Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İstanbul rusların nükleer saldırısıyla mahvolacaktı!  (Okunma Sayısı 396 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
T.İ.T1983
Kd. Binbaşı
*

Kıdem: 19

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kuvvet:

« Yanıtla #15 : Temmuz 21, 2008, 02:05:19 ÖÖ »

Corbett, çok haklısın !

Kendi çıkış yolunu neden kapatsın adamlar ? Hemde onlarca yıl boyunca kapalı kalacak ! Zaten teknik açıdan düşündüğümüzde ortada nükleer bomba atmayı gerektirecek bir durum yok.NİKE lardan korksalar savaşa hiç girmezlerdi. (Tabi savaşın çıktığını düşünüyoruz Smiley ) Savaşa girdikten sonrada o koskoca kızıl ordu Türkiye engelini aşamayacağını mı düşünecekti ? Normal harekatlarla başarılı olacağını düşünecekti.Zaten o zamanların şartlarındada muhtemelen başarılı olurdu !
belki cikisi kapiyor ama ayni zamanda giriside tikiyor

BİLGİYİ UYGULARSANIZ BÜYÜRSÜNÜZ ,PAYLAŞIRSANIZ EFSANE OLURSUNUZ 

Bozkurtosman
Binbaşı
*

Kıdem: 30

Kuvvet:

« Yanıtla #16 : Temmuz 23, 2008, 06:53:03 ÖS »

Eğer biz bomba yersek bombayı atanada biz nükleer bomba atarız

VATAN NE TÜRKİYEDİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN  VATAN BÜYÜK VE MÜBBET BİR ÜLKEDİR TURAN!!!!
DAĞLAR BİZİMDİR FERMAN GEREKMEZ BOZKURTUN OLDUĞU YERDE ÇAKALLAR GEZEMEZ!!
YA HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ YADA BİLDİRECEĞİZ!!!
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
*

Kıdem: 21

Kuvvet:

« Yanıtla #17 : Temmuz 31, 2008, 08:02:07 ÖS »

Olası bir Nükleer saldırı anında İstanbulun kurtulma şansı olabileceğini bana söyleyebilecek biri var mıdır?

Dünya üzerinde nükleer saldırıdan kurtulabilecek bir yer var mı ?
Evet dünyada nükleer saldırıdan korunabilecek yerler var.örnek ABD.abd nin elindeki hava savunma sistemleri başka hiçbir ülkede yok.bu konuda amerikanlara sadece ruslar yaklaşabildi.

Orijinal Laz
En sevdiğim yemek laz böreği
Rize benim memleketim
Rize/Fındıklı 
Sarı oğlu Mustafa
Mustafa Sarı
Corbett
Üsteğmen
*

Kıdem: -4

Supernatural

Kuvvet:

« Yanıtla #18 : Temmuz 31, 2008, 09:03:07 ÖS »

Olası bir Nükleer saldırı anında İstanbulun kurtulma şansı olabileceğini bana söyleyebilecek biri var mıdır?

Dünya üzerinde nükleer saldırıdan kurtulabilecek bir yer var mı ?
Evet dünyada nükleer saldırıdan korunabilecek yerler var.örnek ABD.abd nin elindeki hava savunma sistemleri başka hiçbir ülkede yok.bu konuda amerikanlara sadece ruslar yaklaşabildi.

Ben cevaplayayım.İlk saldırı da zaten büyük bir kitle ölür.Geri kalanlar radyasyondan gider.E tabi başımızdakilerde hesaplamışlar ne yapılacak diye.

Plan ; Herkes öldüğü için plan yok.
Bordo_Bereli41
Teğmen
*

Kıdem: 4

Kuvvet:

« Yanıtla #19 : Ağustos 27, 2008, 01:06:45 ÖÖ »

Corbett, çok haklısın !

Kendi çıkış yolunu neden kapatsın adamlar ? Hemde onlarca yıl boyunca kapalı kalacak ! Zaten teknik açıdan düşündüğümüzde ortada nükleer bomba atmayı gerektirecek bir durum yok.NİKE lardan korksalar savaşa hiç girmezlerdi. (Tabi savaşın çıktığını düşünüyoruz Smiley ) Savaşa girdikten sonrada o koskoca kızıl ordu Türkiye engelini aşamayacağını mı düşünecekti ? Normal harekatlarla başarılı olacağını düşünecekti.Zaten o zamanların şartlarındada muhtemelen başarılı olurdu !

kıytırık afganlar bile kızıl orduyu yenilgiye uğratabildiler her ne kadar imkanlar kısıtlıda olsa Çanakkale , Kurtuluş , Kore , Kıbrıs savaşlarının tecrübesini üzerinde taşıyan Türk ordusu ruslara üstünlük sağlardı diye düşünüyorum ayrıca atılacak olası bir nükleer bombaya karşı İstanbul ve Ankara'nın gizli füzeler ile korunduğunu bir yerde okumuştum başka bir yerde ise nükleer bombanın atılacagı daha o uçak İstanbul semalarına ulaşmadan tespit edilebiliyor ve tedbiri alınıyor sonuç olarak dediğim gibi Cumhuriyet kurulduktan sonra Türkiye irili ufaklı her askeri operasyonda başarılı olmuş birçok kez savaşın eşiğine gelmiştir ( hatay için fransızlarla olan gerilim , pkk destekledikleri için italya - suriye olan gerilim ve ırak gerilimleri vb vb ) Türk ordusu rusları Türk sınırından geçirmezlerdi diye düşünüyorum

« Son Düzenleme: Ağustos 27, 2008, 07:05:03 ÖS Gönderen: Nene Hatun » Logged

******* VATAN SANA CANIM FEDA *******
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.092 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu