Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Balikesİr Bursa Ankara İzmİr askerİ hastanelerİnden hangİsİnİ tavsİye edersİnİz  (Okunma Sayısı 745 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jellybean_3434
Kd. Binbaşı
*

Kıdem: 35

Ölüm Dayansada Kapımıza Son Sözümüz Vatan Sağolsun

Kuvvet:

« Yanıtla #30 : Ağustos 19, 2008, 11:35:06 ÖS »

Vatanını sevipte elenen çok gördüm.Ne yazık ki durum böyle ama üzülmeyiniz sayın memetcem siz değil onlar kaybetti.Bu Vatan için oralarda ter atan insanları elemek bu kadar kolay olmamalı.Üzülerek söylüyorum ki TSK nın personel temininde sıkıntıları var
Bu konuya ben de üzülerek katılıyorum,insanlar değerlendirilmiyor ama kaç tane eleman torpillerle,çeşitli amaçlarla oralara girdi ve girecekler
Evet bir çok insan haketmediği halde torpil sayesinde geçti buna dur diyecek birileri yokmu acaba Huh

Sadece Tsk da değil her yerde olan bir şey bu ''torpil'' denen maskaralık.sonunda da ne oluyor olan millete oluyor.iş bilmez adamlar hayatı zindan ediyor millete!

memetcem
Yüzbaşı
*

Kıdem: 10

BEKLE BENİ K.A.M.Y.O. BEN GELİYORUM

Kuvvet:

« Yanıtla #31 : Ağustos 20, 2008, 09:12:05 ÖÖ »

Vatanını sevipte elenen çok gördüm.Ne yazık ki durum böyle ama üzülmeyiniz sayın memetcem siz değil onlar kaybetti.Bu Vatan için oralarda ter atan insanları elemek bu kadar kolay olmamalı.Üzülerek söylüyorum ki TSK nın personel temininde sıkıntıları var
Bu konuya ben de üzülerek katılıyorum,insanlar değerlendirilmiyor ama kaç tane eleman torpillerle,çeşitli amaçlarla oralara girdi ve girecekler

Bu Torpille Asalak çocukların , parası rahatı içen girenlerin , cemaat eliyle girenlerin 1 sonu gelmeli artık.Bu TSK için kanayan 1 Yaradır.Bizim gibi Vatansever , Her an Çatışmaya can atan ,her an köpek öldürme hevesiyle yanıp tutuşan , Atatürkçü Gençler artık çok nadir okuldalar.Arkadaşlar Bişeyler sezdirilmeden değişiyor bu ülkede.Herkes uyanık olmalı.

]

[img]http://siirt.meb.gov.tr/Picture/bayrak.gif[img]

"Bize milliyetçi derler, fakat biz öyle milliyetçileriz ki bizimle iş birliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların bütün milliyetlerinin gerçeklerini tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde bencil ve mağrurane bir milliyetçilik değildir."

Mustafa Kemal Atatürk

Özlediyseniz fesi, peçeyi.
Aydınlığa yeğliyorsanız, kara geceyi.
Hâlâ medet umuyorsanız
Şıhtan, şeyhten, dervişten.
Şifa buluyorsanız,
Muskadan, üfürükçüden...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...

[img]http://www.birliknet.net/uploads/1/memetcem.jpg[img]

http://www.youtube.com/watch?v=vfQ5V7ei9sw
Fight Falcon
Binbaşı
*

Kıdem: 60

Kuvvet:

« Yanıtla #32 : Ağustos 20, 2008, 03:26:00 ÖS »

Evet arkadaşlar son derece haklısınız..Ne gibi tipleri alıyorlar bir görseniz..Adam doğru düzgün konuşamıyor fakat aldılar işte adamı..Gel de sinir olma..Mülakatta oluyor zaten ne oluyorsa..Orada ki kişilerin insiyatifine kalmış durumunuz..Emire ses çıkarmayacak, ne denirse yapıcak tipleri alıyorlar..Eee haklılar onlar da kendilerine göre kim yapıcak ordunun işlerini..

'''''Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz'''''
7.62
Yüzbaşı
*

Kıdem: 22

Kuvvet:

« Yanıtla #33 : Ağustos 20, 2008, 03:44:15 ÖS »

Çok haklısın kardeş aynen öyle harbiden....
lider_15
Asteğmen
*

Kıdem: 1

Kuvvet:

« Yanıtla #34 : Ağustos 21, 2008, 02:17:06 ÖS »

Evet arkadaşlar son derece haklısınız..Ne gibi tipleri alıyorlar bir görseniz..Adam doğru düzgün konuşamıyor fakat aldılar işte adamı..Gel de sinir olma..Mülakatta oluyor zaten ne oluyorsa..Orada ki kişilerin insiyatifine kalmış durumunuz..Emire ses çıkarmayacak, ne denirse yapıcak tipleri alıyorlar..Eee haklılar onlar da kendilerine göre kim yapıcak ordunun işlerini..

Arkadaşlar bu sene torpil olduysa bu mülkatta olması çok zor çünkü heyet ilk defa ankara dan genel kurmay ve kara kuvvetlerinde çalışan kurmaylardan oluşuyordu sırf torpillerin önüne geçilmek için fark ettiyseniz bu sene mülakattan elenen çok fazlaydı önceki senelerde okul personeli mülakatı yapıyordu..
boncuquan
Üsteğmen
*

Kıdem: 8

Kuvvet:

« Yanıtla #35 : Ağustos 21, 2008, 02:43:10 ÖS »

Bunu ilk defa senden duydum...ben de mülakata gittiğimde kendi kendime sormuştum bu kadar subay bu okulda mı çalışıyor diye...kurmay rütbeli olanlar da bir hayli fazlaydı...

||| Boncuquan |||
s.a.t
Yarbay
*

Kıdem: 147

Cahillik eğitilebilir ama aptallık kalıcıdır...

Kuvvet:

« Yanıtla #36 : Ağustos 21, 2008, 09:10:16 ÖS »

Arkadaşlar bu sene torpil olduysa bu mülkatta olması çok zor çünkü heyet ilk defa ankara dan genel kurmay ve kara kuvvetlerinde çalışan kurmaylardan oluşuyordu sırf torpillerin önüne geçilmek için fark ettiyseniz bu sene mülakattan elenen çok fazlaydı önceki senelerde okul personeli mülakatı yapıyordu..

Bu dediğiniz daha berbat bir durum.Özel olarak kurmaylardan kurulan bir ekip bunları yapıyorsa okul personeli ne yapmasın...

Önümü göremiyorum bu gecenin karanlığında
Zorda olsa Yaşadığım aşkın mutluluğunda sürükleniyorum
Lapa lapa yere düşen kar taneleri kadar temiz
Ellerini tutmanın verdiği sıcaklığı hissettirecek kadar güzel bir aşk
Mutluluğu doruklarında olduğumuz zamanlardan birisini yaşıyorum
İnanmanın,güvenmenin,sevmenin güzelliğini yaşıyorum
Melekler kadar temiz bir sevgiliyi yüreğimde hissediyorum.
boncuquan
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #37 : Ağustos 21, 2008, 11:55:46 ÖS »

Hangi konuda berbat...

||| Boncuquan |||
lider_15
Asteğmen
*

Kıdem: 1

Kuvvet:

« Yanıtla #38 : Ağustos 22, 2008, 08:56:23 ÖÖ »

Ben kurmayların torpil yaptıklarına inanmıyorum doğrusu daha mülakattlar başlamadan bigün öncesine kadar görevli kişiler dışında kimsenin haberi yoktu adam mülakatların onlar tarafından yapılacağına.Ankara'daki torpil yapacak kurmaya ulaşacakta o yaklaşık 14 ü bulan kurmaylardan birsinin kuruluna düşecekte öğrenci bilmiyorum sırf torpilin önüne geçilmesi için yapıldı bu...
« Son Düzenleme: Ağustos 22, 2008, 08:58:40 ÖÖ Gönderen: lider_15 » Logged
09
Üsteğmen
*

Kıdem: 15

Kuvvet:

« Yanıtla #39 : Ağustos 22, 2008, 10:02:20 ÖÖ »

Bence çokta güzel oldu.
Bu sene öğrenci kalitesi gerçekten artmış olacak ...
Kurulun Ankara'dan gelmesi gayet mantıklı bir uygulama .
boncuquan
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #40 : Ağustos 22, 2008, 10:14:10 ÖÖ »

Tabiki daha iyi olmuş eğer öyleyse dediğiniz gibi...bakalım mülakatı geçen herkes okulda olabilecek mi acaba...çok eleme yapıldı diyorsunuz çünkü...umarım hepimiz kazanırız asillerden...

||| Boncuquan |||
memetcem
Yüzbaşı
*

Kıdem: 10

BEKLE BENİ K.A.M.Y.O. BEN GELİYORUM

Kuvvet:

« Yanıtla #41 : Ağustos 24, 2008, 02:58:01 ÖS »

Bence çokta güzel oldu.

Nesine çokta güzel oldu çok merak ediyorum ? Torpil olmadan öncedende bizim gibi gençler Torpilliler sayesinde kıytırık sebeplerden eleniyodu Şimdide Yeni Kurul Geldi Benim gibi vatansever bu mesleği layığıyla yapacak insan kıytırık sebepten gene elendi.Bunun iyi tarafını göremedim Sad

]

[img]http://siirt.meb.gov.tr/Picture/bayrak.gif[img]

"Bize milliyetçi derler, fakat biz öyle milliyetçileriz ki bizimle iş birliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların bütün milliyetlerinin gerçeklerini tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde bencil ve mağrurane bir milliyetçilik değildir."

Mustafa Kemal Atatürk

Özlediyseniz fesi, peçeyi.
Aydınlığa yeğliyorsanız, kara geceyi.
Hâlâ medet umuyorsanız
Şıhtan, şeyhten, dervişten.
Şifa buluyorsanız,
Muskadan, üfürükçüden...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...

[img]http://www.birliknet.net/uploads/1/memetcem.jpg[img]

http://www.youtube.com/watch?v=vfQ5V7ei9sw
gazikurt
Binbaşı
*

Kıdem: 104

ŞEHİT NURLANMIŞ GAZİ ONURLANMIŞ ASKERDİR

Kuvvet:

« Yanıtla #42 : Ağustos 24, 2008, 03:00:36 ÖS »

Memetcem kardeşim neden dolayı elendin sen

ŞEHİT NURLANMIŞ GAZİ ONURLANMIŞ ASKERDİR      YA SEV YADA TERKET
Fight Falcon
Binbaşı
*

Kıdem: 60

Kuvvet:

« Yanıtla #43 : Ağustos 24, 2008, 03:22:14 ÖS »

Bence çokta güzel oldu.
1.si bak mülakatta elenen herkes kalitesiz değil..2.si mülakattan geçen herkeste kaliteli değil..3.sü mülakatta seçtikleri adamların yarısından fazlası emire direkt itaat edecek olan adam arıyorlar..Gidince herşeyi görüyor insan neyin ne olduğunu..

'''''Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz'''''
pc-kop@t
Kd. Binbaşı
*

Kıdem: 73

Atasını tanımayan, it peşinde gezer!

Kuvvet:

« Yanıtla #44 : Ağustos 24, 2008, 04:06:29 ÖS »

İZMİR bu aralar sakindir

Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: