Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SURİYE  (Okunma Sayısı 994 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sapak
Kd. Albay
*

Kıdem: 321

"Yorulunca değil , Ölünce duranlardanız" .....

Kuvvet:

« Yanıtla #30 : Temmuz 22, 2008, 11:40:36 ÖS »

Abartmaya gerek yoktur.

Suriye AŞİRET DEVLETİ dir.Esat ailesini satın almanız demek devleti ele geçirmeniz demektir.İran a kapı atsada iranın yürü ulan demesi suriyeyi israil karşısında yanlız bıraktı - oda Türkiye 'ye yamanmaya başladı.

Beşer Esat dönemi barış açısından iyi ama babası Su sorunuyla - Hatay manyaklığıyla Terör yardımıyla Türkiye'ye yeterince ihanet etmiştir.

A y n ı   I r m a k    d a    İ k i k e r e  Y ı k a n a m a z s ı n ı z  .  .  . 

Hürriyet kavgası korkulu ateş olsa ne dert !
Yiğit olan , bir can için savaş meydanından kaçar mı ?

Düşman her türlü eziyet araçlarını toplasın gelsin,
Vatan Yolunda hizmetten dönersem Kahpeyim !

YA SEV YA TERK ET -KERKÜK - MUSUL- KIBRIS TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR TÜRK KALACAK !

Yolunda ölmeye and içtiğimiz bu güzel ülkeye diz vurup baş eğmişiz
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE ! . . .
soufa
Kd. Binbaşı
*

Kıdem: 246

yanlız gözyaşların yıkar ruhundaki günahları

Kuvvet:

« Yanıtla #31 : Temmuz 23, 2008, 01:16:38 ÖÖ »

İsrail e ancak atom bombası atılırsa ortadan kalkar
onun dışında hiçbirşey olmaz onlara
Arapların hepsi birleşse gene birşey olmaz

Adamlar aşmış bir kere
ABD nin arkalarında olmasıda ayrı bir konu

kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
*

Kıdem: 21

Kuvvet:

« Yanıtla #32 : Temmuz 24, 2008, 01:21:46 ÖS »

İsrail e ancak atom bombası atılırsa ortadan kalkar
onun dışında hiçbirşey olmaz onlara
Arapların hepsi birleşse gene birşey olmaz

Adamlar aşmış bir kere
ABD nin arkalarında olmasıda ayrı bir konu

İsraili çok fazla büyütüyorsun gözünde.halbuki o kadar da değil.

Orijinal Laz
En sevdiğim yemek laz böreği
Rize benim memleketim
Rize/Fındıklı 
Sarı oğlu Mustafa
Mustafa Sarı
soufa
Kd. Binbaşı
*

Kıdem: 246

yanlız gözyaşların yıkar ruhundaki günahları

Kuvvet:

« Yanıtla #33 : Temmuz 24, 2008, 09:41:59 ÖS »

Peki dünya ekonomisinin kaçda
kaçı Yahudilerin elinde desem

kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
*

Kıdem: 21

Kuvvet:

« Yanıtla #34 : Temmuz 27, 2008, 03:40:36 ÖS »

Evet ekonomik olarak durumları iyi.ama herşey ekonomi demek değildir.ve yeryüzünde yenilmez diyebileceğin hiçbir devlet yoktur.o yüzden güçlü bile olsa israili gözünde çok fazla büyütme demek istiyorum.

Orijinal Laz
En sevdiğim yemek laz böreği
Rize benim memleketim
Rize/Fındıklı 
Sarı oğlu Mustafa
Mustafa Sarı
Fight Falcon
Binbaşı
*

Kıdem: 57

Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz..

Kuvvet:

« Yanıtla #35 : Temmuz 27, 2008, 03:46:21 ÖS »

Evet ekonomik olarak durumları iyi.ama herşey ekonomi demek değildir.ve yeryüzünde yenilmez diyebileceğin hiçbir devlet yoktur.o yüzden güçlü bile olsa israili gözünde çok fazla büyütme demek istiyorum.
Sen gözünde büyütme fakat konu israilin komşuları olan arap devletleri açısından gözünde büyütme diyemezsin çünkü israil hepsinden güçlü..Bu dünyada herşey ekonomi demektir bu çağda..Parası olan konuşuyor çünkü..Topu topu 10 milyonluk israil kaç milyonluk araplara karşı üstün değil mi??

Yaratılışımda Bir Fevkaladelik Varsa Bu TÜRK Olmamdandır...

Muhtaç Olduğun kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur...

"Kanini tasiyandan baskasina inanma!"
TURKOĞLU
Yarbay
*

Kıdem: 119

Kuvvet:

« Yanıtla #36 : Temmuz 29, 2008, 03:45:54 ÖS »

Ama suriye her geçen gün daha çok silahlanıyor.böyle giderse israile yazık olacak düşmanı çok.
Suriye istediği kadar silahlansın tabiri caizse Suriye' den cacık olmaz. İsrail' in düşmanı çok ama silahı da çok. İsrail' in en güçsüz zamanında bütün arap ırkı bir oldu yine yenemediler. Şu saatten sonra yine yenemezler.

İsrail yahudi lobisini ve ABD'yi arkasına almadan hiçbir şey yapamaz.O en güçsüz zamanında bunlardan destek almasaydı Ortadoğu'da çoktan İsrail'in helvası yenirdi.
mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kıdem: 198

Kuvvet:

« Yanıtla #37 : Temmuz 29, 2008, 07:39:40 ÖS »

Tarihi bilmeden yorum yapmayın. İsrail çok uzun zaman yanlız bir ülkeydi, ne ABD ne Avrupa (ki Avrupa uzun zaman Araplara ve özellikle Filistinlilere karşı bir sempatileri vardır.) bu ülket,yi destekledi. Buradan hiç desteklemdi demek doğru değil. Örneğin, Suveyş Kanalına çıkarma yapan ve Mısırlıları zor durumda bırakan İngiliz ve Fransızlar ne olacak diyebilirsiniz. Fakat, bir ülkenin asla tam bir dostu yoktur. Hele Ortadoğu'da. Mısır dün Ruslarla can ciğer iken bugün ABD'nin en önemli müttefiklerinden biridir. Bana hala inanmadıysanız, Fransız Mirage'larının İsrail'e getirilme hikayesini bir araştırın, belki o zaman inanırsınız.

Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun akşam yemeğinde ne yiyeceklerini tartışmasıdır!
TURKOĞLU
Yarbay
*

Kıdem: 119

Kuvvet:

« Yanıtla #38 : Temmuz 29, 2008, 09:33:36 ÖS »

Tarihi bilmeden yorum yapmayın. İsrail çok uzun zaman yanlız bir ülkeydi, ne ABD ne Avrupa (ki Avrupa uzun zaman Araplara ve özellikle Filistinlilere karşı bir sempatileri vardır.) bu ülket,yi destekledi. Buradan hiç desteklemdi demek doğru değil. Örneğin, Suveyş Kanalına çıkarma yapan ve Mısırlıları zor durumda bırakan İngiliz ve Fransızlar ne olacak diyebilirsiniz. Fakat, bir ülkenin asla tam bir dostu yoktur. Hele Ortadoğu'da. Mısır dün Ruslarla can ciğer iken bugün ABD'nin en önemli müttefiklerinden biridir. Bana hala inanmadıysanız, Fransız Mirage'larının İsrail'e getirilme hikayesini bir araştırın, belki o zaman inanırsınız.

Evet İsrail çok uzun zaman yanlız bir ülkeydi.Dünyadaki yahudi lobilerini saymazsak.Amerika da İsrail'in arkasında durmaya meraklı değil.Ama ülkede yahudi lobisi oldukça etkin!!
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.075 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu