Kendinizle çelişiyorsunuz.Hem diyorsunuz ki silah yapacaksak özgün olsun, hem diyorsunuz ki bizim silahımızı koyalım diye bir şey demedim.O nasıl oluyor acaba ? Hem başkasının tüfeğini alıp koyalım diyorsun hem özgün olsun istiyorsun

Bilmem kaç mesajdır sistemi beğenmediğinizi dile getiriyorsunuz (yok hareket kabiliyeti, yok kullanılan tüfek, yok görüntü), sonra çıkıp sisteme yönelik bir şey demedim diyorsunuz.
Siz stamp adı verilen silah sisteminin görüntüsünü beğendiğinizi, ama imtaks'ı beğenmediğinizi söylüyorsunuz.Bende diyorumki, tek kare fotoğraftan silahın görüntüsünü DE yargılamayın, sizin beğendiğiniz silahta arkadan basit görünüyor.Başka bir sistemi beğendiğinizi söyleseydiniz o sistemin fotoğrafını koyardım.
Eğer, senin ülken 300 milyar dolar dış borca batmışsa, hala batmaya devam ediyorsa, bu kadarda gözetilir ! Sen para yokluğundan doğru dürüst ar-ge bile yapamıyorsun.Nasıl gözetmeyeceksin ekonomik unsurları ?
Ve silahlarda derece derecedir.Şunu iyi anla ki, (yine onu beğendiğin için stamp örneğini veriyorum) gider stamp gibi bir sistem yaparsın, allar pullar, ekonomisi iyi olan ülkelere onu satarsın.Sonra, imtaks gibi bir sistem yaparsın, bütçesi daha düşük ülkelere onu satarsın.Pazarlama deniyor buna.Çok modern yaptığın sistemleri satacağın yerler bellidir, satamayacağın yerler bellidir ! Anladın umarım..
Beni kurmaylarımızla özdeşleştirdiğin için teşekkürler

Hayalim öyle olmak zaten !!