memetcem
Üsteğmen
Kıdem: -3

BEKLE BENİ K.A.M.Y.O. BEN GELİYORUM
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 17, 2008, 01:40:23 ÖS » |
|
Ohooo--- her uçağınıza önleme yapıldığında toplanıp birilerini döveceksek....
Hükümetlede alakası yok bunun İnsani Etik kavramlar ile ilgisi var.
Allahtan satılık derler böyle derseniz, Savaşı oyun zannetmeyin. Savaş cinayettir.
Dostum sen nediyeysun ?Ben senun dediğunden Heç Bir Şey anlamadum ? Söyle bakayım Ne deysun ?[/b]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vassili_zaitsev
Kd. Binbaşı
Kıdem: 83

Yadigar kaldı bana acılı bir beste saba makamından
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 17, 2008, 01:42:23 ÖS » |
|
Türkçemizi daha doğru kullanmaya özen gösterelim syn.memetcemDostum sen nediyeysun ?Ben senun dediğunden Heç Bir Şey anlamadum ? Söyle bakayım Ne deysun ?[/b]
|
|
|
|
|
|
TÜRKLÜĞÜMÜZ GÖKLERDE DALGALANAN BİR SANCAK ALLAHIN HUZURUNDA EĞİLİRİZ BİZ ANCAK !!-Bayrağa renk verdık, Allaha kurban verdik, Toprağa kan verdik.. BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZ SEVDIK !!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR! TÜRK OLUŞUMUZDUR!!! Ya Tam Sustururuz.Ya da Kan Kustururuz
|
|
|
memetcem
Üsteğmen
Kıdem: -3

BEKLE BENİ K.A.M.Y.O. BEN GELİYORUM
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 17, 2008, 04:20:43 ÖS » |
|
Türkçemizi daha doğru kullanmaya özen gösterelim syn.memetcemDostum sen nediyeysun ?Ben senun dediğunden Heç Bir Şey anlamadum ? Söyle bakayım Ne deysun ?[/b] Emredersiniz Komutanım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bordo bereli Demir
Asteğmen
Kıdem: 9

HİLALİMİZ HİÇ SÖNMEYECEK
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 18, 2008, 03:06:46 ÖS » |
|
Böyle hükümet sadece Atatürk'ü ziyaret etmeyen pisliklere yalakalık yapsın bir de biz onlardan karşılık verme emrimi bekliyeceğiz?
|
|
|
|
|
|
Geldikleri Gibi Gidecekler
|
|
|
Ronald
Asteğmen
Kıdem: 2

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 19, 2008, 05:17:09 ÖÖ » |
|
Onlara göre biz hava sahalarını ihlal ediyoruz. Sınır sorunlarımız kardakla başlamadı, kardakta bitmedi. İki ülke adam gibi masaya oturup 80 yıllık sorunları çözmediği sürece devam edecek böyle karşılıklı hareketler. Biizimkiler ne kadar yapıyor onu bilmek lazım.Teka taraflı bilgi ışığında yorum yapmak doğru deyil.Ben genelkurmayın bizde önleme yapdık dediğini pek hatırlamıyorum.Bizimkilerde yapsın işleri ney?
Bizim uçaklarımız sorunlu bölgeye giriyor, onların uçakları geliyor. Onların uçakları sorunlu bölgeye giriyor, bizim uçaklarımız kalkıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bozkurtosman
Binbaşı
Kıdem: 29

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 22, 2008, 01:01:35 ÖS » |
|
Onlara göre biz hava sahalarını ihlal ediyoruz. Sınır sorunlarımız kardakla başlamadı, kardakta bitmedi. İki ülke adam gibi masaya oturup 80 yıllık sorunları çözmediği sürece devam edecek böyle karşılıklı hareketler. Biizimkiler ne kadar yapıyor onu bilmek lazım.Teka taraflı bilgi ışığında yorum yapmak doğru deyil.Ben genelkurmayın bizde önleme yapdık dediğini pek hatırlamıyorum.Bizimkilerde yapsın işleri ney?
Bizim uçaklarımız sorunlu bölgeye giriyor, onların uçakları geliyor. Onların uçakları sorunlu bölgeye giriyor, bizim uçaklarımız kalkıyor. Çözülecek bir sorun yok egede asla taviz veremeyiz yunanlılar bizi egede hapsetmeye çalışıyorlar
|
|
|
|
|
|
VATAN NE TÜRKİYEDİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜBBET BİR ÜLKEDİR TURAN!!!! DAĞLAR BİZİMDİR FERMAN GEREKMEZ BOZKURTUN OLDUĞU YERDE ÇAKALLAR GEZEMEZ!! YA HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ YADA BİLDİRECEĞİZ!!!
|
|
|
s_loc
Asteğmen
Kıdem: 3

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 24, 2008, 03:34:02 ÖS » |
|
Ne sanıyor bu yunanlılar kendini.. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış bir kaşık suda boğacaz haberleri yok.. Kuyruk acısı böyle bişe olsa gerek.. Onlar da biliyor bizim uçaklarını düşürmyceimzi ondan böyle yapıyorlar birtane indirceksin bak bakalım bidaha yapacaklar mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pc-kop@t
Kd. Binbaşı
Kıdem: 73

Atasını tanımayan, it peşinde gezer!
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 24, 2008, 04:05:15 ÖS » |
|
Sanki hiç olmadık bişeymiş gibi durmadan genelkurmay yayınlıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KuzeyKurt
Kurultay 9
Kd. Yarbay
Kıdem: 84

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 24, 2008, 05:19:05 ÖS » |
|
Ne yani sen tabancanı boşmu taşıyorsun?.. olsaydı yada? Eğitiminde sonu yoktur. 
|
|
|
|
|
|
ATAM SEN RAHAT UYU !
|
|
|
ghost23
-UYARI-
Yüzbaşı
Kıdem: 22

Search And Rescue
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 24, 2008, 05:20:33 ÖS » |
|
Usta sen hiç İzmir'den kalkan uçaklarımızı gördün mü.Uçan cephanelik valla
|
|
|
|
|
|
 [/URL] 
|
|
|
KuzeyKurt
Kurultay 9
Kd. Yarbay
Kıdem: 84

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 24, 2008, 05:24:36 ÖS » |
|
İşte tabanca boş taşınmaz. Tabanca silahtır. F-16 da silahtır... Adamların sinirleri bozuluyor, ağzına kadar yüklü F16 nın şehirlerine 1 dklık mesafede olması. 
|
|
|
|
|
|
ATAM SEN RAHAT UYU !
|
|
|
ghost23
-UYARI-
Yüzbaşı

Search And Rescue
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 24, 2008, 05:37:06 ÖS » |
|
O da doğru
|
|
|
|
|
|
 [/URL] 
|
|
|
denizalp
Teğmen
Kıdem: 12

S İ V İ L
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 26, 2008, 10:28:03 ÖÖ » |
|
İşte tabanca boş taşınmaz. Tabanca silahtır. F-16 da silahtır... Adamların sinirleri bozuluyor, ağzına kadar yüklü F16 nın şehirlerine 1 dklık mesafede olması.  Konunun özü bu işde.Sen allah ne verdiyse yükle uçağa sonra atinaya 10 dk mesafede eğitim uçuşuna çık.Biz olsak kim bilir ne yapardık düşünemiyorum bile.sonuçda savunma içgüdüsünden başka birşey yok ortada.Allah var çok taçiz ediyorlar düşürülen uçaklarımızı unutmadık ama onlarında it dalaşı sırasında çok uçağı düşdü.Genelkurmay biraz hükümeti proveke amaçlı yayınlıyor bu mesajları düşmanı unutmayın diye ama Türk savunma stratejisi artık yunanistanı oyle çokda düşman görmemekte çünkü doğusu daha öncelikli.Yunanlılarla son zamanlarda yapılan yakınlaşmanın özünde de bu yatmakta çünkü artık yunanistan Türkiye için çokda tehdit oluşturmamakta.Sebeblerini otuurur tartışırız ama şu anki devlet politikası bu yönde.
|
|
|
|
|
|
BEN FARKLI D Ü Ş Ü N Ü Y O R U M YA SİZ ?
TÜRKÜN TÜRKE PROPAGANDASINA H A Y I R !
|
|
|
ghost23
-UYARI-
Yüzbaşı

Search And Rescue
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 26, 2008, 11:54:38 ÖÖ » |
|
İşte tabanca boş taşınmaz. Tabanca silahtır. F-16 da silahtır... Adamların sinirleri bozuluyor, ağzına kadar yüklü F16 nın şehirlerine 1 dklık mesafede olması.  Konunun özü bu işde.Sen allah ne verdiyse yükle uçağa sonra atinaya 10 dk mesafede eğitim uçuşuna çık.Biz olsak kim bilir ne yapardık düşünemiyorum bile.sonuçda savunma içgüdüsünden başka birşey yok ortada.Allah var çok taçiz ediyorlar düşürülen uçaklarımızı unutmadık ama onlarında it dalaşı sırasında çok uçağı düşdü.Genelkurmay biraz hükümeti proveke amaçlı yayınlıyor bu mesajları düşmanı unutmayın diye ama Türk savunma stratejisi artık yunanistanı oyle çokda düşman görmemekte çünkü doğusu daha öncelikli.Yunanlılarla son zamanlarda yapılan yakınlaşmanın özünde de bu yatmakta çünkü artık yunanistan Türkiye için çokda tehdit oluşturmamakta.Sebeblerini otuurur tartışırız ama şu anki devlet politikası bu yönde. Ne demezsin kanka olduk adamlarla
|
|
|
|
|
|
 [/URL] 
|
|
|
|