Ana Sayfa
Resim Yükle
Video
Forum
Yardım
Giriş Yap
Ziyaretçi
.Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Birliknet.com ®
>
Birliknet Eğitim Bölümü
>
Birliknet Eğitim
>
Eğitim Okulları
(Moderatör:
ataveati
) >
Balikesİr Bursa Ankara İzmİr askerİ hastanelerİnden hangİsİnİ tavsİye edersİnİz
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Balikesİr Bursa Ankara İzmİr askerİ hastanelerİnden hangİsİnİ tavsİye edersİnİz (Okunma Sayısı 686 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
memetcem
Yüzbaşı
Kıdem: -6
BEKLE BENİ K.A.M.Y.O. BEN GELİYORUM
Kuvvet:
Ynt: Balikesİr Bursa Ankara İzmİr askerİ hastanelerİnden hangİsİnİ tavsİye edersİnİz
«
Yanıtla #15 :
Ağustos 18, 2008, 09:55:07 ÖÖ »
Alıntı sahibi: jellybean_3434 üzerinde Ağustos 18, 2008, 12:15:08 ÖÖ
Torpil varsa kör olmadığın müddetçe geçersin sağlık taramasını
İşte budur yaa.Çok şükür Hastanede Torpilin Döndüğünü anlayan birisi çıktı
]
"Bize milliyetçi derler, fakat biz öyle milliyetçileriz ki bizimle iş birliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların bütün milliyetlerinin gerçeklerini tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde bencil ve mağrurane bir milliyetçilik değildir."
Mustafa Kemal Atatürk
Özlediyseniz fesi, peçeyi.
Aydınlığa yeğliyorsanız, kara geceyi.
Hâlâ medet umuyorsanız
Şıhtan, şeyhten, dervişten.
Şifa buluyorsanız,
Muskadan, üfürükçüden...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
http://www.youtube.com/watch?v=vfQ5V7ei9sw
7.62
Yüzbaşı
Kıdem: 22
Kuvvet:
Ynt: Balikesİr Bursa Ankara İzmİr askerİ hastanelerİnden hangİsİnİ tavsİye edersİnİz
«
Yanıtla #16 :
Ağustos 18, 2008, 10:37:27 ÖÖ »
Arkadaşlar bence memet kardeş kendisi gidip görsün elenip elenmeyeceğine doktor karar veriyor. Kardeş sen git tercih ettiğin hastaneden raporunu al bence kimsenin elenirsin veya geçersin gibi sözlerine bakma en iyisi kendin gidip görmen bence...
bozkurt25
Yüzbaşı
Kıdem: 35
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR ™
Kuvvet:
«
Yanıtla #17 :
Ağustos 18, 2008, 10:41:44 ÖÖ »
Bir kere gözde ve L5 te torpil yok arkadaşlar çok çok zor doktorlar bunlarda hastalık çıkanları elediler...Torpil yokta diyemem ama bunlarda sonradan çıkıcak sorun geçiren doktorundabaşını ağrıtacağı için geçirmiyolar..
TR
memetcem
Yüzbaşı
Kuvvet:
«
Yanıtla #18 :
Ağustos 18, 2008, 11:13:47 ÖÖ »
Alıntı sahibi: 7.62 üzerinde Ağustos 18, 2008, 10:37:27 ÖÖ
Arkadaşlar bence memet kardeş kendisi gidip görsün elenip elenmeyeceğine doktor karar veriyor. Kardeş sen git tercih ettiğin hastaneden raporunu al bence kimsenin elenirsin veya geçersin gibi sözlerine bakma en iyisi kendin gidip görmen bence...
Değilmi kardeşim yaa.İşte Böyle.
]
"Bize milliyetçi derler, fakat biz öyle milliyetçileriz ki bizimle iş birliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların bütün milliyetlerinin gerçeklerini tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde bencil ve mağrurane bir milliyetçilik değildir."
Mustafa Kemal Atatürk
Hâlâ medet umuyorsanız
Şifa buluyorsanız,
Muskadan, üfürükçüden...
Unutun tüm dediklerimi.
boncuquan
Üsteğmen
Kıdem: 8
Kuvvet:
«
Yanıtla #19 :
Ağustos 18, 2008, 01:41:59 ÖS »
Bizim hastanede de L5 çıkan biri vardı...geçemedi sanırım o da...itiraz edeceğim diyordu çünkü...
Bu arada L5 ne demek oluyor bilen var mı...
||| Boncuquan |||
7.62
Yüzbaşı
Kuvvet:
«
Yanıtla #20 :
Ağustos 19, 2008, 11:03:30 ÖÖ »
L5 Sakrum 5 bel omurundan en alttakinin leğen kemiği ile yapışık olması olayı yani 4 omur bağlı yan etkileri ağır kaldıramama ve aşırı bel ağrısı yapar doğuştan gelen bir özelliktir.
jellybean_3434
Binbaşı
Kıdem: 31
Ölüm Dayansada Kapımıza Son Sözümüz Vatan Sağolsun
Kuvvet:
«
Yanıtla #21 :
Ağustos 19, 2008, 11:23:07 ÖÖ »
Alıntı sahibi: 7.62 üzerinde Ağustos 19, 2008, 11:03:30 ÖÖ
L5 Sakrum 5 bel omurundan en alttakinin leğen kemiği ile yapışık olması olayı yani 4 omur bağlı yan etkileri ağır kaldıramama ve aşırı bel ağrısı yapar doğuştan gelen bir özelliktir.
Sonunda bir bilgi veren çıktı teşekkürler kardeşim
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
7.62
Yüzbaşı
Kuvvet:
«
Yanıtla #22 :
Ağustos 19, 2008, 03:22:32 ÖS »
Önemli değil ya ne demek
boncuquan
Üsteğmen
Kuvvet:
«
Yanıtla #23 :
Ağustos 19, 2008, 04:04:17 ÖS »
Memetcem arkadaş...gittin mi hastaneye...durumlar nasıl...hangi hastaneye gittin ve sağlam raporu alabildin mi...bizimle paylaşırsan iyi olur...şahsen merak ettim seni...
||| Boncuquan |||
memetcem
Yüzbaşı
Kuvvet:
«
Yanıtla #24 :
Ağustos 19, 2008, 04:09:42 ÖS »
Alıntı sahibi: boncuquan üzerinde Ağustos 19, 2008, 04:04:17 ÖS
Memetcem arkadaş...gittin mi hastaneye...durumlar nasıl...hangi hastaneye gittin ve sağlam raporu alabildin mi...bizimle paylaşırsan iyi olur...şahsen merak ettim seni...
Ne sağlam Raporu kardeş ?Hastaneye bile sevketmediler.Ön Sağlıkta Çarpık Bacakmışım ondan elediler.
Elendik işte ön sağlıkta.Yapabilceğim bişey de yok.Üzgünüm..Ben olduğum için söylemiyorum TSK Çok önemli 1 fırsat kaçırdı.Mülakata çağırlına 18000 kişinin içinden en isteklisi ben olduğuma kesinlikle eminim.Bu mesleği en çok seve seve yapacak olan birisiydim.Ama kıçıkırık doktor Çarpık Bacaksın dedi ve eledi.
«
Son Düzenleme: Ağustos 19, 2008, 06:02:31 ÖS Gönderen: memetcem
»
]
Mustafa Kemal Atatürk
Hâlâ medet umuyorsanız
Şifa buluyorsanız,
Muskadan, üfürükçüden...
Unutun tüm dediklerimi.
boncuquan
Üsteğmen
Kuvvet:
«
Yanıtla #25 :
Ağustos 19, 2008, 04:13:29 ÖS »
Senin adına üzüldüm fakat o doktorlar da komutan unutma...Bence umudunu yitirme ve üniversite okuduktan sonra tekrar dene...Ben de mülakatlara çok tedirgin gittim fakat şansım benden yanaydı diyebilirim...Raporumu almama ramen hala endişeliyim...Ekmeğimiz varsa naspileniriz ama yoksa yapacak birşey de yok...Sen yinede umudunu yitirme bence...Eğer ben de kazanamazsam 2 yıl sonra tekrar denemeyi düşünüyorum...
||| Boncuquan |||
memetcem
Yüzbaşı
Kuvvet:
«
Yanıtla #26 :
Ağustos 19, 2008, 05:54:04 ÖS »
Hayırlısı Diyelim
]
Mustafa Kemal Atatürk
Hâlâ medet umuyorsanız
Şifa buluyorsanız,
Muskadan, üfürükçüden...
Unutun tüm dediklerimi.
s.a.t
Yarbay
Kıdem: 145
Cahillik eğitilebilir ama aptallık kalıcıdır...
Kuvvet:
«
Yanıtla #27 :
Ağustos 19, 2008, 08:02:01 ÖS »
Vatanını sevipte elenen çok gördüm.Ne yazık ki durum böyle ama üzülmeyiniz sayın memetcem siz değil onlar kaybetti.Bu Vatan için oralarda ter atan insanları elemek bu kadar kolay olmamalı.Üzülerek söylüyorum ki TSK nın personel temininde sıkıntıları var
Önümü göremiyorum bu gecenin karanlığında
Zorda olsa Yaşadığım aşkın mutluluğunda sürükleniyorum
Lapa lapa yere düşen kar taneleri kadar temiz
Ellerini tutmanın verdiği sıcaklığı hissettirecek kadar güzel bir aşk
Mutluluğu doruklarında olduğumuz zamanlardan birisini yaşıyorum
İnanmanın,güvenmenin,sevmenin güzelliğini yaşıyorum
Melekler kadar temiz bir sevgiliyi yüreğimde hissediyorum.
anıl_fatih_1453
Yüzbaşı
Kıdem: 26
UYAN TÜRK GENÇLİĞİ
Kuvvet:
«
Yanıtla #28 :
Ağustos 19, 2008, 09:17:51 ÖS »
Alıntı sahibi: s.a.t üzerinde Ağustos 19, 2008, 08:02:01 ÖS
Vatanını sevipte elenen çok gördüm.Ne yazık ki durum böyle ama üzülmeyiniz sayın memetcem siz değil onlar kaybetti.Bu Vatan için oralarda ter atan insanları elemek bu kadar kolay olmamalı.Üzülerek söylüyorum ki TSK nın personel temininde sıkıntıları var
Bu konuya ben de üzülerek katılıyorum,insanlar değerlendirilmiyor ama kaç tane eleman torpillerle,çeşitli amaçlarla oralara girdi ve girecekler
TÜRK'ÜZ BİZ;
ÇİNE SEDDI KURDURANDA BIZ, ATILLA ILE AVRUPA'YA KAN KUSTURANDA...
SELÇUKLU ILE BU TOPRAKLARI KESFEDENDE BIZIZ,ADINI TÜRK YURDU KOYANDA...
ÇAG AÇIP ÇAG KAPAYANDA BIZIZ,PEYGAMBERIN HILAFETINE SAHIP ÇIKANDA...
ATATÜRKLE CUMHURiYET KURANDA BIZIZ ONU KORUYACAK OLANDA...
- HERŞEY TÜRKİYE İÇİN -
bozkurt25
Yüzbaşı
Kıdem: 35
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR ™
Kuvvet:
«
Yanıtla #29 :
Ağustos 19, 2008, 10:32:18 ÖS »
Alıntı sahibi: anıl_fatih_1453 üzerinde Ağustos 19, 2008, 09:17:51 ÖS
Alıntı sahibi: s.a.t üzerinde Ağustos 19, 2008, 08:02:01 ÖS
Bu konuya ben de üzülerek katılıyorum,insanlar değerlendirilmiyor ama kaç tane eleman torpillerle,çeşitli amaçlarla oralara girdi ve girecekler
Evet bir çok insan haketmediği halde torpil sayesinde geçti buna dur diyecek birileri yokmu acaba
TR
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »