Ana Sayfa
Resim Yükle
Video
Forum
Yardım
Giriş Yap
Ziyaretçi
.Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Birliknet.com ®
>
Askerî Bölge , Özel Kuvvetler , İstihbarat
(ASKERİ BÖLGEYE GEÇİŞ )
>
Genel Askeri Konular
(Moderatör:
mg42
) >
Diyarbakır Halkı Terörü NEden Lanetlemiyor?
Sayfa:
1
...
15
16
17
[
18
]
19
20
21
22
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Diyarbakır Halkı Terörü NEden Lanetlemiyor? (Okunma Sayısı 4794 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mg42
Bölüm Yöneticisi
Kıdem: 198
Kuvvet:
Ynt: Diyarbakır Halkı Terörü NEden Lanetlemiyor?
«
Yanıtla #255 :
Ağustos 20, 2008, 04:20:21 ÖS »
Sizden rica ettim, baskı altına almak kavramına bir sözlükten bakın isterseniz. Sadece, burada vatanına milletine bağlı pek çok kürt vatandaşı var, bu sitede de var, onları töhmet altında bırakmayın diye sizden kibarca rica ettim. "Siz" diye hitap ediyorum halen size aynı tonda karşılık beklemek hakkım. Hiç kimseyi bir terrörist örgüt sempatizanlığı ile itham etmeye hakkınız yok, en kibarından haddinizi aşıyorsunuz. Bu forumun kural ve kaidelerine ve buradki üyelerin kişilik haklarına saygılı olunuz. Aksi takdirde, çıkış seçeneğini kullanabilirsiniz. Her zaman her üye burada en içten şekilde karşılanır ve kural kaide ve 3. şahısların hakkına saygılı olduğu müddetçe her zaman hoş tutulur. Bilginize.
Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun akşam yemeğinde ne yiyeceklerini tartışmasıdır!
Ayaz53
Teğmen
Kıdem: 2
Kuvvet:
«
Yanıtla #256 :
Ağustos 20, 2008, 04:41:30 ÖS »
Alıntı sahibi: mg42 üzerinde Ağustos 20, 2008, 04:20:21 ÖS
Sizden rica ettim, baskı altına almak kavramına bir sözlükten bakın isterseniz. Sadece, burada vatanına milletine bağlı pek çok kürt vatandaşı var, bu sitede de var, onları töhmet altında bırakmayın diye sizden kibarca rica ettim. "Siz" diye hitap ediyorum halen size aynı tonda karşılık beklemek hakkım. Hiç kimseyi bir terrörist örgüt sempatizanlığı ile itham etmeye hakkınız yok, en kibarından haddinizi aşıyorsunuz. Bu forumun kural ve kaidelerine ve buradki üyelerin kişilik haklarına saygılı olunuz. Aksi takdirde, çıkış seçeneğini kullanabilirsiniz. Her zaman her üye burada en içten şekilde karşılanır ve kural kaide ve 3. şahısların hakkına saygılı olduğu müddetçe her zaman hoş tutulur. Bilginize.
Vatanını milletini seven kürtler zaten benim kardeşimdir orada hemfikiriz.Benim anlatmaya çalışltığım bazı kürt kökenli arkadaşların bazı olaylara tek taraflı bakmaları.Şanlı bayrağımızı diyarbakırda indirirlerken o kürt vatandaşları niiçin engel olmadılar,o kürt kökenli vatandaşlar vatandaşta demiyecem mahlukatlar öldürülen pkk lıları kendi elleriyle gömmedilermi,biji apo diyerek bir ağızdan anırmadılarmı,polisimize molotof atmadılarmı,panzerleri taşlamadılarmı vs...
Velhasılkelam yukarıda da dediğim gibi vatanına milletine bağlı kürtler benim kardeşimdir.Diğerlerinın % 99 u zaten pkk sempatizanıdır.
«
Son Düzenleme: Ağustos 20, 2008, 04:44:08 ÖS Gönderen: Ayaz53
»
bb.ef-trpasa34
Üsteğmen
Kıdem: -10
TTK!!!
Kuvvet:
«
Yanıtla #257 :
Ağustos 20, 2008, 05:37:21 ÖS »
Alıntı
Vatanını milletini seven kürtler zaten benim kardeşimdir orada hemfikiriz.Benim anlatmaya çalışltığım bazı kürt kökenli arkadaşların bazı olaylara tek taraflı bakmaları.Şanlı bayrağımızı diyarbakırda indirirlerken o kürt vatandaşları niiçin engel olmadılar,o kürt kökenli vatandaşlar vatandaşta demiyecem mahlukatlar öldürülen pkk lıları kendi elleriyle gömmedilermi,biji apo diyerek bir ağızdan anırmadılarmı,polisimize molotof atmadılarmı,panzerleri taşlamadılarmı vs...
Velhasılkelam yukarıda da dediğim gibi vatanına milletine bağlı kürtler benim kardeşimdir.Diğerlerinın % 99 u zaten pkk sempatizanıdır.
Alıntı
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
Allah'dan kardeşlerinizi korumasını istemiyormusunuz!
Ayaz53
Teğmen
Kıdem: 2
Kuvvet:
«
Yanıtla #258 :
Ağustos 20, 2008, 05:39:03 ÖS »
Alıntı sahibi: bb.ef-trpasa34 üzerinde Ağustos 20, 2008, 05:37:21 ÖS
Alıntı
Alıntı
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
Allah'dan kardeşlerinizi korumasını istemiyormusunuz!
İyi hadi seni mi kıracam onlarıda korusun bütün müslümanları korusun.(hain olanları hariç)
«
Son Düzenleme: Ağustos 20, 2008, 07:54:36 ÖS Gönderen: Ayaz53
»
Kılıç Ali
Yarbay
Kıdem: 66
Vatanında ölmeyen iki kere ölür.
Kuvvet:
«
Yanıtla #259 :
Ağustos 22, 2008, 02:09:13 ÖS »
Alıntı
Milliyetçilik açısından karadeniz insanı FAtihhin en uç derecede TÜRK olan ailelerini o yöreye seçmesinden beri milliyetçidir.
Lazlar asla değil.
Tek tek saydınmı?
GEREKÇE:
Emir ÇAKABEY
Bölüm Yöneticisi
Kıdem: 192
Bu ülkenin asli unsuru TÜRK ırkıdır...
Kuvvet:
«
Yanıtla #260 :
Ağustos 22, 2008, 02:39:15 ÖS »
Bakınız sayın kılıç ali.
Sizin,artık nerden geliyor bilmiyorum nerde bir etnik bir konu görsem özelliklede karadeniz yöresinin tamamını lazlar diye adlandırdığınızı yada böyle anlaşılabilecek mesajlarınızı görüyorum.Bunun nedeni laz diyince havam olsun anlamındamı,bilgisizlik anlamındamı bilmiyorum ancak son derece yanlış bir düşünce.Bu ülkede laz nüfusu 40-50 bini geçmez.Çoğunun bulunduğu yerde artvin,rize taraflarıdır.Eğer ben bunu söyleyebiliyorsam demekki kimin nekadar milliyetçi kimin nasıl bir düşünce çerçevesi içinde olduğunu az çok biliyorumdur.Size tavsiye gidin bir bu üste saydığım bölgelere.(hazır o bölgelre şu günlerde gidecemde diyorsunuz)
Tekrar söylüyorum.Toprağını sevmek asla milliyetçilik kapsamına girmez.Milliyetçiliğin ön şartlarından biri o ülkenin dilini bilmek onu adam gibi savunmaktır.
YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN ,CİHAN SENİNDİR!
BİZ TÜRKÜZ!!!!
TANRININ KIRBACI, HAİNLERİN VE BOZUK IRKLARIN CEZASIYIZ!!!!
OĞUZ'UZ. GEÇ KALKARIZ AMA, KALKTIĞIMIZDA TAŞKINIZ!!!!!
Bozkurtosman
Binbaşı
Kıdem: 29
Kuvvet:
«
Yanıtla #261 :
Ağustos 22, 2008, 03:37:22 ÖS »
Kılıç Ali karadenize laz demen çok yanlış karadeniz rizenin bir kısmı dışında öz ve öz Türktür laz diye diye Türklüğünü unutturcaksınız adamlara!!!!!
VATAN NE TÜRKİYEDİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜBBET BİR ÜLKEDİR TURAN!!!!
DAĞLAR BİZİMDİR FERMAN GEREKMEZ BOZKURTUN OLDUĞU YERDE ÇAKALLAR GEZEMEZ!!
YA HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ YADA BİLDİRECEĞİZ!!!
jellybean_3434
Binbaşı
Kıdem: 31
Ölüm Dayansada Kapımıza Son Sözümüz Vatan Sağolsun
Kuvvet:
«
Yanıtla #262 :
Ağustos 22, 2008, 03:51:17 ÖS »
Karadenizde Laz kökenli yurttaş sayısı çok azdır.çoğunluk rusların kafkasyayı ele geçirmesi üzerine anavatana göç eden Datar,Çerkes,Kırım vs..Türklerdir.
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
s_loc
Asteğmen
Kıdem: 3
Kuvvet:
«
Yanıtla #263 :
Ağustos 25, 2008, 11:08:00 ÖÖ »
Diyarbakır Halkı Terörü NEden Lanetlemiyor?
===> Belediye başkanına bakınca cevap kendiliğinden ortaya çıkıyor zaten. Ama bu bütün Diyarbakır'ın terörizme destek verdiği anlamına gelmiyor tabiki de. %90ını destek veriyordur %5i sessiz kalmayı tercih ediyordur. Diğer %5i de zaten asker polis vs. devlet görevi için tayinleri çıkıp orda bulunan vatandaşlarımızdır. BENCE!!
Fight Falcon
Binbaşı
Kıdem: 57
Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz..
Kuvvet:
«
Yanıtla #264 :
Ağustos 25, 2008, 11:12:44 ÖÖ »
Alçak terör örgütü orada kurulmadı mı zaten..
Yaratılışımda Bir Fevkaladelik Varsa Bu TÜRK Olmamdandır...
Muhtaç Olduğun kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur...
"Kanini tasiyandan baskasina inanma!"
former
Yüzbaşı
Kıdem: 80
Senin altında doğdum senin altında öleceğim
Kuvvet:
«
Yanıtla #265 :
Ağustos 25, 2008, 12:28:25 ÖS »
Alıntı sahibi: Fight Falcon üzerinde Ağustos 25, 2008, 11:12:44 ÖÖ
Hayır Ankara Dikmen'de UKO adıyla kuruldu.Burdan çıkaracağımız sonuç "Ankara halkı teröristtir" değil mi Fight Falcon?
Biz Efendileriz, Biz Köleleriz.Biz Her Yerdeyiz, Hem de Hiçbir Yerde.
Biz Karar Verenleriz.Kızıl Nehirlerin Hakimiyiz.
Fight Falcon
Binbaşı
Kuvvet:
«
Yanıtla #266 :
Ağustos 25, 2008, 12:54:58 ÖS »
Alıntı sahibi: former üzerinde Ağustos 25, 2008, 12:28:25 ÖS
Alıntı sahibi: Fight Falcon üzerinde Ağustos 25, 2008, 11:12:44 ÖÖ
Hayır Ankara Dikmen'de UKO adıyla kuruldu.Burdan çıkaracağımız sonuç "Ankara halkı teröristtir" değil mi Fight Falcon?
27 Kasım 1978 de diyarbakır fisköy de kurulmadı mı bu şerefsiz soysuzların örgütü??
Former bak bazı gerçekler var ortada herkes biliyor..Teröre en çok destek veren illerin başında diyarbakır gelmiyormu?Evet..O zaman konuşmucaksın kardeşim..Diyarbakır da yaşayan vatanını çok seven insanlar yok mu?Tabiki var..Benim onlara lafım yokki zaten..Onlar benimde kardeşlerimdir..Diyarbakır ın geneline bakıcak olursak diye konuşuyorum..
former
Yüzbaşı
Kıdem: 80
Senin altında doğdum senin altında öleceğim
Kuvvet:
«
Yanıtla #267 :
Ağustos 25, 2008, 02:04:53 ÖS »
Kurulmaya 1975'te Konya Seydişehir'de başlamışlardır,
Alıntı
Milletvekili Demir’in konuşmasının en enterasan ve ilginç bulduğum kısmı ise, PKK ile olan bölümüydü. Sayın Kadir Demir, dönemin MİT Müsteşarı Teoman Koman ve diğer yetkililer tarafından aralarında milletvekillerinin de bulunduğu bir gruba verilen irtica brifinglerinde; masada duran sarı bir kitabın dikkatini çektiğini ve okuduğu zaman o kitapta “PKK’nın 1975’de Seydişehir’de kurulduğu, Abdullah Öcalan’ın da teknisyen olarak o yıllarda fabrikada bulunduğu” yazılı imiş. PKK’nın kurucu listesindeki isimler arasında o dönemin fabrika genel müdürü Rıfat Kont adına da rastlamış.
Bu önemli bilgiye dayanarak PKK’nın hangi teşkilat, ne zaman, nerede ve kim/kimler tarafından kurulduğu sorusunun cevabı da böylece ortaya çıkmış olmuyor mu?..
daha sonra Ankara Dikmen'de UKO adıyla kurulma kararı almışlar
Alıntı
Ankara Yüksek Öğrenim Derneği Yönetim Kurulu'na girdiğinde, yakın arkadaşı Baki Karer'le, Kürtler'in bir ulus olduğunu, sömürge halinde yaşadıklarını ve haklarını almak için bağımsız bir örgütlenmeye gitmeleri gerektiğini savunmaya başladı.
Ankara'nın Dikmen semtinde bir evde toplanmaya, kendi içlerinde tartışıp yeni bir örgüt kurmanın hesaplarını yapmaya başlayan Öcalan ve yandaşları, faaliyetlerini Güneydoğu'ya taşımaya karar verdi.
İlk dönemlerde kendilerini Ulusal Kurtuluş Ordusu (UKO) diye adlandırdılar.
ve Güneydoğudaki faaliyetlerine pkk adıyla başladılar.
Yukarıdaki mesajında vatanını çok seven Diyarbakırlılar tabi ki var ve benim kardeşimdir diyorsun fakat bak bu mesajın öyle demiyor
Alıntı sahibi: Fight Falcon üzerinde Ağustos 17, 2008, 02:12:54 ÖS
Nette araştır biraz herşeyi bulursun,konunun başlığına gelince efendiler,pkk terörüne destek verenler bellidir..Bnece soru çok saçma..Adamların kendisi terör neden lanetlesin ki ya
Burda da Diyarbakır halkına terör demişsin.
Devletin polisi Diyarbakır'da vatandaşına sahip çıkmıyorsa,
Askeri, pkk yı bilinçli olarak bitirmiyoruz
(şehitlerimizi sorduğumda)
onlar da operasyon zayiatı diyebiliyorsa senin hadi sokaklara dökülüp terörü lanetleyin demen abes kaçar.
Biz Efendileriz, Biz Köleleriz.Biz Her Yerdeyiz, Hem de Hiçbir Yerde.
Biz Karar Verenleriz.Kızıl Nehirlerin Hakimiyiz.
Fight Falcon
Binbaşı
Kuvvet:
«
Yanıtla #268 :
Ağustos 25, 2008, 03:49:06 ÖS »
Görünen köy kılavuz istemez..Tartışmaya girmeyeceğim..Türk bayrağının indirildildiği yerde işim olmaz benim..
Kılıç Ali
Yarbay
Kıdem: 66
Vatanında ölmeyen iki kere ölür.
Kuvvet:
«
Yanıtla #269 :
Ağustos 25, 2008, 06:19:05 ÖS »
Alıntı sahibi: Fight Falcon üzerinde Ağustos 25, 2008, 03:49:06 ÖS
Görünen köy kılavuz istemez..Tartışmaya girmeyeceğim..Türk bayrağının indirildildiği yerde işim olmaz benim..
Sen gidersin onlar yerleşir.
GEREKÇE:
Sayfa:
1
...
15
16
17
[
18
]
19