Fotomontaj olsun olmasın sonuçta 3 füze ateşlenmiş geçti gitti.
Haber7'deki haber ve yorumlar ilgimi çekti

Haberde tatbikatın ardından füzelerin fırladığını gören Amerikalıların büyük paniğe kapıldıkları anlatılıyor.
İşte bazı yorumlar:(Siyaset olsun diye aktarmıyorum)
Tüm İran Düşmanı Laiklerin Dikkatine!..
Siz çulla çuvalla-keçeyle peçeyle uğraşırken İran her alanda aldı yürüdü!..Şimdi giyim tarzına takılıp kalanlar mı gerici,bilim üretenler ve bilimde ilerleyenler mi gerici?Şimdi siz mi gericisiniz onlar mı gericiler?Uyanın artık uyanın!..Kuru kuru laiklik nutukları atarak boşa harcamayın şu güzel ömrünüzü!..Siz ne olursanız olun,Batılı sizi hep Müslüman Türk olarak bilecektir...Bu arada bizim askerimize ALLAH dedirtmedikleri sürece ben ordumuza güvenemem...Nerede o Çanakkale ruhu?
(S.Arabistana git onların ordusuna güven onlar korusun seni)işte amerikanın sonunu görür gibi oluyorum allah yardımcınız olsun iran
İrana benziyoruz,dinciler irana diyenlere kapak olsun bu görüntüler...Sizler iranın tırnağı bile olamazsınız..
(olmak istemiyoruz zaten)Bizim ordumuz siyasetle meşgul olurken iran dünya teknolojisi olan füzeleri kendisi üretiyor ve deneme yapıyor.DÜNYANIN SÜPER GÜÇLERİNE KAFA TUTUYOR.BEN BÖYLE BİR TÜRK ORDUSU İSTİYORUM.DARBE YAPAN VE DARBE SEVDALISI ORDU DEĞİL!
(Rahmetli Saddam'da kafa tutuyordu, kafasını kopardılar)
ABD Ay görüntüleri montaj denildiğinde ne demiş peki.Haala o görüntülere montaj deniliyor.ve o tarihten sonra aya adım bile atılmadı.
(elvis ölmedi yaşıyor)Sayin Tamay Kardesime O atilan bütün Silahlar,Amerikanin sonudur kardesim.LPG sistemi degildir.kendim yillarca alman ordusun da görev yaptim,ve o atilan füzelerin ne kadar amerikan ordusuna zarar verecegini en iyi sekilde his edebiliyorum.Atilan 2 fize bir amerikan savas gemisini yerle bir etme gücüne sahiptir.Iyi aksamlar
Habere yapılan yorumlardan hoşlanamadığım bir kaç tanesini yazdım. Daha birçok yorum var. Bu adamları cirit testlerinde hedef olarak kullanmak lazım. ancak o zaman anlarlar.
http://www.haber7.com/haber/20080711/Iddialara-Irandan-goruntulu-yanit.php