Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Balikesİr Bursa Ankara İzmİr askerİ hastanelerİnden hangİsİnİ tavsİye edersİnİz  (Okunma Sayısı 687 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
7.62
Yüzbaşı
*

Kıdem: 22

Kuvvet:

« Yanıtla #45 : Ağustos 24, 2008, 05:14:30 ÖS »

Herkesin asil olması imkansız 2 ci elemelerde çağrılanların çoğu yedek olacaktır ...
09
Üsteğmen
*

Kıdem: 15

Kuvvet:

« Yanıtla #46 : Ağustos 24, 2008, 05:16:14 ÖS »

Arkadaşlar İzmir'deki hastanede
Bence çokta güzel oldu.
Bu sene öğrenci kalitesi gerçekten artmış olacak ...
Kurulun Ankara'dan gelmesi gayet mantıklı bir uygulama .

Nesine çokta güzel oldu çok merak ediyorum ? Torpil olmadan öncedende bizim gibi gençler Torpilliler sayesinde kıytırık sebeplerden eleniyodu Şimdide Yeni Kurul Geldi Benim gibi vatansever bu mesleği layığıyla yapacak insan kıytırık sebepten gene elendi.Bunun iyi tarafını göremedim Sad
Arkadaşım o torpil yüzünden bende hava kuvvetlerinden elendim ama ne yapalım bu iş böyle dedim karaya girdim, bunda da torpilim yoktu ama '' askeri öğrenci olur '' raporumu aldım ve sıralamayı bekliorum.
Daha önceki senelerde her giren neredeyse tüm aşamaları geçiordu, ben bu sene bunun değişmiş olmasından dolayı kurulun Ankara'dan gelmesi daha ii olmuş dedim...
boncuquan
Üsteğmen
*

Kıdem: 8

Kuvvet:

« Yanıtla #47 : Ağustos 24, 2008, 07:52:52 ÖS »

Evet bence de ankaradan gelmesi daha iyi olmuş sanıyorum...

||| Boncuquan |||
desing01
Teğmen
*

Kıdem: 4

*****YA SEV YADA TERK ET*****

Kuvvet:

« Yanıtla #48 : Ekim 15, 2008, 09:53:21 ÖS »

arkadaşlar mrb ben bu sitenin birebir takipcisiydim bir zamanlar çook uzun zamandır girmiyordum..bende uzman cavuşluk sınavına girdim vet malesef öyle insanları aldılarki torpille göreceksiniz..ben elendim gözüden renkkörlüğü cıktı bende...ama inanın oraya uzman komandoluğa alınacak insanları görseniz tsk nın haline acırsınız bu adam bizim koruyacak diye bir ara endişelenirsiniz.ama malesef dayısı olan bu şanlı ve şerefli mesleğe layık oluyor..ben sağlık raporunu alırken orda hastanede bir çocuğun yüzüne dedimki eğer ben komando olayım ve seninle aynı time düşüm inan ben askerliği orda bırakırım dedim .çünkü gercekten inanın dağda öyle insanlara güvenemezsiniz ve teker teker avlanırısnız..örnek aktütün karakolu allah şehitlerimize rahmet eğlesin ama gördünüz 4 tane yeni uzman cavuş şehit oldu...hak etmeyenler orda arkadaşlar sadece para için gidenler Sad

VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
bozo25
Üsteğmen
*

Kıdem: 9

Kuvvet:

« Yanıtla #49 : Ekim 16, 2008, 11:57:05 ÖÖ »

arkadaşlar mrb ben bu sitenin birebir takipcisiydim bir zamanlar çook uzun zamandır girmiyordum..bende uzman cavuşluk sınavına girdim vet malesef öyle insanları aldılarki torpille göreceksiniz..ben elendim gözüden renkkörlüğü cıktı bende...ama inanın oraya uzman komandoluğa alınacak insanları görseniz tsk nın haline acırsınız bu adam bizim koruyacak diye bir ara endişelenirsiniz.ama malesef dayısı olan bu şanlı ve şerefli mesleğe layık oluyor..ben sağlık raporunu alırken orda hastanede bir çocuğun yüzüne dedimki eğer ben komando olayım ve seninle aynı time düşüm inan ben askerliği orda bırakırım dedim .çünkü gercekten inanın dağda öyle insanlara güvenemezsiniz ve teker teker avlanırısnız..örnek aktütün karakolu allah şehitlerimize rahmet eğlesin ama gördünüz 4 tane yeni uzman cavuş şehit oldu...hak etmeyenler orda arkadaşlar sadece para için gidenler Sad

Dediklerine katılıyorum valla bende astsubaylıktan elediler sözlü komisyondan havadan sudan konuştuk benim peşime benim yarım kadar adam girdi o geçti ve sağlık raporuna doğru yola koyuldu..

Dediğim gibi bu işi yaparak parayı ilk planda tutanlarda var oralara ÖNCE VATAN diyip giden sayılı kişilerdir..

Ama peşini bırakmayacağım bu işin üniversiteyi bitirip gerçek asker olacağım(bordo bere yada polisli olursa özel harekat)..

Ya Hep Ya Hiç..   Bordo Bereli  Olmak Bir Meslek Değildir, Bordo Bereli Olmak Bir Yaşam Biçiidir. (bozo25)

Saygılar..

' Herkes Asker Olur. Fakat Gerçek Asker Olamaz.. (B.B.)
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.063 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu