Ana Sayfa
Resim Yükle
Video
Forum
Yardım
Giriş Yap
Ziyaretçi
.Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Birliknet.com ®
>
Askerî Bölge , Özel Kuvvetler , İstihbarat
(ASKERİ BÖLGEYE GEÇİŞ )
>
Genel Askeri Konular
(Moderatör:
mg42
) >
Diyarbakır Halkı Terörü NEden Lanetlemiyor?
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
5
...
22
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Diyarbakır Halkı Terörü NEden Lanetlemiyor? (Okunma Sayısı 4790 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
poyraz_alparslan
Yarbay
Kıdem: 111
Apoletlerim Değil,Yüreğim Savaşıyor KAŞİF KOMUTAN
Kuvvet:
Ynt: Diyarbakır Halkı Terörü NEden Lanetlemiyor?
«
Yanıtla #15 :
Ocak 08, 2008, 02:25:50 ÖS »
Alıntı sahibi: csniper üzerinde Ocak 08, 2008, 02:21:31 ÖS
arkadaşlar ben diyarbakırlıyım ama vatanımı çok seviyorum peki buda bir yanlışlık var mı???
yanlışlık sende değil komutanım,yanlış yollara sapanlar belli !
Medet Ya Osman Gazi,Ya Bismillah !
Görev Başladı !
son_baron06
Üsteğmen
Kıdem: -8
Kuvvet:
«
Yanıtla #16 :
Ocak 08, 2008, 02:28:52 ÖS »
arkadaşlar ben diyarbakırlıyım ama vatanımı çok seviyorum peki buda bir yanlışlık var mı???
komutanim dedigim gibi cok az bir kitle vatanini seviyor.ama amed ismini pkk yandaSLARI KOYDU .osmaN BAYDEMIRi onlar secti.
' νаτаη εℓďεη ģίďεяĸεη мεянамετ ίнаηεττίя '
csniper
Kd. Yarbay
Kıdem: 164
Kuvvet:
«
Yanıtla #17 :
Ocak 08, 2008, 02:32:00 ÖS »
Alıntı sahibi: son_baron06 üzerinde Ocak 08, 2008, 02:28:52 ÖS
komutanim dedigim gibi cok az bir kitle vatanini seviyor.ama amed ismini pkk yandaSLARI KOYDU .osmaN BAYDEMIRi onlar secti.
az olur veya çok olur sonuçta var mı yok mu
onun için değerlendirmelerimizi yaparken dikkat edelim böyle şeylere
son_baron06
Üsteğmen
Kuvvet:
«
Yanıtla #18 :
Ocak 08, 2008, 02:38:22 ÖS »
sonucta hain dolu.bukadar diyecegim.erzincanda elazigda erzurum da cok kürt var ,ama onlar terörü lanetliyor.ve diyarbakir lanetlemedigine göre benim icin hain doludur.hakkari de bile sirnakta yürüyüs düzenlendi
T.İ.T1983
Kd. Binbaşı
Kıdem: 19
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kuvvet:
«
Yanıtla #19 :
Ocak 08, 2008, 02:42:19 ÖS »
ZIYA GOKALP TE KURTTUR BU ARADA Ancak devletin yanlisi bulgaristan den gelen turkleri yeterince orayla kaynastiramaktir ! kurt hain pkk li yada musluman hristyan ulkucu olabilir !bugum dagda olen teroristlerin hepsi kurt sanmayin arkadaslar aralarinda Türk te var ! bizim kanimizdan ama kani bozuk ! rus var ermeni var ! yunan var ! simdi diyarbakirin basindaki belediye baskani kurt mu sizce ! yada abdullah ocalan ! biz kisaca vatan haini diyelim vatnimiza goz diken diyelim cunku bu vatana ihanet edeninin adi tektir hain ! ve diyarbakir a gideniniz oldu mu bilmeme ama basinda mermiler ucusan insanlarin cikipta Türk bayragiyla naralar atmasini beklemeyin atinca onunda sesini diger taraftan kesmeye calisiyorlar bu burda bu ordan ne olacak adamda neye ugradigibni sasiriyor basiretli hukumetkler lazim devlet demiyorum hukumet devlet gerektigi zaman geregini yapar yapmistirda yangin cikarsa itfaye sondurur merak etmeyin saygilar
BİLGİYİ UYGULARSANIZ BÜYÜRSÜNÜZ ,PAYLAŞIRSANIZ EFSANE OLURSUNUZ
son_baron06
Üsteğmen
Kuvvet:
«
Yanıtla #20 :
Ocak 08, 2008, 02:45:49 ÖS »
butun illerde bayraklar ellere aliniyor diyarbakirda neden alinmiyor bunun cevabini isterim.diyarbakir bizim sehrimiz degilmi.basbakan diyarbakira giderken binlerce korumayla gidiyor nasil is bu
T.İ.T1983
Kd. Binbaşı
Kıdem: 19
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kuvvet:
«
Yanıtla #21 :
Ocak 08, 2008, 02:48:15 ÖS »
Alıntı sahibi: son_baron06 üzerinde Ocak 08, 2008, 02:45:49 ÖS
butun illerde bayraklar ellere aliniyor diyarbakirda neden alinmiyor bunun cevabini isterim.diyarbakir bizim sehrimiz degilmi.basbakan diyarbakira giderken binlerce korumayla gidiyor nasil is bu
basiretli hukumetkler
lazim
devlet demiyorum
h
ukumet ,devlet gerektigi zaman geregini yapar yapmistirda yangin cikarsa itfaye sondurur merak etmeyin saygilar
BİLGİYİ UYGULARSANIZ BÜYÜRSÜNÜZ ,PAYLAŞIRSANIZ EFSANE OLURSUNUZ
former
Yüzbaşı
Kıdem: 80
Senin altında doğdum senin altında öleceğim
Kuvvet:
«
Yanıtla #22 :
Ocak 08, 2008, 04:35:54 ÖS »
Alıntı sahibi: son_baron06 üzerinde Ocak 08, 2008, 02:10:31 ÖS
ziya gökalp den haric kim var koskoca sehirde.
ozaman kürtlerin neden baskenti olarak sayiliyor amed olarak .anladik aMA KRALLARIni BILE BELEDIYE BASKANI SECIYORLAR.osman baydemir pkk nin asil elebasidir.simdi nediceksin dostum onuda ben mi sectim getirdim.osman baydemir kac oy aldi secimde.eger aldigi yüzde 90 sa osehir hainler diyaridir kusura bakma
Dostum yalan yanlış şeyler yazma.Osman Baydemir %59 oyla seçildi bu da demek oluyor ki %41'lik temiz bir kitle var bu memlekette.O şerefsizler Diyarbakır'ı sözde kürdistanın sözde başkenti ilan ettiler diye sen de hemen gözden çıkarmışsın Diyarbakır'ı.
Asıl sen kusura bakma ama bence "hainlik" Diyarbakır'a "hainler diyarı" diyen zihniyettedir.
Biz Efendileriz, Biz Köleleriz.Biz Her Yerdeyiz, Hem de Hiçbir Yerde.
Biz Karar Verenleriz.Kızıl Nehirlerin Hakimiyiz.
BATU KAAN
Kurultay 29
Kd. Binbaşı
Kıdem: 106
Kuvvet:
«
Yanıtla #23 :
Ocak 08, 2008, 04:52:44 ÖS »
İnsan vücudunun en büyük özelliklerinden biri , yabancı maddeyi vücudundan atmasıdır .Atamıyorsa iltahap kaplamasıdır .Bu iltahap artık baş göstermeye başlamış ve git gide büyümeğe ve sıkıntısı artmaya başlamıştır.Bu iltahap En somut örnegide Patlatılan BOMBA dır. Gördülerki kendileri izliyor ve kendileri duyup idrak ediyorlar , kendi çıkarları dogrultusunda üç beştane itin amadesi altında kendilerininde ezildiklerini ve yakın kişilerine bişey olmayıp , orda ezilenlerinde ölenlerinde kendileri olduklarını görmeye başladılar ...Bu bir geçiş dönemidir ...Ya içlerindeki yabancı maddeyi atacaklar yada bu iltahap gitgide büyüyüp kendilerinide yutacaktır ....Bunu görmeleri zaman alacak ama büyük acılarda çekeceklerdir ...Bizlerin sadece sabır ve süküt içersinde kendi içlerindeki fısıltı gazetelerinden yapacakları duyumlarla kendilerine gelmelerini beklemek olacaktır ....ACIYI SİZLER ÇEKİYORSUNUZ ONLAR DEGİL....onlar kollarına VAKKO dan çanta takıyorlar ...
kara_pençe
Binbaşı
Kıdem: 33
KızIl Kurtlar
Kuvvet:
«
Yanıtla #24 :
Ocak 08, 2008, 08:16:46 ÖS »
bu sitede diyarbakırlı arklar varsa ztn onlar bizden birisi bizi yanlış anlamasınlarr bnmde diyarbakırlı arklarım varr hatta bi tanesi geçnde kürdistan felan ileri geri knştu onla kavga ettik ama bgne kdr tanıdığım çoğu diyarbakırlı pkk'yı seviyorr hatta onlara ayrı bir sempatizanlıkları varr
:sinir:birde şu kürtçe olayına çok bozuluyorum TÜRK BAYRAĞININ altında ve O'nun dalgalandığı her yerde ve bu VATAN topraklarında kürtçe knşulmasına pek sıcak bakımıyorumm
Beremiz bordo,kanımız kırmızı,kefenimiz beyaz olsun yaşarsak dağlar ölürsek VATAN SAĞOLSUN...
deliduman
Teğmen
Kıdem: 6
Kuvvet:
«
Yanıtla #25 :
Ocak 08, 2008, 08:47:07 ÖS »
Arkadaşlar asıl olan zaten kürtçe deyipte ırk ayrımı yapmak değil mi Türk devleti altında bir sürü lehçe konuşulmakta lazça,kürtçe,çerkezce... vb bunu ayırmak ve ırk gözetmek maksat.Bizler bizim olan bir şehrin inasanına vatanı sevmeyen toplum şehir dersek seven bir insanı sevmez duruma getirebiliriz.Unutmayalım ki biz Türklere barbar dedikleri için çoğu dış ülke insanını sevmeyiz.Yapmayaın arkadaşlar çoğunluk ters tepkili olsada vatana karşı Diyarbakır bir Türk şehri daha fazla sevmeyene ihtiyaç yok.
Bu Vatanın Ekmeğini Yiyen ve Bu Vatana İhanet Eden Ekmeğini Yediği Yerden Kurşunuda Yer.
kara_pençe
Binbaşı
Kıdem: 33
KızIl Kurtlar
Kuvvet:
«
Yanıtla #26 :
Ocak 08, 2008, 08:50:35 ÖS »
Alıntı sahibi: deliduman üzerinde Ocak 08, 2008, 08:47:07 ÖS
Arkadaşlar asıl olan zaten kürtçe deyipte ırk ayrımı yapmak değil mi Türk devleti altında bir sürü lehçe konuşulmakta lazça,kürtçe,çerkezce... vb bunu ayırmak ve ırk gözetmek maksat.Bizler bizim olan bir şehrin inasanına vatanı sevmeyen toplum şehir dersek seven bir insanı sevmez duruma getirebiliriz.Unutmayalım ki biz Türklere barbar dedikleri için çoğu dış ülke insanını sevmeyiz.Yapmayaın arkadaşlar çoğunluk ters tepkili olsada vatana karşı Diyarbakır bir Türk şehri daha fazla sevmeyene ihtiyaç yok.
BAYRAĞIMIZIN dalgalandığı her yer TÜRK şehridir bu VATAN bizimm bushun değil barzanini hiç değil BU VATAN TÜRK YURDUDUR her tarafı ŞEHİTLERİİMİZN kanıyla sulanmıştır bizim kdr VATAN toprağına ŞEHİT veren başka bi ülke yok ÇANNAKKALEDE 253 BİN,SARIKAMIŞTA 90 BİN,güneydoğuda bir sürü verdik veremyede devam ediyoruzz şimdi TÜRK kürt ayrımı yapmanın zamanı değill bu VATAN BİZİM kürtüyle,çerkeziyle,lazıyla bu VATAN bizimm
Beremiz bordo,kanımız kırmızı,kefenimiz beyaz olsun yaşarsak dağlar ölürsek VATAN SAĞOLSUN...
deliduman
Teğmen
Kıdem: 6
Kuvvet:
«
Yanıtla #27 :
Ocak 08, 2008, 09:06:34 ÖS »
Alıntı sahibi: kara_pençe üzerinde Ocak 08, 2008, 08:50:35 ÖS
Alıntı sahibi: deliduman üzerinde Ocak 08, 2008, 08:47:07 ÖS
BAYRAĞIMIZIN dalgalandığı her yer TÜRK şehridir bu VATAN bizimm bushun değil barzanini hiç değil BU VATAN TÜRK YURDUDUR her tarafı ŞEHİTLERİİMİZN kanıyla sulanmıştır bizim kdr VATAN toprağına ŞEHİT veren başka bi ülke yok ÇANNAKKALEDE 253 BİN,SARIKAMIŞTA 90 BİN,güneydoğuda bir sürü verdik veremyede devam ediyoruzz şimdi TÜRK kürt ayrımı yapmanın zamanı değill bu VATAN BİZİM kürtüyle,çerkeziyle,lazıyla bu VATAN bizimm
E biz ne dedik arkadaşım bunu anlatmak istedik yani
Bu Vatanın Ekmeğini Yiyen ve Bu Vatana İhanet Eden Ekmeğini Yediği Yerden Kurşunuda Yer.
pc-kop@t
Kd. Binbaşı
Kıdem: 73
Atasını tanımayan, it peşinde gezer!
Kuvvet:
«
Yanıtla #28 :
Ocak 08, 2008, 09:08:12 ÖS »
arkadaşlar terörü bir yere mal etmek yada bir yeri komple temiz olarak görmek yanlıştır ama diyarbakır halkının %60 dan fazlası şu anda kandırılmış durumda ondan dolayı diyarbakır terörü lanetliyemiyor
son_baron06
Üsteğmen
Kuvvet:
«
Yanıtla #29 :
Ocak 08, 2008, 09:29:10 ÖS »
former
Dostum yalan yanlış şeyler yazma.Osman Baydemir %59 oyla seçildi bu da demek oluyor ki %41'lik temiz bir kitle var bu memlekette.O şerefsizler Diyarbakır'ı sözde kürdistanın sözde başkenti ilan ettiler diye sen de hemen gözden çıkarmışsın Diyarbakır'ı.
Asıl sen kusura bakma ama bence "hainlik" Diyarbakır'a "hainler diyarı" diyen zihniyettedir.
sen simdi o zihniyette dedigin gibi beni mi kastediyorsun
yazdiklarimi iyi oku,ben yazdim eger 90%sa haindir diye.sana kesin bir bildirgec dedim mi.diyarbakiri gözden cikarmadim.konunun basligini iyi oku.neden lanetlenmiyor deniliyor.bende hainler diyari diyorum.bir sehir yüzde 60 pkkya oy verirse napsin desene.zaten aile basi 9-10 cocouk var.onlar oy kullanamiyor.düsün yani oy kullansalar vay halimize
yazdiklarina dikkat et hakaret ediyorsun!
«
Son Düzenleme: Ocak 08, 2008, 09:31:12 ÖS Gönderen: son_baron06
»
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
5