Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Program istekleri  (Okunma Sayısı 1239 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lastboyofsiberspace
Bölüm Yöneticisi
*

Kıdem: 55

Kuvvet:

« Yanıtla #15 : Haziran 21, 2008, 06:43:56 ÖS »

Usta bana .exe uzantılı setup dosyası hazırlayan sağlam bir program lazım. Sen de var mı..

Visual C++ veya Visual Basic 6.0 veya Visual Basic.Net veya Delphi veya Pascal sec begen. Once ne icin neyin exe sini yapacaksin ? sen programci degilsin. Virusmu yazacaksin ? Bu arada text dosyasina yazdigin yaziyi .exe dosyasina ceviren bir program yok (varsada ben ne gordum, ne duydum.)
Exe dosyasi yapmak icin once bir iki satir program yazacaksin. Sonra bu yazdiklarini Compiler a gondereceksin. Compiler herseyi icine katip sana N-code mu yoksa P-code mu diye soracak onu seceksin. Sonra Tamam diyeceksin. Compilerda sana hazir bir exe dosyasi verecek. Eger Setup yapacaksan o zaman senin iki satirlik kodun olur sana 25mb buyuklugunde dosya. Hic bir yere gonderemezsin.
Sen once ne yapacagina karar ver, sonra "BEN ... ICIN BIR PROGRAM ARIYORUM" diye yaz yardimci olalim.

Eğil; kulak ver ceddine, Türk’e kefen giydirmek hangi itin haddine!..
Kutluk_HaN
Üsteğmen
*

Kıdem: 22

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda !!!

Kuvvet:

« Yanıtla #16 : Haziran 25, 2008, 06:22:02 ÖS »

Bu winrar programında SFX arşivi hazırlıyoruz ya. İşte o şekilde ben gerekli dosyaları seçip .exe haline getirmesini istiyorum. Yani öyle derin işler değil, mesela resimlerimi bir araya toplasın, setup programını açınca resimlerim (mesela belgelerime ayarlarsam) belgelerime yüklensin. Bu tarz bişey yani.. İlgin için teşekkürler..
Program Adi      : WinRAR
Surum Numarasi : 3.71
Program Linki :http://www.rarlab.com/rar/wrar38b2.exe
Aciklama :Kullanımı gayet kolaydır. En yaygın olarak kullanılan sıkıştırma ve arşivleme programıdır. Ayrıca Türkçe dil desteği de var.

B.Sorumlusu Notu: (Actiginiz konu Forum kurallarina uymadigi icin icerdigi link yenisi ile degistirilmistir. )

Saygilarimla
Usta instal program var mı bildiğin.. Mesela ben oyun için bi yama hazırladım. Bunu setup haline getirip dosyaları o programın içinde toplayabileceğim, ve indirenlerin de install olarak bilgisayarına kurabileceği..

Google video download programı var mı güvenilir.. Bir de bunu firefox a adapte etme imkanımız.. Orbit kurulu bende ama explorer da çalışıyo sanırım..
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 06:35:56 ÖS Gönderen: Vatan Sever » Logged

lastboyofsiberspace
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #17 : Temmuz 07, 2008, 02:19:39 ÖS »

Program Adi      : Open Office
Surum Numarasi : 2.4
Program Linki :http://openoffice.bouncer.osuosl.org/?product=OpenOffice.org&os=winwjre&lang=en-US&version=2.4.1
Aciklama : Acik kaynak kodlu bir ofis yazilimi, icerisinde Windos ofice den tanidiginiz word, excel, powerpoint(isimleri degisik) gibi programlar mevcut. Ustelik UCRETSIZ ve acik kaynak kodlu. Windows Office 2008 nin lisans fiyatinin 800 dolar falan oldugunu dusunursek bence mukammel bir yazilim seti.

Taka61
Yüzbaşı
*

Kıdem: 56

Kuvvet:

« Yanıtla #18 : Ağustos 01, 2008, 01:52:49 ÖÖ »

Program Adi      : Opera
Surum Numarasi : 9.5
Program Linki :http://get.opera.com/pub/opera/win/951/int/Opera_951_in_Setup.exe
Aciklama : Opera ile güvenle, hızla ve kolayca örütbağında sörf yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm özellikleri karşılayan Opera bütünleşik açılır pencere engelleyici, sekmeli gezinti özelliği, bütünleşik arama gibi gelişmiş işlevlere sahip olan, çığır açan e-posta yazılımı içeren, habercisi olan, IRC sohbet desteği bulunan, birkaç fare tıklamasıyla özelleştirebileceğiniz ve kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılayan özelleştirme yetenekleriyle dikkat çeken bir ağ tarayıcıdır.

Bolum Yoneticisi Notu : Lutfen dagitima sundugunuz programlari bu baslik altinda ve yukarida yazili sablon seklinde dagitiniz.

Lastboyofsiberspace
« Son Düzenleme: Ağustos 01, 2008, 05:47:43 ÖÖ Gönderen: lastboyofsiberspace » Logged

Düşmez kalkmaz bir Allah gülüm, düşeriz Elbet!...
Ama biz düşersek Bir yağmur damlası gibi Yaprağa,
"Vatan Sağolsun" diyen Mehmetçik gibi Toprağa Düşeriz!...
Düşmeyiz Namerdin Ayaklarına!...
Bir Hüzünlü Türkü olupta yarin Dudaklarına Düşeriz...

Taka61
Yüzbaşı
*

Kıdem: 56

Kuvvet:

« Yanıtla #19 : Ağustos 01, 2008, 02:32:32 ÖÖ »

Program Adi      : Fresh Download 8.06 (Final)
Surum Numarasi : 8.06
Program Linki :http://rapidshare.com/files/132374891/Fresh_Download_8.06-FaStBoY.rar
Aciklama : Fresh Download kolay kullanımlı ve dosya indirme hızını arttırmakta olan bir indirme yöneticisidir. İnternet üzerinden mp3, film, resim ve diğer dosya türlerinin tümünü bu yazılımla indirebilirsiniz.

• Kullanmış olduğunuz internet bağlantısıyla hem FTP hem HTTP protokol desteği sunarak, hızlı biçimde dosya innDirmenizi sağlamaktadır. Dosya indirmeyi durdurup, kaldığı yerden başlatabilme imkanı vermektedir. Çoklu bağlantı özelliği vardır. Dosyaları 8 ayrı parça şeklinde innDirerek dosya indirme hızını %400 arttırmaktadır. Tüm internet tarayıcılarıyla kolayca bütünleşebilmektedir. Uyumlu olduğu internet tarayıcıları: İnternet Explorer, Mozilla Firebird ve Firefox, Netscape Communicator, Opera, Avant Browser, Crazy Browser, Maxthon / MyIE2, Slim Browser. Ayrıca tüm Windows işletim sistemleri ile de uyumludur.Dosya indirme zamanlandırması. Bu özellik ile istediğiniz tarihte dosya indirebilmektesiniz.
  • Pano izlemesi ve sürükle bırak özelliği ile herhangi bir uygulamadan URL'leri kolayca alabilmektedir.Kullanmış olduğunuz AntiVirus yazılımı ile inen dosyaları tarama özelliği bulunmaktadır.Şifre korumalı sitelerden dosya indirme imkanı sunmaktadır.HTTP ve FTP protokollerinde Proxy sunucu desteği bulunmaktadır.
  • İndirilmiş olan ZIP dosyalarını çıkarabilmektedir.
Bolum Yoneticisi Notu : Lutfen dagitima sundugunuz programlari bu baslik altinda ve yukarida yazili sablon seklinde dagitiniz.

Lastboyofsiberspace
« Son Düzenleme: Ağustos 01, 2008, 05:38:06 ÖÖ Gönderen: lastboyofsiberspace » Logged

Düşmez kalkmaz bir Allah gülüm, düşeriz Elbet!...
Ama biz düşersek Bir yağmur damlası gibi Yaprağa,
"Vatan Sağolsun" diyen Mehmetçik gibi Toprağa Düşeriz!...
Düşmeyiz Namerdin Ayaklarına!...
Bir Hüzünlü Türkü olupta yarin Dudaklarına Düşeriz...

Kale
Tuğgeneral
*

Kıdem: 228

BU VATAN BİZİM

Kuvvet:

« Yanıtla #20 : Ağustos 15, 2008, 07:31:03 ÖS »

ya abılerım bı ız arkadasım msn sı nı oğrenmek ıstıyorum şifresını nasıl kırabılırım yardımcı olabılen varmı acaba?

Bu isteğinin bu sitede yardım göreceğini asla düşünme bi daha bu tarz isteklerle mesaj kirliliği yapma 

Windows XP Ultimate Edition 2008 

Üretici Açıklaması:

İşte Windows XP Ultimate Edition 2008’i tercih etmeniz için nedenleriniz:

Çünkü Windows XP Ultimate Edition 2008;

-Tam otomatik kurulum yapar; kurulum sirasinda herhangi bir uyari ya da soru ile karsilasmayacaksiniz.
-Çünkü Windows Ultimate Edition 2007 Service Pack 2,
-30/07/07’ye kadar olan güncellemeleri,
-Microsoft’un en güvenli tarayicisi Internet Explorer 7’yi,
-Muhtesem görüntüsü ile Windows Media Player 11’i içerir.

Mümkünse bu programı istiyorum lastboyofsiberspace şimdiden teşekkür ederim 

lastboyofsiberspace
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #21 : Ağustos 16, 2008, 06:42:16 ÖS »

ya abılerım bı ız arkadasım msn sı nı oğrenmek ıstıyorum şifresını nasıl kırabılırım yardımcı olabılen varmı acaba?

Bu isteğinin bu sitede yardım göreceğini asla düşünme bi daha bu tarz isteklerle mesaj kirliliği yapma 

Windows XP Ultimate Edition 2008 

Üretici Açıklaması:

İşte Windows XP Ultimate Edition 2008’i tercih etmeniz için nedenleriniz:

Çünkü Windows XP Ultimate Edition 2008;

-Tam otomatik kurulum yapar; kurulum sirasinda herhangi bir uyari ya da soru ile karsilasmayacaksiniz.
-Çünkü Windows Ultimate Edition 2007 Service Pack 2,
-30/07/07’ye kadar olan güncellemeleri,
-Microsoft’un en güvenli tarayicisi Internet Explorer 7’yi,
-Muhtesem görüntüsü ile Windows Media Player 11’i içerir.

Mümkünse bu programı istiyorum lastboyofsiberspace şimdiden teşekkür ederim 

Sevgili Pasam;
Sozunu ettiginiz programi indiriyorum. Bitince test ettikten sonra RS e yukleyip size linkini gonderecegim

Saygilarimla

lastboyofsiberspace
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #22 : Ağustos 27, 2008, 05:58:20 ÖÖ »

Program Adi      : True Places
Surum Numarasi : 7.6
Program Linki : http://cdn.caligari.com/tS76.exe
Aciklama : Ucretsiz bir 3D programidir. AutoCad ile yapabileceginiz hemen herseyi bu program ile yapabilirsiniz. Uzerinde yeterince calistiktan sonra 3D film effektleri bile yapabilen komple bir yazilimdir. Programin kendisi 130mb olmasina karsin kullanim klavuzu yaklasik 530mb dir. Bu program ile Mimari tasarimlar, Oyunlar, Animasyonlar vs vs. rahat bir sekilde yapabilirsiniz. Yaptiginiz animasyonlara golge ve kamera acisi ekleyebiliyorsunuz.
Program Adi      : Vdownloader
Surum Numarasi : 0.72
Program Linki :http://www.vdownloader.es/files/vdownloader.zip
Aciklama :
Populer video paylasim sitelerindeki videolari bilgisayariniza kaydertmeye yarayan bir program. Bilindigi uzere bu tur sitelerden indirilen videolarin cogunlugu .flv uzantilarina sahiptir ve normal bir bilgisayarda calistirmaniz cok zordur. Bu program sayesinde hem videoyu indirebiliyorsunuz hemde formatini degistirebiliyorsunuz.
Program Adi      : RocketDock
Surum Numarasi : 1.3.5
Program Linki :http://files.punklabs.com/RocketDock/RocketDock-v1.3.5.exe
Aciklama : Bu program ile Mac bilgisayarlarda gordugunuz fare uzerine gelince acilip buyuyen menuyu Masaustunuze ekleyebiliyorsunuz. Menuye eklemek istediginiz herhangi bir programin kisayolunu sadece surukle-birak ile program icine adapte edebiliyorsunuz. Cok hos ve gorsel efektleri tatminkar duzeyde bir program.

Kutluk_HaN
Üsteğmen
*

Kıdem: 22

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda !!!

Kuvvet:

« Yanıtla #23 : Ağustos 29, 2008, 07:34:10 ÖS »

Driver yedekleyen bir program biliyor musun usta.. Benim pc'ye sanırım format gerekecek ama driver kurumu sorun oluyor, driver cd'lerimi sağlam değil, yani bilgisayar servisleri kuruyo driverlerini, driverleri yedekleyip format sonrası kolayca kurma şansım var mı(böyle programlar duydum da..)

lastboyofsiberspace
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #24 : Eylül 16, 2008, 05:07:44 ÖS »

Driver yedekleyen bir program biliyor musun usta.. Benim pc'ye sanırım format gerekecek ama driver kurumu sorun oluyor, driver cd'lerimi sağlam değil, yani bilgisayar servisleri kuruyo driverlerini, driverleri yedekleyip format sonrası kolayca kurma şansım var mı(böyle programlar duydum da..)

Program Adi      : XpTools
Surum Numarasi : 8.8
Program Linki :http://www.download.com/XP-Tools-Pro/3000-2094_4-10342468.html?part=dl-XPToolsPro&subj=dl&tag=button
Aciklama :    Windows Xp bilgisayardaki butun driverlarin yedegini alir. Daha sonra bir kac fare tiklmasi ile butun driverlari geri yukler. Ozellikle format sonrasi basa bela olan driver sorununa kokten cozum.

RomaFatihi
Yüzbaşı
*

Kıdem: 25

Kuvvet:

« Yanıtla #25 : Ekim 03, 2008, 05:03:11 ÖÖ »

Program Adi      : Foxit Reader
Surum Numarasi : 2.3
Program Linki :http://downloads.foxitsoftware.com/foxitreader/FoxitReader23_setup.exe
Aciklama : Bugun cogumuzun bilgisyarinda PDF uzantili dosyalari okuyabilmek icin ya onceden bilgisayarimiza yuklu olarak gelen, veya kendimizin sonradan yukledigi Adobe Acrobat bilgisayari encok kasan programlardan biridir. PDF dosyalarini okumaktan baska hicbir islevi olmayan bu gereksiz programi once bilgisayarinizdan kaldirin sonrada asagida verecegim ucretsiz programi kurun.
PDF dosyalarini acarken artik bilgisayarinizin ne kadar hizlandigini kendiniz gorebilirsiniz.

Saygilarimla

Bu link calismii ?

Bolum Yoneticisi Notu : Lutfen duzgun TÜRKÇE kullanmaya ozen gosterelim
« Son Düzenleme: Ekim 03, 2008, 02:56:14 ÖS Gönderen: lastboyofsiberspace » Logged

İman dolu sinede korku izi bulunabilir mi?.. Düşmanın sayı itibariyle çokluğu sarsılmaz imana sahip insanlar karşısında bir kıymet ifade edebilir mi?
poyraz_alparslan
Disiplin Cezalı
*

Kıdem: 94

Kuvvet:

« Yanıtla #26 : Ekim 03, 2008, 08:29:02 ÖÖ »

Program Adi      : Foxit Reader
Surum Numarasi : 2.3
Program Linki :http://downloads.foxitsoftware.com/foxitreader/FoxitReader23_setup.exe
Aciklama : Bugun cogumuzun bilgisyarinda PDF uzantili dosyalari okuyabilmek icin ya onceden bilgisayarimiza yuklu olarak gelen, veya kendimizin sonradan yukledigi Adobe Acrobat bilgisayari encok kasan programlardan biridir. PDF dosyalarini okumaktan baska hicbir islevi olmayan bu gereksiz programi once bilgisayarinizdan kaldirin sonrada asagida verecegim ucretsiz programi kurun.
PDF dosyalarini acarken artik bilgisayarinizin ne kadar hizlandigini kendiniz gorebilirsiniz.

Saygilarimla

Bu link calismii ?

"calismii"   ne demek kardeşim ?  Çokmu zor TÜRKÇE yazmak !   
lastboyofsiberspace
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #27 : Ekim 03, 2008, 02:53:57 ÖS »

Bu link calismii ?

Buyrun yeni link : http://mirrors.foxitsoftware.com/pub/foxit/reader/desktop/win/2.x/2.3/enu/FoxitReader23_enu_Setup.exe
« Son Düzenleme: Ekim 03, 2008, 02:55:42 ÖS Gönderen: lastboyofsiberspace » Logged

RomaFatihi
Yüzbaşı
*

Kıdem: 25

Kuvvet:

« Yanıtla #28 : Ekim 03, 2008, 04:30:34 ÖS »

Sagolasin, eline saglik !!

Programi yükledim ama internete girdigimde plug in yükle diyor, acaba bir yerde sayfalari bu program acmasi icin degisiklikmi yapmam gerek ??
« Son Düzenleme: Ekim 03, 2008, 04:47:40 ÖS Gönderen: RomaFatihi » Logged

İman dolu sinede korku izi bulunabilir mi?.. Düşmanın sayı itibariyle çokluğu sarsılmaz imana sahip insanlar karşısında bir kıymet ifade edebilir mi?
Bodyguard
Teğmen
*

Kıdem: 2

Kuvvet:

« Yanıtla #29 : Kasım 13, 2008, 07:56:25 ÖS »

Arkadaslar Nero 8 programmini nereden bedava indirebilirim?Demo olmasin,lütfen ban yardimci olun.

Saygilar

Közde yas kelser tida, köngülte sigit kelser yanduru sakindim. Katigdisakindim......... Iki sad ulayiini yigünüm, oglanim, beglerim, budunum közü kasiyablak boldacitip sakindi
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.107 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu