerlere ihtiyaç vardır.bizde hem cesur askerler hemde silahımız var.ordumuz güçlüdür.
Orijinal Laz
Rize benim memleketim
Rize/Fındıklı
Sarı oğlu Mustafa
Mustafa Sarı
KuzeyKurt
Kurultay 9
Kd. Yarbay
Kuvvet:
«
Yanıtla #26 :
Ağustos 24, 2008, 04:56:16 ÖS »
Arkadaşlarım..
Orta uzunlukta bir zaman dilimi için ABD nin bizi işgale doğrudan niyetleneceği gibi burum olamaz.
Keza Anadolu, çevresindeki hemen her komşusunun toprakları üzerinde hak iddia ettiği bir çoğrafyada bulunuyor.
Kısacası Tekbaşına ABD gibi bür ülke ile savaşmayı kendilerine bileyen arkadaşlarım, biraz ayaklarını yere bassınlar.
Bizim işgal savaşımız çok cepheli, yüksek katliyamlı bir işgal olacak.
Keza, şu an bize dost olarak gösterilen askerlerin, halkların tersine, o halklar kendilerini bir TÜRK akınından korumak, için savunmacı anlayışla saldırıda bulunacaklar. Doğudan batıya her nokta. Etnik olarak her millyet(Kürtlerde dahil) bu işgalci güçler tarafından kelimenin tam anlamı ile doğranaçak-biçilecek.
Gençlerimiz, yılların verdiği kültür emperyalizminin etkisi ile savaşmak istemeyecek, barış sözleri haykıracak- Türklere Batılı ve Doğulu Yeni düşmanlarına yaranabilmek ve yaşayacaklarını umarak sevgi ile yaklaşacaklar; ancak alacakları cevap sadece kendi kanları olacaktır.
Kısacası 1000 yıllık bir şekilde oluşmuş barış Türklerin Anadolu toprakları üzerinden sökülüp atılarak yeni bir paylaşılmış toplumlar bölgesi olacaktır.
Sadece ABD'yi beklerseniz, çok yanılırsınız. Sn.Başbakanımız bu tehlikeyi görmüş ve acizlik ve delalet içerisinde başta BOP planı olmak üzere birçok dev ülkeye bu toprakları ve bizim geleceğimizi peşkeş çekmiştir. Kısacası Damarlarındaki Asil kana güvenen birisi değildir.
Belki o haklıdır, belki bizler.. ancak sonuç ise, ülkemiz ve Anadlu üzerindeki Türk Irkı yok olma tehlikesindedir.
ATAM SEN RAHAT UYU !
desert
Üsteğmen
Kuvvet:
«
Yanıtla #27 :
Ağustos 24, 2008, 06:30:39 ÖS »
Ülkemiz bir kurtuluş savaşını daha kaldırabirlirmi sayın s_loc önce bunun yanıtını arayın kendinizde olası bir savaş kurtuluş savaşından daha yıkıcı olacaktır bu yıkımı tamir edebilcekmisiniz?resimler sayılara bakıpta güç dengesini algılayamayanlar için güzel bir örnektir sayın Northwolf,ordumuz modern silahlarla donatılmış bir ordu değil silahlarımız artık eskidi bunu anlamak için illa bir savaşmı çıkması lazım tepemize bombamı yemeliyiz,kimsenin içindeki inancı kaybettiği yok sayın s_loc mesajlarımı daha dikkatli okuyun ne anlatmak istemişim iyi idrak edin,uçak konusuna gelince iman gücü + F-16 bu şekilde F-22'lerle baş edemezsiniz o uçakları durdurabilecek elinde füzen yok uçağında yok anladınmı boş beleş konuşmasın hiç kimse,sen yan gelip yat milletin vergisiyle git hazır hazır al silahları silah sanayiini oluşturma ondan sonra ahkam kes bu alenen mehmetçiği ölüme atmaktır 70 milyonluk koca 7 cihana hükmetmiş şanlı Osmanlı torunu bu köklü koskaca millet silah üretemiyorsa bir yerde noksanlık var demektir bundanda köydeki gariban çiftçiyi sorumlu tutamazsın yan gelip yatılıyor herkes cebini doldurmanın peşinde belli kutsalların arkasından yorum yapıyor herkes gerçekler görülmelidir.saygılarımla!
«
Son Düzenleme: Ağustos 24, 2008, 06:32:51 ÖS Gönderen: desert
»
aynplan
Yüzbaşı
Kıdem: 31
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil.
Kuvvet:
«
Yanıtla #28 :
Ağustos 24, 2008, 07:01:28 ÖS »
Tüm askerlerimiz senin gibi düşünürse...
****NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE****
desert
Üsteğmen
Kuvvet:
«
Yanıtla #29 :
Ağustos 24, 2008, 07:13:04 ÖS »
Sayın aynplan diğer mesajlarımıda oku ne anlatmak istemişim anla ondan sonra yaz, alıntı yap yapıştır mesajı, boş beleş mesaj atmayla olmaz bu işler 4 sayfanın 4'ünüde oku anla ondan sonra yorum yap,mesaj atayımda ne olursa olsun mesaj sayım artsın mantığında herkes!
Sayfa:
1
[
2
]
3
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer: