soufa
Kd. Binbaşı
Kıdem: 245

yanlız gözyaşların yıkar ruhundaki günahları
Kuvvet:
|
 |
« : Temmuz 23, 2008, 01:22:31 ÖÖ » |
|
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI Yaklaşırken en çok ilk kez Halka ne tür bir silahın gösterileceği merakı içindeyim
Bana göre menzili B611 den baya gelişmiş bir tür Füze olabir ?
sizce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corbett
Üsteğmen
Kıdem: -4

Supernatural
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2008, 01:45:07 ÖÖ » |
|
Birde bakıyoruz Babür Tırların üzerinden geçiş yapıyor.  Dostumuz Pakistan'ın bizi kıracağını düşünmüyorum.Roketsan bakıpta örnek alsın.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 01:47:40 ÖÖ Gönderen: Corbett »
|
|
|
|
|
None
-UYARI-
Yarbay
Kıdem: 44

''YA DEVLET BAŞA , YA KUZGUN LEŞE''
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2008, 01:56:45 ÖÖ » |
|
Birde bakıyoruz Babür Tırların üzerinden geçiş yapıyor.  Dostumuz Pakistan'ın bizi kıracağını düşünmüyorum.Roketsan bakıpta örnek alsın. Bu gibi konularda roketsan, tübitak v.s gibi kuruluşlarımızı ve çalışanlarını fazla suçlamamak lazım. Biliyosunuz şerefsiz hükümetlerimiz triportör üretimini bile durduruyor.
|
|
|
|
|
|
Ölürsem görmeden millette ümid ettiğim feyzi, yazılsın sengi kabirimde VATAN MAHZUN, BEN MAHZUN Hakir olduysa millet şanına noksan gelir sanma Yere düşmekle cevher sakıt olmaz kadr ü kıymetten
Vücudun kim hamir-i mâyesi hâk-i vatandandır Ne gam rah-ı vatanda hak olursa cevr ü mihnetten
Muini zalimin dünyada erbab-ı denaettir KÖPEKTİR ZEVK ALAN Bİ-İNSAF İKTİDARA HİZMETTENBizdeki Başbakanı Böyle tarif ediyor vak'anüsivan-i ümem: Gelecek olduğunu bilse idi nesilden Almadan Hazret-i Havva'yı boşardı Adem. 
|
|
|
soufa
Kd. Binbaşı

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 23, 2008, 03:04:36 ÖÖ » |
|
Birde bakıyoruz Babür Tırların üzerinden geçiş yapıyor.  Dostumuz Pakistan'ın bizi kıracağını düşünmüyorum.Roketsan bakıpta örnek alsın. Keşke hatta daha fazla 2 -3 tane olsa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
Kıdem: 21

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2008, 01:09:09 ÖS » |
|
Evet babür füzesi olabilir
|
|
|
|
|
|
Orijinal Laz En sevdiğim yemek laz böreği Rize benim memleketim Rize/Fındıklı Sarı oğlu Mustafa Mustafa Sarı
|
|
|
Ayaz53
Teğmen
Kıdem: 2

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2008, 01:34:18 ÖS » |
|
Ah keşke babür olsa da yunanlıların çeneleri bir düşse..
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 27, 2008, 03:43:45 ÖS » |
|
Ah keşke babür olsa da yunanlıların çeneleri bir düşse..
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
Hayır Allah müslümanları korusun ve yüceltsin
|
|
|
|
|
|
Orijinal Laz En sevdiğim yemek laz böreği Rize benim memleketim Rize/Fındıklı Sarı oğlu Mustafa Mustafa Sarı
|
|
|
soufa
Kd. Binbaşı

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 27, 2008, 04:52:58 ÖS » |
|
Müslümanı değil TÜRK ' ü korusun ve yüceltsin
Bana faydası olan Müslüman ülke sayısı bir elin parmak sayısını geçmez
Diğer müslamanlar bizi hep sırtımızdan vurdular
TÜRKLÜĞÜM le gurur duyuyorum.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayaz53
Teğmen
Kıdem: 2

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 27, 2008, 05:29:00 ÖS » |
|
Soufa bu işi biliyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 27, 2008, 05:46:57 ÖS » |
|
TÜRKLÜĞÜM le gurur duyuyorum....  Soufa sana yazıklar olsun.müslümanı korumasın ne demek?müslümanlık herşeyden daha değerlidir.Türk olmak ise kişinin kendi verdiği bir karar değildir.doğuştan Türk olursun o kadar.senin yaptığın milliyetçilik değil ırkçılık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soufa
Kd. Binbaşı

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 27, 2008, 05:56:26 ÖS » |
|
Böyle ırkçılığa can feda Beni arkamdan vuranımı savunacağım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fight Falcon
Binbaşı
Kıdem: 57

Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz..
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 27, 2008, 06:48:19 ÖS » |
|
Sn.kalasnikovnisancısı arkadaşım kişinin düşüncesi kendinedir..'Yazıklar olsun' demek doğru değildir kanımca..Fakat önce müslümanız Allah'a şükürler olsun..Sonra da Türk'üz bu da şerefimizdir..Soufa binbaşım müslüman derken,bizim kuyumuzu kazanları değil,Türk olsun yahut olmasın iyi niyetli,vatan sevdalısı müslüman kardeşlerimizi kastetmek istiyoruz...
|
|
|
|
|
|
Yaratılışımda Bir Fevkaladelik Varsa Bu TÜRK Olmamdandır...
Muhtaç Olduğun kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur...
"Kanini tasiyandan baskasina inanma!"
|
|
|
Corbett
Üsteğmen
Kıdem: -4

Supernatural
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 27, 2008, 07:36:52 ÖS » |
|
Soufa paşam haklısın da tarihte dinini kaybeden Türkler sonradan Türklüğünü inkar etmeye başlıyor buna ne demeli.Mesela Bulgaristan vatandaşları Türktü.Sonradan Hrıstiyanlığı kabul ettiler ve biz Bulgarız demeye başladılar üstelik tam Türk düşmanları. İslam dini Türklüğü değiştirmiyor aksine tamamlıyor. Bir konuda da haklısınız Araplar vakti zamanın da bizi arkadan vurdu zaten çoğu dinini unutmuş Hz.Muhammed'in evi bile çöpler içinde.Burdan anlaşılabiliyor ne mal oldukları. Benim doğuşumda bir fevkaladelik varsa o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lastboyofsiberspace
Bölüm Sorumlusu
Kıdem: 52

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 27, 2008, 07:53:06 ÖS » |
|
Benim doğuşumda bir fevkaladelik varsa o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.  Bu soz poster yapilip duvarlara asilmali bence. Allah(C.C.) Turkleri Islamiyeti korumasi icin ozellikle secmistir. Peygamber Efendimiz ( S.A.V. ) Istanbul'un fethini mujdeledigi zaman "Ne Kutlu bir komutan, Ne kutlu bir ordudur" demistir. Diger bir konu ise Kiyamet alametlerinde Turklerle savas vardir. Buda gosteriyorki Gecmistede, bugunde ve gelecektede Turkler Islamiyetin koruyucusu olarak kalacaktir. Ne Mutlu bize ki yeryuzune Türk olarak gelmisiz. "Ne Mutlu Turkum Diyene" Diger konu ise yaklasan 30 Agustos ve YAS. Bu yil ergenekon yuzunden kimler orudan ihrac edilecek, kimler Rutbe alacak, kimler beklemeye alincak.. vs. Yani bu yilki YAS bayagi bir haraketli gececek gibime geliyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 27, 2008, 07:56:28 ÖS Gönderen: lastboyofsiberspace »
|
|
Eğil; kulak ver ceddine, Türk’e kefen giydirmek hangi itin haddine!.. 
|
|
|
peyk
Teğmen
Kıdem: 39

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 27, 2008, 09:03:12 ÖS » |
|
TÜRKLÜĞÜM le gurur duyuyorum Soufa bu yazının düşünce yapısını iyi biliyorum ama anlatmak istedigin şeyleri yanlış kelimeler ile anlatmaya çalışmışsın müslümanlık kavramı dünya kadar ülkemizdede en ufak bir hata kabul etmez sorunlar çıkarabilir belki bahsetmek istedigin araplardı kanal ve yemen cephesinde bize yaptıkları rezillikleri kat vekat şu an kendileri yaşıyorlar ve osm. bu bülgelerden gitmesinden de bin pişmanlar
İslam dini Türklüğü değiştirmiyor aksine tamam . Bir konuda da haklısınız Araplar vakti zamanın da bizi arkadan vurdu zaten çoğu dinini unutmuş Hz.Muhammed'in evi bile çöpler içinde.Burdan anlaşılabiliyor ne mal oldukları.
Şuan arabistanı yüneten suudlar aslen riyad kükenli olup tam bir bedevi toplumudur yemen cephesinde bizi ing satan mekke şerifi (ismini şu an htırlamıyorum) belli konulardan sonra ing ters düşünce ing bu çöl ayılarını silahlandırıp mekkeyi ve arabistanı bu surette tam kontrolleri altına aldılar suudlar da mezarlık kavramı yoktur sırf hacticareti için mekkeyi el üstünde tutuyorlar
|
|
|
|
|
|
İtinalı şekilde tank'lara balans ayarı yapılır
|
|
|
|