Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 ... 10 11 12 [13]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çuval olayında yeni boyut  (Okunma Sayısı 4356 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alpeRock
Asteğmen
*

Kıdem: 3

Kuvvet:

« Yanıtla #180 : Ağustos 16, 2008, 11:59:44 ÖS »

Sıkıyosa pusu düşürme Jonny geç karşısına göğüs göğüse çarpış.Yok efendim Amerika nın özel askerleriymiş.Tüm dünya biliyor en iyiyi.Bordo bereliler dünyanın en elit timidir.11 kişiye 60 kişi değil 160 kişi dalın ama pus ile değil göğüs göğüse.İşte o zaman görürsünüz birşeyleri.Bu arada yazıklar olsun binbaşı orada o çuvalı giymektense ölmeyi seçmeliydi.Birde Jonny lere ufak bir hatırlatma "TÜRKE KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR" avcı.Yazsınlar bir kenara bunu...
yunus demirkan
Asteğmen
*

Kıdem: 2

Puma Fight Team

Kuvvet:

« Yanıtla #181 : Ağustos 28, 2008, 11:56:27 ÖS »

Bir tilki den duyduğuma göre Türk karargahının altı tahrip gucu yuksek patlayıcıyla doluymus eger orada saldır emri verilseymiş sonuna kadar catısılır ve son kalan kişi bombayı patlatıp 45 amerikan ve 20 kürt ün hepsini telef edermiş ama gerisi gizli......bilen biliyor...
kalapacci
Asteğmen
*

Kıdem: 1

Kuvvet:

« Yanıtla #182 : Eylül 25, 2008, 02:38:56 ÖÖ »

Ben bu olayı duydugum an kendimden utandım nasıl olurda ABD askerleri bizim ASKERLEERİMİZİN başına ncuval geçirebiliyorlar baştakiler tabiki onların kölesi oldugu içindir ki bişey yapamadılar  ÇOK YAZIK !!!
MUAVENET
Asteğmen
*

Kıdem: 2

Kuvvet:

« Yanıtla #183 : Eylül 25, 2008, 08:24:32 ÖÖ »

Evet saygideger üslerim. . .  Asker denilidigi zaman , elinde bir G 3 olan ve üzerine saldiri aninda direk sarjörü bosaltabilecek , kafasina göre savasabilecek bir makina zannediyorsunuz galba .
Sevgili üslerim ... ; Emir demiri keser . . . Bunu bir Subay degil rütbesiz er `ler bile biliyor .
Her sey bir tarafa bu tür yaklasimlar " s. g. " gibi cok ama cok yanlis .
Askerlerimiz televizyon seyrediyor bile olsa unutmayalim ki herkesin zaman gelir nöbeti biter ve biraz rahatlamaya hakki vardir . Kaldi ki ben de Bordo bereli olsa idim Televizyonu acar ve Politikayi yakindan takip ederdim .
Bir konu üzerine tartismak veya fikir alis verisi cok güzel bir olay yalniz bu fikir alis verisini abartip , sanki gizli askeri dosyalari görmüs gibi kesin karara varip Askeri personeli bu derece yere vurmak yanlistir .
Arz Ederim .

Nene Hatun
Forum Yöneticisi
*

Kıdem: 397

Kuvvet:

« Yanıtla #184 : Eylül 25, 2008, 08:45:27 ÖÖ »

KONU   : KİLİTLEME

NEDENİ : Konu yeterince değerlendirilmiş ve görüşler iletilmiştir.

Açıkçası Sn.kalapacci en son yaklaşık 1 ay önce yorum yazılmış, 13 sayfalık konu içinde çok değerli ve açıklayıcı yorumlar varken, bana göre açıklayıcı olmaktan öte yeniden ısıtmak ister tarzında mesajıyla, konuya yeniden odaklanmasını istemiş sanırım...

Ama dediğim gibi yeterince değerlendirildiği ve bu değerlendirmeler içinde oldukça açıklayıcı yorumlar olduğu için konuyu kilitliyorum.
« Son Düzenleme: Eylül 25, 2008, 09:51:46 ÖS Gönderen: Nene Hatun » Logged

"Türkçemize hakkıyla sahip çıkalım, yazım kurallarını benimseyelim!"

BULUTLAR AĞLAMASA YEŞİLLİKLER NASIL GÜLER?
Sayfa: 1 ... 10 11 12 [13]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.073 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu