serdar_k
Asteğmen
Kıdem: 11

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #75 : Temmuz 26, 2008, 06:13:54 ÖS » |
|
Selam arkadaşlar ben 3 senedir deniyorum hep yedek kaldım bu iş nasip iş nasip iş puanları kafayı takmayın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tarık19
Teğmen
Kıdem: 9

HER ŞEY VATAN İÇİN
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #76 : Temmuz 26, 2008, 06:17:50 ÖS » |
|
bencede nasip işi hastahanedeki doktorun biri olmadı dedimi olmuyor istediğin kadar puanın yüksek olsun ben geçen yıl hava astsubay myo sınavlarına girdim ön sağlıkta dişten elendim karada bütün aşamaları geçtim yedekte kaldım nnasip kısmet bu yıl ne olacak bakalım 230 ea yönetim : 
|
|
|
|
|
|
VATAN UĞRUNDA KAN OLUR DÜNYALARA SIĞMAZ TAŞARIZ_YA ŞEREFLE VURULUR YA ŞEREFLE YAŞARIZ  §§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§__§§§_§§§_§§§___§§§_§§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§___§§§_§§§_§§§_______§§§_§§§__§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§§§§___§§§____§§§____§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§__§§§__§§§_§§§__§§§____§§§____§§§ ___§§§____§§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§__§§§_§§§____§§§____§§§§§§§
|
|
|
09
Üsteğmen
Kıdem: 15

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #77 : Temmuz 26, 2008, 06:50:55 ÖS » |
|
Tarık19 geçen sene kaçtı puanın ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boncuquan
Üsteğmen
Kıdem: 8

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #78 : Temmuz 27, 2008, 12:40:03 ÖS » |
|
arkadaşlar yarın kesin açıklanması lazım fakat saat kaçta açıklanır acaba...8'den sonra mı 10:30'dan sonra mı yoksa öğleden sonra mı 
|
|
|
|
|
|
||| Boncuquan |||
|
|
|
bordo_bereli_dgn
Üsteğmen
Kıdem: 12

__herşey vatan için__
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #79 : Temmuz 27, 2008, 12:41:58 ÖS » |
|
Bence öğleden sonra 2 3 gibi açıklanması muhtemel!
|
|
|
|
|
|
Daglara çizmisler resmimi KOMANDO koymuşlar ismimi. Güçlüyüz cesuruz hazırız KOMANDOYUZ. Denizci degilizki her limanda sevgilimiz olsun, havacı degilizki uçankuşlar yarimiz olsun, biz KOMANDOYUZ eşkıyalar korksun. Korkusuzdur dağların efesi titretir haini KOMANDONUN sesi madalya gibi duruyor başında kahramanlık timsali beresi. Havada, karada, denizde her yerde KOMANDO.
|
|
|
Fight Falcon
Binbaşı
Kıdem: 60

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #80 : Temmuz 27, 2008, 12:43:42 ÖS » |
|
Sabahta açıklanabilir...Beklicez bakalım..
|
|
|
|
|
|
'''''Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz'''''
|
|
|
serdar_k
Asteğmen
Kıdem: 11

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #81 : Temmuz 27, 2008, 06:36:24 ÖS » |
|
ben elektronigin artacagını düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bozo25
Üsteğmen
Kıdem: 14

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #82 : Temmuz 27, 2008, 07:26:13 ÖS » |
|
ben elektronigin artacagını düşünüyorum
Susss aman aman napıyorsun yaa öyle deme inşallah artmaz yaa..
|
|
|
|
|
|
' Herkes Asker Olur. Fakat Gerçek Asker Olamaz.. (B.B.)
|
|
|
bordo_bereli_dgn
Üsteğmen

__herşey vatan için__
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #83 : Temmuz 27, 2008, 08:54:12 ÖS » |
|
Bence puanlarda çok az bir düşme söz konusu olucak!
|
|
|
|
|
|
Daglara çizmisler resmimi KOMANDO koymuşlar ismimi. Güçlüyüz cesuruz hazırız KOMANDOYUZ. Denizci degilizki her limanda sevgilimiz olsun, havacı degilizki uçankuşlar yarimiz olsun, biz KOMANDOYUZ eşkıyalar korksun. Korkusuzdur dağların efesi titretir haini KOMANDONUN sesi madalya gibi duruyor başında kahramanlık timsali beresi. Havada, karada, denizde her yerde KOMANDO.
|
|
|
bozkurt25
Yüzbaşı
Kıdem: 35

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR ™
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #84 : Temmuz 27, 2008, 09:40:53 ÖS » |
|
katılıyorum 4-5 puan düşecek gibi geliyo bana da
|
|
|
|
|
|
TR 
|
|
|
7.62
Yüzbaşı
Kıdem: 22

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #85 : Temmuz 27, 2008, 09:42:20 ÖS » |
|
arkadaşlar konuyla ilgisiz bi soru soracağım bana geçen askeri yönetmeğile uymamaktan 3 gün ceza verdiler anlamadım neden??3 gündür yorum yapamıyordum??sayın yönetici neden anlamadım ya???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fahrettin_Altay
Kd. Albay
Kıdem: 159

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #86 : Temmuz 27, 2008, 09:45:31 ÖS » |
|
arkadaşlar konuyla ilgisiz bi soru soracağım bana geçen askeri yönetmeğile uymamaktan 3 gün ceza verdiler anlamadım neden??3 gündür yorum yapamıyordum??sayın yönetici neden anlamadım ya???
Yazılara küçük harf ile başlama olurmu?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 28, 2008, 01:29:17 ÖS Gönderen: Fahrettin_Altay »
|
|
|
|
|
bordo_bereli_dgn
Üsteğmen

__herşey vatan için__
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #87 : Temmuz 27, 2008, 09:47:01 ÖS » |
|
7.62 keşke özel mesaj yollasaydın admine askeri yönetmelik gereği forumda mesaja küçük harfle başlamak kıdem cezası ve konulara yorum yapmama cezası olarak uygulanıyor... Bundan kaynaklanıyor
katılıyorum 4-5 puan düşecek gibi geliyo bana da Üstad puanın 180 olmak ihtimali ne kadar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|