Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İran Füzeleri Fotomontaj mı???  (Okunma Sayısı 513 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BLACKEAGLE
Genel Muhabbet
Bölüm Sorumlusu
*

Kıdem: 96

- 1283... - İÇİMİZDE!

Kuvvet:

« Yanıtla #15 : Temmuz 12, 2008, 10:57:40 ÖS »

Bence bu resimlerin fotomontaj olması, İran'ın aşağılık kompleksine yakalandığını - ya da kurtulamadığını gösterir.Kendini olduğundan büyük - güçlü gösterme çabası, karşındakinden güçsüz olduğunu kabul etmektir ki, bu İran yönetiminin savurup durduğu tehditlere tamamen ters düşer.Hele bir de sitenin devrim muhafızlarına bağlı olduğu iddiası doğruysa İran açısından çok vahim yani Smiley Eğer bu fotomontajsa, İran'ın sonuda Iraktan pek farklı olmaz bence bir savaş durumunda.

(Hadi caydırıcı olayım mantığıyla belki olduğundan büyük gösterirsin kendini, ama bu kadar çocukça bişeyi yapmaları hayra alamet değil. )

Eğєя 9 cαηLι σLѕαуdιη,
Eη çσк 8 кєz кαçαвiLiяdiη öLüмdєη.
BiL кi 7 düνєLє ѕυLтαη σLѕαη dαнi,
Yєяiη 6 мєкαη σLαcαк ѕαηα.
Eη ƒαzLα 5 мєтяє кυмαş göтüяєвiLєcєкѕiη,
Kαραтαcαкѕιη 4 αçѕαη dα gözüηü,
Bυ düηуα 3 güηLüк düηуα...
AzяαiLiη уαηιηdα 2 кαт σLυρ уαLναяѕαη dα ηαƒiLє,
Elвєт 1 güη öLєcєкѕiη.
O zαмαη нєя şєу 0 dαη вαşLαуαcαк.... 

» BŁącĶ ΣągĻέ «

_yasef_
Asteğmen
*

Kıdem: -11

Kuvvet:

« Yanıtla #16 : Temmuz 26, 2008, 03:18:39 ÖS »

1. resim ile 2. resim aynı degil ki 1. resim in uzerine fotomontaj olsun tel orgulere dikkat edin
Fight Falcon
Binbaşı
*

Kıdem: 57

Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz..

Kuvvet:

« Yanıtla #17 : Temmuz 26, 2008, 03:32:36 ÖS »

Teller farklı değil sadece çekim açısı oynamış biraz..

Yaratılışımda Bir Fevkaladelik Varsa Bu TÜRK Olmamdandır...

Muhtaç Olduğun kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur...

"Kanini tasiyandan baskasina inanma!"
_yasef_
Asteğmen
*

Kıdem: -11

Kuvvet:

« Yanıtla #18 : Temmuz 27, 2008, 12:40:58 ÖS »

Ben teller farklı demiyorum zaten bunlar farklı cekimler diyorum farklı anlarda farklı acılardan
Ronald
Asteğmen
*

Kıdem: 2

Kuvvet:

« Yanıtla #19 : Temmuz 30, 2008, 05:34:23 ÖÖ »

Fotomontaj olsun olmasın sonuçta 3 füze ateşlenmiş geçti gitti.
Haber7'deki haber ve yorumlar ilgimi çekti Cheesy
Haberde tatbikatın ardından füzelerin fırladığını gören Amerikalıların büyük paniğe kapıldıkları anlatılıyor.

İşte bazı yorumlar:(Siyaset olsun diye aktarmıyorum)

Tüm İran Düşmanı Laiklerin Dikkatine!..
Siz çulla çuvalla-keçeyle peçeyle uğraşırken İran her alanda aldı yürüdü!..Şimdi giyim tarzına takılıp kalanlar mı gerici,bilim üretenler ve bilimde ilerleyenler mi gerici?Şimdi siz mi gericisiniz onlar mı gericiler?Uyanın artık uyanın!..Kuru kuru laiklik nutukları atarak boşa harcamayın şu güzel ömrünüzü!..Siz ne olursanız olun,Batılı sizi hep Müslüman Türk olarak bilecektir...Bu arada bizim askerimize ALLAH dedirtmedikleri sürece ben ordumuza güvenemem...Nerede o Çanakkale ruhu?(S.Arabistana git onların ordusuna güven onlar korusun seni)

işte amerikanın sonunu görür gibi oluyorum allah yardımcınız olsun iran

İrana benziyoruz,dinciler irana diyenlere kapak olsun bu görüntüler...Sizler iranın tırnağı bile olamazsınız..(olmak istemiyoruz zaten)

Bizim ordumuz siyasetle meşgul olurken iran dünya teknolojisi olan füzeleri kendisi üretiyor ve deneme yapıyor.DÜNYANIN SÜPER GÜÇLERİNE KAFA TUTUYOR.BEN BÖYLE BİR TÜRK ORDUSU İSTİYORUM.DARBE YAPAN VE DARBE SEVDALISI ORDU DEĞİL!(Rahmetli Saddam'da kafa tutuyordu, kafasını kopardılar)

ABD Ay görüntüleri montaj denildiğinde ne demiş peki.Haala o görüntülere montaj deniliyor.ve o tarihten sonra aya adım bile atılmadı.(elvis ölmedi yaşıyor)

Sayin Tamay Kardesime O atilan bütün Silahlar,Amerikanin sonudur kardesim.LPG sistemi degildir.kendim yillarca alman ordusun da görev yaptim,ve o atilan füzelerin ne kadar amerikan ordusuna zarar verecegini en iyi sekilde his edebiliyorum.Atilan 2 fize bir amerikan savas gemisini yerle bir etme gücüne sahiptir.Iyi aksamlar

Habere yapılan yorumlardan hoşlanamadığım bir kaç tanesini yazdım. Daha birçok yorum var. Bu adamları cirit testlerinde hedef olarak kullanmak lazım. ancak o zaman anlarlar.
http://www.haber7.com/haber/20080711/Iddialara-Irandan-goruntulu-yanit.php
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.308 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu