jellybean_3434
Kd. Binbaşı
Kıdem: 35

Ölüm Dayansada Kapımıza Son Sözümüz Vatan Sağolsun
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 23, 2008, 11:56:27 ÖS » |
|
Gölcük 65000 civarı nüfusa sahiptir.şehir merkezinde oturanların çoğu ya asker ya TDK da çalışan işçi veya memurdur.bunlarda hangi birlikte ne olduğunu bilirler.
Sadece konuşmak için konuşma artık sana cevap vermekten bıktım usandım aç oku öğren donanma komutanlığı ve Türkiyedeki en büyük askeri garnizon nerededir diye!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
michael jackson
Asteğmen
Kıdem: 2

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 24, 2008, 12:15:00 ÖÖ » |
|
Yeraltinda gizli bir hava filomuz var.f-100 ler.Sn Hursit Celebi komutanimda biliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAFKASYA
Yarbay
Kıdem: 109

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 24, 2008, 12:29:26 ÖÖ » |
|
Arkadasim gencligine veriyorum Türkiyede bulunan silah depolarinda birlikte bulunan subaylarin cogu dahi bilmiyor , sen insanlar gölcükte oturuyor donanmaya ekmek ,peynir sokmus kapilara iki kaynak yapmis adamlarin icerde ne oldugunu bildigini idda ediyorsun . Bravo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denizalp
Teğmen
Kıdem: 13

S İ V İ L
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 25, 2008, 08:31:53 ÖÖ » |
|
var diyemiyeceğimiz gibi yokda diyemeyiz muhakkakda olan depolardada son model silahlar olmadığıda kesin.Belki zamanın kuvvet komutanları atmaya kıyamayıp gün gelir lazım olur mantığıyla biryerlere depolanmış olabilir.Çok büyütülerek bizim yer altıonda şöyle silahımız var böyle silahomız var demek yanlış olur.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 26, 2008, 12:32:08 ÖS Gönderen: Nene Hatun »
|
|
|
|
|
Fight Falcon
Binbaşı
Kıdem: 60

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 25, 2008, 11:05:28 ÖÖ » |
|
Yeraltinda gizli bir hava filomuz var.f-100 ler.Sn Hursit Celebi komutanimda biliyor.
O uçaklar 1988 de kullanımdan kalkmamışmıydı?
|
|
|
|
|
|
'''''Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz'''''
|
|
|
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Binbaşı
Kıdem: 22

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 25, 2008, 11:08:57 ÖÖ » |
|
O uçaklar 1988 de kullanımdan kalkmamışmıydı?Evet 1988 yılında emekli oldular.
|
|
|
|
|
|
ÇILGIN BİR LAZ
|
|
|
7.62
Yüzbaşı

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 25, 2008, 02:00:38 ÖS » |
|
Şehir efsanesimi bilip bilmeden konuşma sana şurda burda diyemem bazılarının yerinide biliyorum tamam mı bilip bilmeden ötme buralarda f-100 olayını bilemem ama bizim halkımıza gösterilmeyen tamamen yerli yapımı silahlarımız yer altı depolarında saklanıyor tamam mı artık ordumuzu küçümsemekten vazgeçin şehir efsanesiymiş maden bilmiyosun konuşma inanmazsanda inanma kimse sana zorla inan demiyor.
Senin gibi inançsız adamlar yüzünden bu haldeyiz zaten bütün mesajların dalga içerikli ülkenin en güvenilir kurumu hakkında yazdıklarına bak yok dağlara taşlara çıkarak tank ararmışınız senin beynin bu kadar basıyo işte daha hiçbişeyden haberin yok konuşup duruyosun yazık...
Forum Yöneticisi Notu: Fikirlerinizle bağdaşmayan farklı fikirler gördüğünüzde doğru düzgün derdinizi anlatmak konusunda genel bir problem yaşanıyor. Bu problemlere örnek olarak da sizin gönderdiğiniz mesajınızdaki üzeri çizilmiş tarzı gösterebilirim.
Yazdıklarınıza, ifadelerinize gereken özeni göstermek zorundasınız. Aksi takdirde hakkınızda disiplin yönetmeliğimiz doğrultusunda işlem yapılacaktır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 26, 2008, 12:35:18 ÖS Gönderen: Nene Hatun »
|
|
|
|
|
denizalp
Teğmen

S İ V İ L
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 25, 2008, 05:42:54 ÖS » |
|
Şehir efsanesimi bilip bilmeden konuşma sana şurda burda diyemem bazılarının yerinide biliyorum tamam mı bilip bilmeden ötme buralarda f-100 olayını bilemem ama bizim halkımıza gösterilmeyen tamamen yerli yapımı silahlarımız yer altı depolarında saklanıyor tamam mı artık ordumuzu küçümsemekten vazgeçin şehir efsanesiymiş maden bilmiyosun konuşma inanmazsanda inanma kimse sana zorla inan demiyor. Senin gibi inançsız adamlar yüzünden bu haldeyiz zaten bütün mesajların dalga içerikli ülkenin en güvenilir kurumu hakkında yazdıklarına bak yok dağlara taşlara çıkarak tank ararmışınız senin beynin bu kadar basıyo işte daha hiçbişeyden haberin yok konuşup duruyosun yazık...
Bu forumun ciddi anlamda uslup sorunu var.Hangi konuya bakarsan mutlaka biri diyerine sataşmakda ve ağır hakaretlerde bulunmkata.Kardeşim herkez aynı düşünecek maden bu siteye ne ihtiyaç var.kır kıçını otur ayna karşısına kendin anlat kendin dinle.Biz burda bildiklerimizi paylaşıp tartışma platformu oluşduruyoruz.Haklıyız ama haksızız en azından kendi doğrulaarımızı paylaşmaya çalışıyoruz.Ama senin gibi milletin ne söylediğin okumadan anlamadan anlamayada çaba harçamadan sadece ön yargısıyla hareket edeip bu formun kalitesini düşürmekten başka bir halt etmiyorsunuz.Depodafi f100 ün sana faydası ne ki bukadar dert ettin kendine .HEM ORDU SADECE SENİN ORDUNMU Kİ BU KADAR SAHİPLENMİŞ EKSİK YANLARINI GÖRMAYACAK KADAR KÖR OLMUŞSUN.Bizim eleştşrilerimiz bu milletin gerçek güçlü bir orduyu hakettiği inancıdır. Bu sitenin yöneticilerinden kaynaklanan sorunlar olduğunu düşünüyorum çünkü ciddi anlamda etik sorunlar var.her konuda millet birbirine saydırıp duruyor.Adam nerdeyse hızını alamayacak küfür edecek ama biz numaralardan başka birşey görmediğimiz için ism bile beyan edemiyoruz. saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7.62
Yüzbaşı

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 25, 2008, 07:12:07 ÖS » |
|
He he kardeş iyi sen öyle bil...Orduya sahip çıkmayıpta sana mı sahip çıkıcam o zaman adam gibi konuş adam gibi cevaplar al. Ayrıca ben kimseye sataşmıyorum bu 1.si 2 ci si kör değilim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum 3.cü ordumuz zaten güçlü 4.cüsü ben senin ne demek istediğini tamamen anladım resmen dalga geçmişin ben sana teknolojik derken sen burda f100lerden bahsediyosun.Neyse daha çok tartışırdım açıkcası ama uzamasını istemiyorum. Madem sitede böyle bi sorundan rahatsız oldun bi daha girmezsin kimse sana zorla gel gir demiyor zaten disiplinsizce davrananlar gereken cezaları alıyor ordumuzu savunmak disiplinsiz hakaretse sonuna kadar cezamı çekerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denizalp
Teğmen

S İ V İ L
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 26, 2008, 07:44:04 ÖÖ » |
|
He he kardeş iyi sen öyle bil...Orduya sahip çıkmayıpta sana mı sahip çıkıcam o zaman adam gibi konuş adam gibi cevaplar al. Ayrıca ben kimseye sataşmıyorum bu 1.si 2 ci si kör değilim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum 3.cü ordumuz zaten güçlü 4.cüsü ben senin ne demek istediğini tamamen anladım resmen dalga geçmişin ben sana teknolojik derken sen burda f100lerden bahsediyosun.Neyse daha çok tartışırdım açıkcası ama uzamasını istemiyorum. Madem sitede böyle bi sorundan rahatsız oldun bi daha girmezsin kimse sana zorla gel gir demiyor zaten disiplinsizce davrananlar gereken cezaları alıyor ordumuzu savunmak disiplinsiz hakaretse sonuna kadar cezamı çekerim.
Sen işi soytarılığa dökmüşsün iyice diyecek laf bulamıyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 26, 2008, 12:36:01 ÖS Gönderen: Nene Hatun »
|
|
|
|
|
Lamercity
Asteğmen
Kıdem: 2

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #40 : Ağustos 26, 2008, 08:11:50 ÖÖ » |
|
Aldığım bir bilgiye göre Hatf-VII nam-ı diğer Babür füzeleri 30 ağustosta geçiş yapacak kaynak amcamın subay arkadaşı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nene Hatun
Forum Yöneticisi
Kıdem: 397

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #41 : Ağustos 26, 2008, 12:38:39 ÖS » |
|
Forum Yöneticisi Notu: Bu ve genel olarak tüm konular içinde hoş olmayan ve kabul etmediğimiz tarzda mesajlar yazmaktan kaçınmanızı önemle rica ediyorum.
Anlamsız ve gereksiz mesajlar silinmiş olup, aynı tarz mesajları bu forum sitesinde görmek istemiyorum.
|
|
|
|
|
|
 "Türkçemize hakkıyla sahip çıkalım, yazım kurallarını benimseyelim!" BULUTLAR AĞLAMASA YEŞİLLİKLER NASIL GÜLER?
|
|
|
denizalp
Teğmen

S İ V İ L
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 26, 2008, 12:45:41 ÖS » |
|
KENDİ ADIMA EYER Bİ YANLIŞIM OLDUYSA ÖZÜRDİLERİM .DİYER ARKADAŞLARA VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKDAN ÖTÜRÜ ŞAHSIM ADIMA ÖZÜR DİLERİM.
SAYGILAR...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|