Sn Crea birşey sormak istiyorum.
Aslında sadece size değil sizin temsil ettiğiniz duruştaki diğer üyelere de.
Bizler bu foruma niye geldik?
Temel sebep muhakkak birşeyler öğrenmektir - değil mi? En bilgili olanın bile öğrenebileceği şeyler vardır.
Peki o zaman birşeyler öğreneceksek - eğer bazı konularda (özellikle bizim fikrimizin forumdaki tecrübeli üyeler tarafından çok defa yanlış olduğu ifade edilmiş konularda) sürekli ısrar içindeysek - nasıl öğreneceğiz gerçeği? O zaman biz birşeyler öğrenmek için gelmiş olmuyoruz ki, sadece ego tatmin ediyoruz.
Bu forumda sizden benden defalarca kez tecrübeli üyeler var - ve bu tarz konuları belki defalarca kez incelediler. Siz de forumda çok yeni sayılmazsınız aslında.
Ben mesela ilk geldiğim gün 1 hafta boyunca eski arşivleri karıştırmıştım. Sürüyle eski konu okudum.
Sözlerim kişisel değildir - sadece sizlerin iyiliği içindir. Bizim tek isteyeceğimiz ancak insanların doğruları öğrenmesidir. Bunlar benim acizane görüşlerim - katılırsınız katılmazsınız orası ayrı.
Ama şimdi bazen holivudda gerçekleri yazar.... Ruslar gibi beceriksizler.... Diğer bir konuda da İranı küçümsemeler... derseniz, o zaman ben de yukarıdaki hatırlatmayı yapma gereği hissederim.
Bende ak-47 kullanan kişiler genelde dandiktir sözü için söyledim, üretim amacından belli zaten. Böyle gerçekleri gösterir.
E bizim jandarmalarda AK-47 kullanıyor..? Onlarda mı dandik?
Valla 100 m. den adam boyu hedefi rahat rahat vuruyor alet.