Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KKK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ  (Okunma Sayısı 985 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BULUT
Asteğmen
*

Kıdem: -5

Kuvvet:

« Yanıtla #15 : Haziran 22, 2008, 09:59:45 ÖÖ »

Düz liseler bana göre mesleki branşları tercih etmemeli arkadaşlar mesleki bilgi yok çünkü okulda öğrenir diyorsanızda diğer meslek lisesinden gelenle aynı sırayı paylaşacak böylece haksız bir rekabet çıkacak ortaya bende düz liseyim ve eletronik tercih ettim ama endişelerim var.
« Son Düzenleme: Haziran 22, 2008, 10:01:27 ÖÖ Gönderen: BULUT » Logged
yigitt
Üsteğmen
*

Kıdem: 12

Kuvvet:

« Yanıtla #16 : Haziran 22, 2008, 10:02:25 ÖÖ »

Düz liseler bana göre mesleki branşları tercih etmemeli arkadaşlar mesleki bilgi yok çünkü okulda öğrenir diyorsanızda diğer meslek lisesinden gelenle aynı sırayı paylaşacak böylece haksız bir rekabet çıkacak ortaya bende düz liseyim ve eletronik tercih ettim ama endişelerim var.
Geçen gün tartıstıgımız konuda zaten buydu..Görüşlerin için teşekkürler endişen olmasın ya yaparsın elektronik..

Ne Mutlu Türk'üm diyene..
BULUT
Asteğmen
*

Kıdem: -5

Kuvvet:

« Yanıtla #17 : Haziran 22, 2008, 10:06:25 ÖÖ »

Ben teşekkür ederim inşallah böyle bir ayrımın okul içerisinde olmadıgını umut ediyorum.
M.Emin
Üsteğmen
*

Kıdem: 53

İlim öğren.

Kuvvet:

« Yanıtla #18 : Haziran 22, 2008, 12:48:06 ÖS »

Arkadaşlar branşı elektronik tercih ettim düz lise sayısal mezunuyum say 1 puanım 203 geliyor elektonige asil girme şansım nedir sizce?

Çok rahat girersin...Elektroniğin baraj puanı 160.Öncelik meslek lisesi mezunlarında.Meslek lisesi mezunu değilsen onu bilemem.Böyleydi heralde ya da en yüksek puandan itibaren kontenjana göre mi sıralama yapıyorlardı neydi...??
« Son Düzenleme: Haziran 22, 2008, 12:50:39 ÖS Gönderen: özelkuvvet » Logged

Doğru bildiklerini anlat ama aklı vermeye kalkma,anlatılanları iyi dinle ama hepsini doğru sanma.Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez.Herkesi kendine eşit gör,her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık,çok büyük görmekte korkaklıktır.CESARET AKILDAN GELİRSE CESARET,BİLGİSİZLİKTEN GELİRSE CEHALETTİR.

7.62
Yüzbaşı
*

Kıdem: 22

Kuvvet:

« Yanıtla #19 : Haziran 22, 2008, 12:55:24 ÖS »

kara sıralamasında en yüksek puandan başlanıyor..öncelik yok havada var öncelik..mesleklere.
M.Emin
Üsteğmen
*

Kıdem: 53

İlim öğren.

Kuvvet:

« Yanıtla #20 : Haziran 22, 2008, 12:58:05 ÖS »

kara sıralamasında en yüksek puandan başlanıyor..öncelik yok havada var öncelik..mesleklere.
Ok.

Doğru bildiklerini anlat ama aklı vermeye kalkma,anlatılanları iyi dinle ama hepsini doğru sanma.Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez.Herkesi kendine eşit gör,her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık,çok büyük görmekte korkaklıktır.CESARET AKILDAN GELİRSE CESARET,BİLGİSİZLİKTEN GELİRSE CEHALETTİR.

yigitt
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #21 : Haziran 22, 2008, 01:19:17 ÖS »

Hava da da en yüksek puandan başlanıyor fakat mulakatta mesleklere daha öncelik veriliyor diye biliyorum???(Teknik bölümler için)

7.62
Yüzbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #22 : Haziran 22, 2008, 02:53:28 ÖS »

havada tekniklerin yerleştirmeleri ayrı yapılıyor..
yigitt
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #23 : Haziran 22, 2008, 03:10:31 ÖS »

havada tekniklerin yerleştirmeleri ayrı yapılıyor..
Biraz bilgi versene ?

7.62
Yüzbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #24 : Haziran 22, 2008, 09:03:13 ÖS »

farklı kontejanları var mülakatlarda teknik arkadaşlara daha güzel ve mülakatı geçmelerinde kolaylık sağlanıyor özellikle uçak bakım vs okuyanlara..
yigitt
Üsteğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #25 : Haziran 22, 2008, 09:26:12 ÖS »

farklı kontejanları var mülakatlarda teknik arkadaşlara daha güzel ve mülakatı geçmelerinde kolaylık sağlanıyor özellikle uçak bakım vs okuyanlara..
Sağol Smiley

fuhrer
Asteğmen
*

Kıdem: 4

Kuvvet:

« Yanıtla #26 : Haziran 30, 2008, 07:14:35 ÖS »

meslek okullarında elit bölumler bilgisayar ,elektirik, elektronık tır  ...kımseyı kırma yada asagılama yapmıyorum zaten herkesde anlar meslek lıselıler ....motor ,dökum tesvıye ıse diploma notu dusuk olan  cogu liseye gidemeyenlerın olusturdu bır bölum sımdı dıyecegım acaba elektornıkle motor bölumunun aynı puan olması sasırtıcı gelıyor ben elektornıgı daha yuksek beklerdım ama 160 görunce sasırdım Cheesy ........bu arada tekrar söluyorum kımseye bı lafım yok zaten herkes neyın ne oldugunu bılıyor
nemutluturkumdiyenee
Asteğmen
*

Kıdem: 2

Kuvvet:

« Yanıtla #27 : Haziran 30, 2008, 08:08:43 ÖS »

Haklı olduğun yerler var ama bence meslek lisesine giden çoğu kişi bakın herkes demiyorum başka liselere giremeyen kişilerdir istemeyerek gidilen motor veya elektronik bölümü arasında pek bi fark göremiyorum sonuçda çoğu meslek lisesinin seviyesi düşük ve meslek lisesindeki çoğu kişi 160 barajını geçemiyo aslında bunun nedenni çalışmamaları ama durum bu

“ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

Bursa nutku M.KemaL ATATÜRK
7.62
Yüzbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #28 : Temmuz 15, 2008, 11:17:30 ÖÖ »

arkadaşlar say 1 im 200 motor olma ihtimalim kkk astsubay myo için...
Fight Falcon
Binbaşı
*

Kıdem: 60

Kuvvet:

« Yanıtla #29 : Temmuz 15, 2008, 12:30:12 ÖS »

arkadaşlar say 1 im 200 motor olma ihtimalim kkk astsubay myo için...
Giremezsin aga sen almazlar seni sinirli sinirli yeter artık yahu giresin ..[/b]

'''''Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz'''''
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.072 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu