bordo bereli Demir
Teğmen
Kıdem: 10

HİLALİMİZ HİÇ SÖNMEYECEK
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 11, 2008, 03:27:52 ÖS » |
|
Bence Amerikalılar dahil hiçkimse bize saldıramaz. Ayrıca ne Rus ne Amerikan biz kendi uçaklarımızı yapalım.
Duygusal olmak yerine biraz mantıklı olalım konu rusya gürcistan konusu yani konuda Türkiye yok düşürülen rus ucakları konusunda ucak düşebilir ama bu rusyayı fazla etkilemez bölgedeki rus islahları eski modelleri yani gürcistanı hangi seviyede bir düşman olarak gördüğüne bakmak lazım Ben konuya Türkiye'yi kattım çünkü Osmanlı'da olduğu gibi önce bizi içten ve dıştan güçsüzleştirip sonra en güçsüz anımızda tepemize biniyorlar.Bkz.Çanakkale 1915. Onun için iyi birinin başımıza gelmesi gerekiyor. Ayrıca o 2 uçağın Rusyayı etkilemeyeceğine de katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
Geldikleri Gibi Gidecekler
|
|
|
urukay_22
Yarbay
Kıdem: 68

1993-95 hakkari fazla söze gerek yok
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 11, 2008, 05:23:26 ÖS » |
|
Bence Amerikalılar dahil hiçkimse bize saldıramaz. Ayrıca ne Rus ne Amerikan biz kendi uçaklarımızı yapalım.
Duygusal olmak yerine biraz mantıklı olalım konu rusya gürcistan konusu yani konuda Türkiye yok düşürülen rus ucakları konusunda ucak düşebilir ama bu rusyayı fazla etkilemez bölgedeki rus islahları eski modelleri yani gürcistanı hangi seviyede bir düşman olarak gördüğüne bakmak lazım Ben konuya Türkiye'yi kattım çünkü Osmanlı'da olduğu gibi önce bizi içten ve dıştan güçsüzleştirip sonra en güçsüz anımızda tepemize biniyorlar.Bkz.Çanakkale 1915. Onun için iyi birinin başımıza gelmesi gerekiyor. Ayrıca o 2 uçağın Rusyayı etkilemeyeceğine de katılıyorum. Osmanlının devri bitti(yani dış ülkeler tarafından güçsüz hale getirildi ve son buldu ) ve biz osmanlı değiliz niye değiliz coğrafi ekonomik ve politik olarak osmanlı kadar güçlü değiliz osmanlı olasa bu olay farklı olurdu Türkiye olarak ise biz sadece bu olayları seyereden bir ülkenin dışına cıkmayız politikamız bu ne yazıkki dediğin kurtarıcı kişiyi göremiyorum hala olabilecek kişiler odu ama onlarda engelendi ülkemiz böyle devam edecek gibi görünüyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bordo bereli Demir
Teğmen

HİLALİMİZ HİÇ SÖNMEYECEK
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 18, 2008, 03:10:47 ÖS » |
|
Duygusal olmak yerine biraz mantıklı olalım konu rusya gürcistan konusu yani konuda Türkiye yok düşürülen rus ucakları konusunda ucak düşebilir ama bu rusyayı fazla etkilemez bölgedeki rus islahları eski modelleri yani gürcistanı hangi seviyede bir düşman olarak gördüğüne bakmak lazım Ben konuya Türkiye'yi kattım çünkü Osmanlı'da olduğu gibi önce bizi içten ve dıştan güçsüzleştirip sonra en güçsüz anımızda tepemize biniyorlar.Bkz.Çanakkale 1915. Onun için iyi birinin başımıza gelmesi gerekiyor. Ayrıca o 2 uçağın Rusyayı etkilemeyeceğine de katılıyorum. Osmanlının devri bitti(yani dış ülkeler tarafından güçsüz hale getirildi ve son buldu ) ve biz osmanlı değiliz niye değiliz coğrafi ekonomik ve politik olarak osmanlı kadar güçlü değiliz osmanlı olasa bu olay farklı olurdu Türkiye olarak ise biz sadece bu olayları seyereden bir ülkenin dışına cıkmayız politikamız bu ne yazıkki dediğin kurtarıcı kişiyi göremiyorum hala olabilecek kişiler odu ama onlarda engelendi ülkemiz böyle devam edecek gibi görünüyor Maalesef komutanım ama ben Birliknet.comda böyle vatanseverler gördüğümden beri içimde bir umut taşıyorum. Allah'ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti varlığını devam ettirecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
urukay_22
Yarbay

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 18, 2008, 05:23:57 ÖS » |
|
Duygusal olmak yerine biraz mantıklı olalım konu rusya gürcistan konusu yani konuda Türkiye yok düşürülen rus ucakları konusunda ucak düşebilir ama bu rusyayı fazla etkilemez bölgedeki rus islahları eski modelleri yani gürcistanı hangi seviyede bir düşman olarak gördüğüne bakmak lazım Ben konuya Türkiye'yi kattım çünkü Osmanlı'da olduğu gibi önce bizi içten ve dıştan güçsüzleştirip sonra en güçsüz anımızda tepemize biniyorlar.Bkz.Çanakkale 1915. Onun için iyi birinin başımıza gelmesi gerekiyor. Ayrıca o 2 uçağın Rusyayı etkilemeyeceğine de katılıyorum. Osmanlının devri bitti(yani dış ülkeler tarafından güçsüz hale getirildi ve son buldu ) ve biz osmanlı değiliz niye değiliz coğrafi ekonomik ve politik olarak osmanlı kadar güçlü değiliz osmanlı olasa bu olay farklı olurdu Türkiye olarak ise biz sadece bu olayları seyereden bir ülkenin dışına cıkmayız politikamız bu ne yazıkki dediğin kurtarıcı kişiyi göremiyorum hala olabilecek kişiler odu ama onlarda engelendi ülkemiz böyle devam edecek gibi görünüyor Maalesef komutanım ama ben Birliknet.comda böyle vatanseverler gördüğümden beri içimde bir umut taşıyorum. Allah'ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti varlığını devam ettirecektir. Burda ve her yerde vatansever çok Türk var ama biz konuşuyoruz üzlüyoruz seviniyoruz ama bizim dışımızdakiler bu ülkeyi yönetiyor onların anladıkları ise ceplerine ve kendi düşüncelerini bu ülkede yapmaya calışıyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jellybean_3434
Kd. Binbaşı
Kıdem: 35

Ölüm Dayansada Kapımıza Son Sözümüz Vatan Sağolsun
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 18, 2008, 05:25:37 ÖS » |
|
Merak etmeyin yakında iş başındayız.siz kendinize inanın yeter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fenolftalein
Asteğmen
Kıdem: 5

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2008, 08:29:58 ÖS » |
|
ABD tahriki uyuyan ayıyı uyandırdı- TÜRKİYENİN işi artık daha zor
HursitCelebi hocam, bu cümleyi tekrar duymak çok hoşuma gitti 1999 da Bana bunun bir benzerini üniversiteyi Rusyada okuyan bir hocam söylemişti Rusyanın durumu nedir hocam diye dorduğumda ; Hoca: "Rusya uyuyan bir ASLAN, ne zaman uyanacağı belli olmaz"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türker
Kd. Albay
Kıdem: 311

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 19, 2008, 09:30:44 ÖS » |
|
Bir müjdeniz var ise paylaşın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jellybean_3434
Kd. Binbaşı
Kıdem: 35

Ölüm Dayansada Kapımıza Son Sözümüz Vatan Sağolsun
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 19, 2008, 11:16:17 ÖS » |
|
Bir müjdeniz var ise paylaşın. 30 Ağustosta bekliyorum müjdeyi ama gizlide tutulabilir.(malum füze menzillerini kısıtlayan anlaşmaya imza atmamız nedeniyle)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
COMMANDO
Üsteğmen
Kıdem: 127

hepimiz mehmetciğiz !
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 19, 2008, 11:28:07 ÖS » |
|
ABD tahriki uyuyan ayıyı uyandırdı- TÜRKİYENİN işi artık daha zor türkiyenin işi rusya nedeniyle değil abd nedeniyle daha zor. bu savaş nedeniyle en büyük zararı gürcistan değil Türkiye görüyor. abd karadenize açılmak için yeni bir bahane buldu.. bu nedenle Türk-rus yakınlaşması bile olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bordo bereli Demir
Teğmen

HİLALİMİZ HİÇ SÖNMEYECEK
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 25, 2008, 02:36:54 ÖS » |
|
Biz kendimize inanıyoruz ama dış güçler bizim gibi vatanseverleri ülkenin başına getirtmiyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7.62
Yüzbaşı
Kıdem: 22

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 27, 2008, 12:43:55 ÖS » |
|
Ruslar dijital değil analog teknoloji kullanıyorlar bizim sayısal bizim ve abd nin sayısal teknolojisi karşısında pek bişey yapamazlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ataoktem
Yüzbaşı
Kıdem: 55

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 28, 2008, 07:52:44 ÖÖ » |
|
Yugoslavya da 2 ABD hayalet uçağını düşürmüştü. Hatta Irak ta ABD hava kuvvetlerine ait çeşitli uçakları düşürmüştü.  TSK her zaman barıştan yanadır. Ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen kim olursa olsun karşısındadır. Bu ister ABD ister AB isterse Rusya olsun. Ve bunun için acaba üstün gelirmiyim diye bir endişe yaşamaz. Sadece görevini yapar, görevi de her Türk genci gibi vatanını savunmak için şartlar ölmeyi gerektiriyorsa ölmektir.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 28, 2008, 07:54:52 ÖÖ Gönderen: ataoktem »
|
|
YA ÇARESİZSİNİZ YA DA ÇARE SİZSİNİZ...
|
|
|
KILIC11
Teğmen
Kıdem: 1

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 28, 2008, 05:48:59 ÖS » |
|
Uçaksavar ZSU 23 olduğunu tahmin ediyorum. TU 22 de belki Gürcü SU 25 in hedefi olmuştur. Bu uçak ağır bombardıman uçağı , manevra kabiliyeti çok sınırlı ve İsrailin modernize ettiği SU 25 ilerin hedefi olmuş olabilir.
Projeksiyon yaparsak- Rusya daha diş göstermedi; isterse tüm Gürcü hava meydan, askeri liman ve üslerini havadan vurabilir.
Gürcü Donanması Türkiyeye sığınırsa şaşmam
Bu aciz lik degil mi??? nasil olurda bombardman ucagini korumasi olmadan düsman hatina yoluyorlar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
urukay_22
Yarbay

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 28, 2008, 05:53:03 ÖS » |
|
Uçaksavar ZSU 23 olduğunu tahmin ediyorum. TU 22 de belki Gürcü SU 25 in hedefi olmuştur. Bu uçak ağır bombardıman uçağı , manevra kabiliyeti çok sınırlı ve İsrailin modernize ettiği SU 25 ilerin hedefi olmuş olabilir.
Projeksiyon yaparsak- Rusya daha diş göstermedi; isterse tüm Gürcü hava meydan, askeri liman ve üslerini havadan vurabilir.
Gürcü Donanması Türkiyeye sığınırsa şaşmam
Bu aciz lik degil mi??? nasil olurda bombardman ucagini korumasi olmadan düsman hatina yoluyorlar? Rusyanın elindeki ucak sayısına bir bakmak lazım bakıncada bu kadar az ucakla ne yaptı ve rusya gürcüstana ne kadar güçünü gönderdi eski araclarını ucaklarını gönderecek tebiki karşısında ne var ordu olarak gürcistan rusya ile eş değermi rusya düşmanın güçünü bildiği için bu ucakları gönderdi unutmadan ucaklar düşebilir savaş bu ve rusya gürcistanı düşmano larak bile görmedi görseydi eğer gürcistanın durmunu düşünmek bile istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|