kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
Kıdem: 21

Kuvvet:
|
 |
« : Ağustos 22, 2008, 05:52:06 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Orijinal Laz En sevdiğim yemek laz böreği Rize benim memleketim Rize/Fındıklı Sarı oğlu Mustafa Mustafa Sarı
|
|
|
denizalp
Teğmen
Kıdem: 12

S İ V İ L
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2008, 03:43:39 ÖS » |
|
Bunlar amekli deyil abd nin depo seviyesinde muhafaza ettiği uçaklar.Özellikle çol ortamında muhafaza ediyorlar ki nemden etkilenmesin.Motor ve elektironik sistemlerinide söküyorlar zaten.Hatta özel koruyucu boyada vuruyorlar.Benim bilgim bu yönde yanlış yönlendirmayayim kimseyi.
|
|
|
|
|
|
BEN FARKLI D Ü Ş Ü N Ü Y O R U M YA SİZ ?
TÜRKÜN TÜRKE PROPAGANDASINA H A Y I R !
|
|
|
bozo25
Üsteğmen
Kıdem: 9

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2008, 03:53:50 ÖS » |
|
Resmen uçak tarlası olmuş ya bune böyle genelde boing tipi yük uçakları görülmekte tabi seç al bi sürü uçak var.. 
|
|
|
|
|
|
' Herkes Asker Olur. Fakat Gerçek Asker Olamaz.. (B.B.)
|
|
|
|
|
desert
Üsteğmen
Kıdem: 4

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 23, 2008, 04:14:02 ÖS » |
|
Tsk amerikyala savaşabilirmi?yeterlimi diye aklında soru işreti olanlara ve kahramanlık edasıyla pembe hayaller içinde olanlara gösterecen bu fotoğrafı gösterecenki amerikayı hayallerinde sil baştan tasarlasınlar ne kadar büyük bir güç yatıyor orada sadece buna bakarak dahi bir değerlendirme yapılabilir,çeyreği bile bizde yok uçakların!saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denizalp
Teğmen

S İ V İ L
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2008, 04:35:12 ÖS » |
|
Tsk amerikyala savaşabilirmi?yeterlimi diye aklında soru işreti olanlara ve kahramanlık edasıyla pembe hayaller içinde olanlara gösterecen bu fotoğrafı gösterecenki amerikayı hayallerinde sil baştan tasarlasınlar ne kadar büyük bir güç yatıyor orada sadece buna bakarak dahi bir değerlendirme yapılabilir,çeyreği bile bizde yok uçakların!saygılarımla
Yeneriz biz onları silah uçak dediğin nedir ki.Bizim atalarımız nereden nereye savaşdılar biliyon mu sen.Tek başımıza atlarız hepsinin üzerine.Herşeyden önce iman kuvetimiz var. Yersen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ghost23
-UYARI-
Yüzbaşı
Kıdem: 22

Search And Rescue
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2008, 04:44:49 ÖS » |
|
Amerikan propagandası gibi olmuş
|
|
|
|
|
|
 [/URL] 
|
|
|
Sergei
Kd. Albay
Kıdem: 150

Dünyaya Kazık Çaktım Duyulsun Adım
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 23, 2008, 04:50:11 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
* the human whose name is written in this note shall die. * this note will not take effect unless the writer has the subject's face in their mind when writing his/her name. therefore, people sharing the same name will not be affected. * if the cause of death is written within 40 seconds of writing the subject's name, it will happen. * if the cause of death is not specified, the subject will simply die of a heart attack. * after writing the cause of death, the details of the death should be written in the next 6 minutes and 40 seconds.
|
|
|
desert
Üsteğmen
Kıdem: 4

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 23, 2008, 04:54:19 ÖS » |
|
Ben amerikan propagandası yapmadım sayın ghost23 zaten sizde gibiyi eklemişsiniz herneyse,amerikayı gözlerinde karınca kadar küçültüp mesaj atanlara çok kızıyorum hiçmi okumazlar bu insanlar 21 yüzyılda yaşıyoruz ama kimsenin hiçbirşeyden haberi yok ben buna kızıyorum anlatmak istediğimde bu yazımda,aç oku internet sayesinde dünya ayaklarının altında bilgiyi uzaklarda aramanada gerek yok hiçbirşey bilmeyen bir kişi dahi sadece birlikneti takip etsin okusun gerçekten iyi derecede bilgi ve kültür sahibi olur okumuyoruz boş boş geziyoruz,oku düşmanını en iyi şekilde tanı idrak et bakalım ondan sonra bu cümleler çıkıyormu ağzından.silah aldığın ülkeyi ordunun envanterinin büyük bir kısmının temin edildiği ülkeyi bu derece küçümsemek bu devirde ne büyük bir gaflettir herkes gözlerini açsın iman gücü bir yere kadar iman gücüyle olsaydı hala osamanlı dimdik ayakta olurdu bizde osmanlı vatandaşı olurduk!saygılarımla!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fight Falcon
Binbaşı
Kıdem: 57

Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz..
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 23, 2008, 05:13:22 ÖS » |
|
Gta Sandandreas geldi aklıma..
|
|
|
|
|
|
Yaratılışımda Bir Fevkaladelik Varsa Bu TÜRK Olmamdandır...
Muhtaç Olduğun kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur...
"Kanini tasiyandan baskasina inanma!"
|
|
|
ghost23
-UYARI-
Yüzbaşı
Kıdem: 22

Search And Rescue
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 23, 2008, 05:21:47 ÖS » |
|
Ben amerikan propagandası yapmadım sayın ghost23 zaten sizde gibiyi eklemişsiniz herneyse,amerikayı gözlerinde karınca kadar küçültüp mesaj atanlara çok kızıyorum hiçmi okumazlar bu insanlar 21 yüzyılda yaşıyoruz ama kimsenin hiçbirşeyden haberi yok ben buna kızıyorum anlatmak istediğimde bu yazımda,aç oku internet sayesinde dünya ayaklarının altında bilgiyi uzaklarda aramanada gerek yok hiçbirşey bilmeyen bir kişi dahi sadece birlikneti takip etsin okusun gerçekten iyi derecede bilgi ve kültür sahibi olur okumuyoruz boş boş geziyoruz,oku düşmanını en iyi şekilde tanı idrak et bakalım ondan sonra bu cümleler çıkıyormu ağzından.silah aldığın ülkeyi ordunun envanterinin büyük bir kısmının temin edildiği ülkeyi bu derece küçümsemek bu devirde ne büyük bir gaflettir herkes gözlerini açsın iman gücü bir yere kadar iman gücüyle olsaydı hala osamanlı dimdik ayakta olurdu bizde osmanlı vatandaşı olurduk!saygılarımla!
Haklısınız tabi.Özellikle kitaplar basın yayın organları gibi kuruluşlar bunda büyük etkiye sahip.Herkes ABD'ne lan kimmiş düşüncesiyle en iyi özel kuvvet en iyi pilotlar en iyi ordu bizim ordu gibi düşünceleri kafasına almış dik kafalılıkla gidiyor.
|
|
|
|
|
|
 [/URL] 
|
|
|
michael jackson
Asteğmen
Kıdem: 2

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 23, 2008, 05:27:58 ÖS » |
|
Dunyanin en kahraman pilotlari bizim evlatlarimiz..yeneriz Amerikan kopeklerini....Bizde iman gucu var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denizalp
Teğmen

S İ V İ L
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 23, 2008, 05:33:29 ÖS » |
|
Dunyanin en kahraman pilotlari bizim evlatlarimiz..yeneriz Amerikan kopeklerini....Bizde iman gucu var
Bunu neyle ölçtün.Kimin daha çok kahraman olduğunu nasıl öğreneceğiz.Bunu ölçen çihaz varmıdır. Pkk nın stinger (yazım yanlış olabilir) aldığı dönemde vurulan 2 helikopterden sonra günlerce uçmak istemeyen hatta emirleri yerine getirmeyen pilotlar oldu buna ne diyeceksin.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 23, 2008, 06:05:00 ÖS Gönderen: denizalp »
|
|
|
|
|
bb.ef-trpasa34
Üsteğmen
Kıdem: -10

TTK!!!
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 23, 2008, 06:02:43 ÖS » |
|
Bizde iman gücü var onları gerekirse taşla, sopayla yeneriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunkerbuster
Kurultay 27
Kd. Binbaşı
Kıdem: 125

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 23, 2008, 06:07:59 ÖS » |
|
Bunlar emekli değil , tamamen ölmüş uçaklar. Uçak mezarlığına bakmaktasınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|