Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: HAYATIMIN EN ZOR KARARI  (Okunma Sayısı 739 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
keskin_nişancı
Üsteğmen
*

Kıdem: 8

Kuvvet:

« : Ağustos 22, 2008, 03:34:30 ÖS »

Arkadaşlar önümdeki 1 hafta içinde hayatımın en zor kararını vereceğim. Hem jamyo yu kazandım hem de Balıkesir Üniversitesi bilg. ve öğretim teknolojileri öğrt. liğini kazandım. Siz olsanız hangisine giderdiniz ve bana her iki mesleğin de artılarını-eksilerini yazar mısınız? Ben ona göre kararımı vereyim.

NOT: Bana bu senin kararın biz ne desek boş demeyin. Elbette benim kararım, ben istediğim yere gideceğim fakat sizin de fikirleriniz benim için önemli arkadaşlar. Siz bana şunu seçersen şu artın-eksin olur, bunu seçersen bu artın-eksin olur deyin ben de kararımı vereyim.

Teşekkürler...

Sana dar gelecek makberi kimler kazsın.. Gömelim gel seni tarihe desem, SIĞMAZSINN!!"
gazikurt
Binbaşı
*

Kıdem: 103

ŞEHİT NURLANMIŞ GAZİ ONURLANMIŞ ASKERDİR

Kuvvet:

« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2008, 03:36:07 ÖS »

üsteğmenim seni aramızda görmek bizi onurlandırır bi komutanın olarak saflarımızda yer almanı canı gönülden isterim saygılarımla söz seni süründürmücem

ŞEHİT NURLANMIŞ GAZİ ONURLANMIŞ ASKERDİR      YA SEV YADA TERKET
keskin_nişancı
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2008, 03:37:28 ÖS »

Teşekkür ederim komutanım.  asker

Sana dar gelecek makberi kimler kazsın.. Gömelim gel seni tarihe desem, SIĞMAZSINN!!"
boncuquan
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2008, 03:40:15 ÖS »

İkisi de devlet için çalışmak sonuçta...astsubaylığın öğretmenliğe göre zorlukları daha fazla tabi ona göre ver bi karar Smiley ailene de danış iyice...TSK personeli akraban varsa eğer ona sor en iyisini o söyler muhtemelen...gönlünde astsubay olmak varsa da hiç durma kaydını yaptır Smiley

||| Boncuquan |||
Fight Falcon
Binbaşı
*

Kıdem: 57

Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz..

Kuvvet:

« Yanıtla #4 : Ağustos 22, 2008, 03:42:22 ÖS »

Tabiki Jamyo ya git kardeşim,hakkında hayırlısı olsun sevindim senin adına..Bende universiteye gidicem bu yıl fakat seneye tekrar askeriyeye girmeye deneyeceğim..Bana sorarsan Jamyo derim..Ama senin içindeki ses önemli olan..

Yaratılışımda Bir Fevkaladelik Varsa Bu TÜRK Olmamdandır...

Muhtaç Olduğun kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur...

"Kanini tasiyandan baskasina inanma!"
gazikurt
Binbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #5 : Ağustos 22, 2008, 03:43:35 ÖS »

teşekküre gerek yok kardeşim yanımızda ol yeter bu vatanın mehmetleri bitmez meslek biraz zordur ama göreceklerini nyaşayacaklarını para versen göremezsin milyarları döksen göremezsin görevini layıkıyla yaptıgın zaman zor olan hiç bişey yoktur iş olarak degil görev olarak benimseyip yaparsan daha fazla başarılı olur ve bıkmazsın seveceksin bizim meslek sevilmeden yapılmaz sevmen lazım anadan babadan aileden çok sevmen lazım bayrağına ulusuna vatanına her karış toprağına aşık olman lazım işte o zaman yaparsın düşünecek bişey yok eger bunlar varsa hiç düşünme herkes bilğisayarcı olabilir ama herkes bi asker olamaz

boncuquan
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #6 : Ağustos 22, 2008, 03:46:54 ÖS »

Komutan doğru söylüyor...ben de üniversiteyi ve askerliği kazanmış olsam askerliği tercih ederdim yinede...

||| Boncuquan |||
keskin_nişancı
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #7 : Ağustos 22, 2008, 03:54:13 ÖS »

Verdiğiniz cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim. Zaten sizlerin o değerli fikirleriniz sayesinde en iyi kararı vereceğimi biliyordum. Gazikurt komutanım o kadar güzel anlattınız ki doğrusu jamyo nun kayıt günü bugün olsa gideceğim Ankara'ya.   Zaten içimde de askerliğe karşı hep bir heves vardı.

boncuquan
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #8 : Ağustos 22, 2008, 03:54:47 ÖS »

Ozaman belli oldu senin neresini yazacağın Smiley

||| Boncuquan |||
gazikurt
Binbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #9 : Ağustos 22, 2008, 04:01:44 ÖS »

askerlik bi heves değildir bir yaşam biçimidir insanın kişiliğini ve karakterinin saglamlaştırır dogru karar verdiğine eminim senin tebrikler

boncuquan
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #10 : Ağustos 22, 2008, 04:04:41 ÖS »

JAMYO hayırlı olsun keskin_nişancı 

||| Boncuquan |||
keskin_nişancı
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #11 : Ağustos 22, 2008, 04:07:59 ÖS »

Ozaman belli oldu senin neresini yazacağın Smiley
Galiba  

askerlik bi heves değildir bir yaşam biçimidir insanın kişiliğini ve karakterinin saglamlaştırır dogru karar verdiğine eminim senin tebrikler
Bana herkes öğretmenliği bir düşün diyordu ama benim için astsubaylık gönlümde hep bir adım öndeydi. Teşekkür ederim komutanım.

gazikurt
Binbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #12 : Ağustos 22, 2008, 04:38:10 ÖS »

emin ol doğru bi karar verdin başarılı olmak için ne gerekiyorsa yap çok çalış kesinlikle yılma ilk haftalar sizi yıldırmaya ugraşacaklardır bi nevi pisikoteknik teste gireceksiniz oram buram kanıyor yoruldum öldüm bittim sakın agzından çıkmasın mücadeleci ol sabırlı ol üstünüze çok geleceklerdir sakın yılma ve kesinlikle kimseye uyma kulaklarını tıka arkadaş seçimine dikkat et önünü lkesmek isteyeceklerdir buna izin verme şimdilik aklıma gelenler bunlar ilk emiri benden al emir tartışılmaz yorumlanamaz kati suretle hızlı ve güvenli bir şekilde icra edilir.İSTİKAMET ANKARA GÜVERCİNLİK SOLA DÖN KOŞAR ADIM MARŞ MARŞ

keskin_nişancı
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #13 : Ağustos 22, 2008, 04:42:42 ÖS »

Komutanım içimde ne kadar şüphe varsa hepsini sildiniz gerçekten. Kafamda bazı soru işaretleri vardı sizin yazdığınız mesajlar sayesinde hepsi ortadan kalktı. Çok çok teşekkür ederim.

boncuquan
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #14 : Ağustos 22, 2008, 04:43:39 ÖS »

Ay akşamdan ışıktır...yaylalar yaylalar   kazanan herkese hayırlı olsun şimdiden...

||| Boncuquan |||
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.076 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu