Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KKK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ  (Okunma Sayısı 984 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fight Falcon
Binbaşı
*

Kıdem: 60

Kuvvet:

« Yanıtla #45 : Temmuz 15, 2008, 01:56:02 ÖS »

Ne yazık ki karada puana daha fazla bakarlar..Hangi bölümden gelmiş bu öğrenci diye bakmazlar genelde..Ama yanlış bana göre..Mezun olan öğrencinin yerleştirilmesi gerekir diyeceğim fakat demiyorum tartışma çıkıp ortalık karışmasın diye.. Wink Smiley

'''''Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz'''''
aLvoLf
Teğmen
*

Kıdem: 1

Kuvvet:

« Yanıtla #46 : Temmuz 15, 2008, 01:58:46 ÖS »

zuhahaha
keskin_nişancı
Üsteğmen
*

Kıdem: 8

Kuvvet:

« Yanıtla #47 : Temmuz 15, 2008, 02:01:50 ÖS »

Ne yazık ki karada puana daha fazla bakarlar..Hangi bölümden gelmiş bu öğrenci diye bakmazlar genelde..Ama yanlış bana göre..Mezun olan öğrencinin yerleştirilmesi gerekir diyeceğim fakat demiyorum tartışma çıkıp ortalık karışmasın diye.. Wink Smiley
Onun sebebi şu; mesela ben bilg. donanım mezunuyum. Biz neredeyse bilgisayar dersi kadar elektronik dersi de gördük o yüzden bize de elektroniği seçme şansı verdiler. Ama tutup da motoru seçemiyoruz galiba. Yani orda seçemeyeceğimiz bölümler de vardı.

Sana dar gelecek makberi kimler kazsın.. Gömelim gel seni tarihe desem, SIĞMAZSINN!!"
Fight Falcon
Binbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #48 : Temmuz 15, 2008, 02:14:08 ÖS »

Onun sebebi şu; mesela ben bilg. donanım mezunuyum. Biz neredeyse bilgisayar dersi kadar elektronik dersi de gördük o yüzden bize de elektroniği seçme şansı verdiler. Ama tutup da motoru seçemiyoruz galiba. Yani orda seçemeyeceğimiz bölümler de vardı.
Sende haklısın doğal olarak..Elektronik ile ilgili dersler gördüyseniz tabiki seçin elektroniği..Çünkü emek vermişin görmüşün,çalişmişın o derse..Hakkınızdır,Ona lafım yok fakat bazı bölümlere ,o bölümle alakası olmayan adamların alınmasına karşıyım ben diyebilirim..Size lafım yok yani teğmenim..
zuhahaha
Komik olan ne??

keskin_nişancı
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #49 : Temmuz 15, 2008, 02:19:26 ÖS »

Sende haklısın doğal olarak..Elektronik ile ilgili dersler gördüyseniz tabiki seçin elektroniği..Çünkü emek vermişin görmüşün,çalişmişın o derse..Hakkınızdır,Ona lafım yok fakat bazı bölümlere ,o bölümle alakası olmayan adamların alınmasına karşıyım ben diyebilirim..Size lafım yok yani teğmenim..
zuhahaha
Komik olan ne??
Yok ben üstüme alınmadım zaten. Sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım. Cheesy Diğer liseler nasıl bilmiyorum ama biz meslek liseliler olarak bölümümüzle pek alakalı olmayan yerleri seçemiyoruz zaten.

Sana dar gelecek makberi kimler kazsın.. Gömelim gel seni tarihe desem, SIĞMAZSINN!!"
Fight Falcon
Binbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #50 : Temmuz 15, 2008, 02:28:38 ÖS »

Haklısın..Esasında kendiyle alakası olmayan bölümleri tercih eden arkdaşlara da bir şey demiyorum çünkü onlara böyle bir hak tanınmış..Ben sadece emeğe saygı diyorum..Saygılar..

aLvoLf
Teğmen
*

Kıdem: 1

Kuvvet:

« Yanıtla #51 : Temmuz 15, 2008, 02:32:49 ÖS »

bende bilg. donanımım. ama düz lise mezunlarını 201e kadar indirip bilg.221 iken  bir puan bile indirmemelri çok koyuyor bana..göya meslek yüksek okulu...
sweety_army
Asteğmen
*

Kıdem: 3

Kuvvet:

« Yanıtla #52 : Temmuz 15, 2008, 06:12:50 ÖS »

alwolf senin öss puanın kaç kardeşimmmm
boncuquan
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #53 : Temmuz 22, 2008, 09:40:37 ÖS »

arkadaşlar açıklamaya az zaman kaldı...bakalım elektronik bölümü bizim şansımıza sabit kalacak mı...bu konuda düşüncesi olanlar yazsınlar Smiley

||| Boncuquan |||
serdar_k
Asteğmen
*

Kıdem: 11

Kuvvet:

« Yanıtla #54 : Temmuz 27, 2008, 06:12:28 ÖS »

arkadaşım ben mekatronigin yükselecegini san mıyorum sen kafanı rahat tut büyük ihtimal olur
JÖH
Yüzbaşı
*

Kıdem: 34

Ölüm Bizimle Gelir...!

Kuvvet:

« Yanıtla #55 : Temmuz 28, 2008, 12:02:46 ÖS »

beyler...sınv günleri.. isim listeleri .. aday bilgi...formu... bunlar...görüntülenemiyor....

bozo25
Üsteğmen
*

Kıdem: 14

Kuvvet:

« Yanıtla #56 : Temmuz 28, 2008, 12:11:38 ÖS »

Linklerin düzeltilmiştir buyrun buradan..

Linklerin kırık(bozuk) olma nedeni adres satırında  kkk dan sonra  .mil.tr  nin eksik olmasıdır. Düzeltilmiş hali aşağıdaki gibidir.

Saygılar

http://www.kkk.tsk.mil.tr/PersonelOgrenciAlim/OgrAlimi/AstsbMeslekYukOk/myo_2008_sonuc/astsb_myo_list.xls

http://www.kkk.tsk.mil.tr/PersonelOgrenciAlim/OgrAlimi/AstsbMeslekYukOk/myo_2008_sonuc/aday_bilgi_formu.xls

http://www.kkk.tsk.mil.tr/PersonelOgrenciAlim/OgrAlimi/AstsbMeslekYukOk/myo_2008_sonuc/boy_kilo_standartları.doc

http://www.kkk.tsk.mil.tr/PersonelOgrenciAlim/OgrAlimi/AstsbMeslekYukOk/myo_2008_sonuc/bedeni_yeterlilik.xls

http://www.kkk.tsk.mil.tr/PersonelOgrenciAlim/OgrAlimi/AstsbMeslekYukOk/myo_2008_sonuc/acıklamalar.mht

' Herkes Asker Olur. Fakat Gerçek Asker Olamaz.. (B.B.)
JÖH
Yüzbaşı
*

Kıdem: 34

Ölüm Bizimle Gelir...!

Kuvvet:

« Yanıtla #57 : Temmuz 28, 2008, 12:51:34 ÖS »

bozo 25 bilgiler teşekkürler.. özelden msj attım...bii.. konu hakkında..

nemutluturkumdiyenee
Asteğmen
*

Kıdem: 2

Kuvvet:

« Yanıtla #58 : Temmuz 28, 2008, 10:44:52 ÖS »

Arkadaşlar hangi bölümden kaç kışı çağırılmış o sayfada araştırma yaptınız mı?
ben aramada 830 mekatronik gördüm benim asıl bölümüm elektronik ama mekatronik az olur diye seçmiştim ki oylede oldu elektronik çok fazla 2000lerde yanlış hatırlamıyosam ama daha sağlıklı bilgi sahibi olan varsa lütfen düzeltsin benimkileri.

“ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

Bursa nutku M.KemaL ATATÜRK
snobone
Asteğmen
*

Kıdem: 3

Kuvvet:

« Yanıtla #59 : Ağustos 19, 2008, 07:00:25 ÖS »

s.a beyler sağlık raporunu aldk spormda vasat değil ii sayılır öss de ham say 217 yptm grme ihtimalim varmı asilden cvplarsanz sevinirm eyv.
Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.082 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu