pc-kop@t
Kd. Binbaşı
Kıdem: 73

Atasını tanımayan, it peşinde gezer!
Kuvvet:
|
 |
« : Nisan 07, 2008, 08:46:22 ÖS » |
|
İsrail altyapı bakanı , İran'ın kendilerine saldırması halinde, İran ulusunu yıkıma uğratacaklarını söyledi.
Eski savunma bakanlarından olan Benyamin Ben-Eliezer, ülkenin saldırıya uğradığı senaryosu altında yapılan sivil savunma tatbikatı sırasında yaptığı konuşmada, İran'a gözdağı verdi.
Ben-Eliezer, ''bir İran saldırısına, çok sert bir İsrail karşılığı olacak ve bu da İran ulusunun yıkıma uğratılmasıyla sonuçlanacaktır'' dedi.
AA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erst
Üsteğmen
Kıdem: 10

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2008, 08:53:14 ÖS » |
|
Adamlar yeni planlarının hedeflerini söylemiş.Böyle bir olay gercekleşirse ki tahminen yani hedefleri ama bu sefer ı r a k gibi rahat yapamayacaklar.İçerden muhaliflerden yardım alıp ya da küçük çapta s a b o ta j la başlarlar.İrandaki kürtlerden faydalanabilirler orta mı ısıtmak için.Benim fikrim bu.
|
|
|
|
|
|
DİLİNİ VE TARİHİNİ UNUTANLAR HER ZAMAN KAYBETMEYE MAHKUMDUR.
İnandığım şey inanmadığımdır,inanmadığım şey inandığımdır.
|
|
|
Travelair
Yüzbaşı
Kıdem: 17

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2008, 09:32:44 ÖS » |
|
Ben-Eliezer, ''bir İran saldırısına, çok sert bir İsrail karşılığı olacak ve bu da İran ulusunun yıkıma uğratılmasıyla sonuçlanacaktır'' dedi.
Siz bu cümleden ne anlıyorsunuz? Sert karşılık ve İran Ulusunun yıkıma uğratılması...
Ben Atom Bombası kullanırım diyor anlıyorum. İsrail saldırırsa İran ne yapar?
Neden barışmayı denemiyorlar? En iyisi bu
|
|
|
|
|
|
Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır! Toprak; uğrunda ölen varsa VATAN'dır! Mevzu vatansa, gerisi teferruattir!
|
|
|
dark prince
Asteğmen
Kıdem: 1

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2008, 05:13:12 ÖÖ » |
|
israil hizbullaha ne yapabildiki ilk başlarda yani bide iranda boş değil ama israilinde düşmanın sert direnişlerinde yetersiz kaldığı ben haberlerde görmüşyüm bizden gerilla savaşını nasıl yapılır öğrenmek istiyorlar ve inanıyorum iran filistinden daha zor bir rakip
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sky_warrior
Üsteğmen
Kıdem: 9

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2008, 01:30:36 ÖS » |
|
dedikleri gibide yaparlar.İsrail silahlı kuvvetleri ile iran yarışamaz.oyle bir savaş olursa buyuk bir ihtimalle hava savaşı olur.hava savaşındada herkesde biliyor kimin büyük üstünlük kuracağını; israil...
Siz bu cümleden ne anlıyorsunuz? Sert karşılık ve İran Ulusunun yıkıma uğratılması...
Ben Atom Bombası kullanırım diyor anlıyorum. İsrail saldırırsa İran ne yapar?
Neden barışmayı denemiyorlar? En iyisi bu
böyle bi coğrafyada atom bombası demek, intihar demektir.israil öyle birşey yaparsa kendi sonunu hazırlamış olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
csniper
Kd. Yarbay
Kıdem: 164

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2008, 01:32:17 ÖS » |
|
bu olaya sadece israil-iran savaşı olarak bakamayız, meydana gelebilecek her olayda abd devreye girer ama yine de iranı küçümsememek gerekir çünkü arkasında rusya gibi bir devlet var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TURKOĞLU
Yarbay
Kıdem: 119

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2008, 01:53:46 ÖS » |
|
İran'ın Şahab füzeleri İsrail topraklarını vurur vurmaz İsrail de önceden belirlediği koordinatlara yoğun hava saldırısına başlar.Birkaç günde ortalık durulur.Çok büyük bir savaş çıkmaz.İsrail'in İran'a karşı nükleer güç kullanacağını zannetmiyorum.Yani biraz akılları varsa kullanmamalılar.Bu 3.Dünya Savaşı demektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denizmisali
Asteğmen
Kıdem: 10

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2008, 10:57:00 ÖS » |
|
İsrail yok olacağını anlarsa nükleer silah kullanır aksi takdirde kullanmayacaktır ama ABD bu silahı herhangi bir şarta bağlı olmaksızın kullanmaktan tereddüt etmeyecektir. Hatta savaşı doğrudan nükleer bir saldırı ile başlatırsa şaşırmam. Çünkü konvansiyonel bir savaş yalnızca İran'ı değil ABD'yi de büyük ölçüde tüketecektir. Açıkçası ben israil'den değil ama ABD'den nükleer saldırı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talha_45
Yüzbaşı
Kıdem: 56

Talha Atilla Türk gençleri ve murdiyetleri şeref.
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 08, 2008, 10:58:34 ÖS » |
|
iranın askeri yeteneği 000 dır ama adamarın nükleer gücü var 
|
|
|
|
|
|
   *Hakikiyet murşidin temelidir temeli olmazsa oda olmaz. *Türk milleti cesurdur *Türk milleti çalışkandır *Avrupanın en büyük ordusuna sahip TÜRKİYE *Çanakkale Geçilmez *Türklere kafa tutulmaz
|
|
|
başıbozuk
Ziyaretçi
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 09, 2008, 12:09:14 ÖÖ » |
|
Bu 3.Dünya Savaşı demektir.
Amaç da o değilmi? bu coğrafyada nükleer saldırı zor ama olası bir savaşta İran kendi doğusundan kuzeyiden ve güneyinden (belkide batısından) açılacak abd cephelerini saymalı rusyanın irana abd nin israile olduğu kadar aleni arka çıkacağını hiç zannetmem İran kolay lokmamıdır hayır amerika daha ıraktan çıkamamışken bu savaş düşünülebilirmi ? zor gibi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 12:11:10 ÖÖ Gönderen: başıbozuk »
|
|
|
|
|
kimsunpark
Asteğmen
Kıdem: 2

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 09, 2008, 11:28:37 ÖÖ » |
|
İsrail hiçbir zaman ilk adımı İran a attırmayacaktır muhakkak istihbaratla önceden İran ın saldıracağı haberini alıp 6 gün savaşları(yom-kippur 1973) nda olduğu gibi iran ordusunu havadan çökertecektir.6 gün savaşlarında Mısır da Suriye de güçlüydü fakat daha uçaklarını doğru düzgün uçuramadan hangarlarda vuruldular ve savaşı kaybettiler.israil ordusu yine bu tarz bir saldırıyla karşılık verecektir ve bana kalırsa nükleer silahlar(-ki bu bir acem palavrası)ateşlenmeden imha edilecektir. İsrail in burda dezavantajı şu olacaktır;iran a teknolojik üstünlüğe rağmen sayısal olarak asker yetersizdir ve tek başına kara harekatı düzenleyeceğini zannetmiyorum.İran kara kuvetleri bu hava saldırısını az bir hasarla atlatırsa israil karada iranlıları durdurmakta bayağı zorlanır.tabii burda bahsettiklerim büyük abilerin(rusya-abd) dışında gerçekleşebilecek savaş senaryosudur.eğer onlarda bu işe karışırlarsa ortalık bayağı bir şenlenecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yigitt
Üsteğmen
Kıdem: 12

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 09, 2008, 06:10:29 ÖS » |
|
iran gibi kalabalik ulusu yok etmek için tek yol nukleer silah kullanmaktir..yani israilin kastettigi bu..iran da kılıç mızrakla saldirmicaktır heralde 
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türk'üm diyene..
|
|
|
ghost23
-UYARI-
Yüzbaşı
Kıdem: 22

Search And Rescue
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 13, 2008, 04:58:53 ÖS » |
|
israil nükleer silah kullanırsa iran gibi büyük bir ülkeyi bir kaç füzeyle yıkarlar ama israil küçücük tek hamleyle yok olur 
|
|
|
|
|
|
 [/URL] 
|
|
|
yigitt
Üsteğmen
Kıdem: 12

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 13, 2008, 08:19:04 ÖS » |
|
ya gercekten ortaligi kan götürcek gibi geliyo bana..Amerikada ki bi derginin yazisinda israil dunyanin en buyuk 6ıncı enerji gücüymüş ve 800 den fazla jericho-1 jericho-2 fuzesine sahipmiş bu füzeler cok uzun menzilli ve radara yakalanmasi imkansiz gibi birseymiş.. enerji gücü derken nükleer güç
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türk'üm diyene..
|
|
|
lastboyofsiberspace
Bölüm Sorumlusu
Kıdem: 52

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 13, 2008, 08:35:53 ÖS » |
|
Hic bosuna senaryo uretmeyin ne ab(d) nin nede israil denilen insandan asagi irkin Iran gibi bir ulkeye saldirmaya cesareti vardir. Olasi bir saldiri 3. dunya savasini baslatir.
|
|
|
|
|
|
Eğil; kulak ver ceddine, Türk’e kefen giydirmek hangi itin haddine!.. 
|
|
|
|