Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türkiye'de Atom Bombası var mı?-ilginç bir hikaye ve mantıklı  (Okunma Sayısı 2162 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ataveati
Bölüm Sorumlusu
*

Kıdem: 463

Kuvvet:

« Yanıtla #60 : Ağustos 19, 2008, 08:07:39 ÖÖ »

Caydırıcılık bu silahı birilerinin toprağında patalatabilme korkusunu onlara vermekle olur ..Kendi tıpraklarınızda patlatmak demek onların umrunda dahi olmayan paralı askerlerinin ölümü demektir ki buda onların umurunda olmaz  ..Bir süre sonra onlar nükleer etkiyi silmek için üstün teknolojilerinden yararlanarak  bu yer altı zengin coğrafyanın söz sahibi olabilirler ....Onların topraklarına bu silahı sevkedemedikten sonra burda olması pekte caydırıcı değil bence ...

YAN GELİP YATMADIK ..
VATANI SATMADIK ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

jellybean_3434
Binbaşı
*

Kıdem: 31

Ölüm Dayansada Kapımıza Son Sözümüz Vatan Sağolsun

Kuvvet:

« Yanıtla #61 : Ağustos 19, 2008, 11:32:12 ÖÖ »

Caydırıcılık bu silahı birilerinin toprağında patalatabilme korkusunu onlara vermekle olur ..Kendi tıpraklarınızda patlatmak demek onların umrunda dahi olmayan paralı askerlerinin ölümü demektir ki buda onların umurunda olmaz  ..Bir süre sonra onlar nükleer etkiyi silmek için üstün teknolojilerinden yararlanarak  bu yer altı zengin coğrafyanın söz sahibi olabilirler ....Onların topraklarına bu silahı sevkedemedikten sonra burda olması pekte caydırıcı değil bence ...
Şuan abd hariç bütün komşularımıza ve 1500 km menzildeki bütün ülkelere atabiliriz.füze çalışmalarımız devam ediyor.orta vadede abd yide menzil içine alırız merak etmeyin siz.yeterki bombayı bir yapalım

Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
ataveati
Bölüm Sorumlusu
*

Kuvvet:

« Yanıtla #62 : Ağustos 19, 2008, 11:35:48 ÖÖ »

Ülkemizde şu aşamada mehkeme kararalrı bile okyanus imamı vasıtası ile abd den gelirken ve insanlar tutuklanmadan hain başı fehmi koru iti bush ve rte görüştü ergenekon da şu şu isimler tutuklanacak diye yazmışken son zamanlarda savunma sanayimizde şu yaptık bunu yapmak için karar aldık ..Onuda yaparız bunuda yaparız bir Türküz kim tuttar bizi gibi açıklamaları açıkçası mesnetsiz gayri ciddi ve tutarsız buluyorum ...

YAN GELİP YATMADIK ..
VATANI SATMADIK ...

jellybean_3434
Binbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #63 : Ağustos 19, 2008, 11:38:05 ÖÖ »

Bizi kim tutar demedim araştırma projeleri devam ediyor zaten füze konusunda.çok değerli nükleer fizikçilerimizde var.uranyumda bol.sadece helva yapmak kaldı.malesef o da siyasi otoritenin kararına bağlı. 

Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
ataveati
Bölüm Sorumlusu
*

Kuvvet:

« Yanıtla #64 : Ağustos 19, 2008, 11:51:47 ÖÖ »

Bizi kim tutar demedim araştırma projeleri devam ediyor zaten füze konusunda.çok değerli nükleer fizikçilerimizde var.uranyumda bol.sadece helva yapmak kaldı.malesef o da siyasi otoritenin kararına bağlı. 
Konu hazır açılmışken ab-d ye her gün daha fazla göbeğimizden daha fazla bağlandığımız halde çalışmadan üretmeden yazan ve düşünenlere söyledim ...

YAN GELİP YATMADIK ..
VATANI SATMADIK ...

jellybean_3434
Binbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #65 : Ağustos 19, 2008, 11:58:51 ÖÖ »

Ben fizikçiyim alt dal olarakta nükleer fizikçiyim.Hükümet şuan bomba yapın dese(zenginleşririlmiş uranyum bolca yakalanıyor polis ve mit tarafından)bombanın yapılıp denenip TSK envanterine alınması 2 yılı geçmez emin olun buna.ilk nükleer araştırma reaktörünü 1962 de kurduk.ilk nükleer araştırmalara 1957 de başladık güvenin bana çok değerli bilimadamlarımız var nükleer fizik dalında.Bomba yapımını uzatan etmen uranyumun zenginleştirilmesi aşamasıdır.bu uzun süren bir süreçtir ve nükleer santral gerekir.elinizde hazır varsa bomba yapmak çok kolay bir iştir.

ataveati
Bölüm Sorumlusu
*

Kuvvet:

« Yanıtla #66 : Ağustos 19, 2008, 12:02:42 ÖS »

Katılıyorum size ama işte mesele gene oraya geldi ....Siyasi otorite ..

YAN GELİP YATMADIK ..
VATANI SATMADIK ...

jellybean_3434
Binbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #67 : Ağustos 19, 2008, 12:04:57 ÖS »

Katılıyorum size ama işte mesele gene oraya geldi ....Siyasi otorite ..

El altından ordu yapmalı sessizce aynen bir 30 Ağustosta bizi şok eden B611 füzeleri gibi olmalı bu iş.derin ve gizli bir proje

ataveati
Bölüm Sorumlusu
*

Kuvvet:

« Yanıtla #68 : Ağustos 19, 2008, 12:42:16 ÖS »

Ordu el üstünden yasal oluşumları dahi yapamıyor şu anda bunu yapamaz hemen ispiyon edilir hemde hükümet tarafından müttefikine ....

YAN GELİP YATMADIK ..
VATANI SATMADIK ...

Bozkurtosman
Binbaşı
*

Kıdem: 29

Kuvvet:

« Yanıtla #69 : Ağustos 19, 2008, 06:42:28 ÖS »

Ordu el üstünden yasal oluşumları dahi yapamıyor şu anda bunu yapamaz hemen ispiyon edilir hemde hükümet tarafından müttefikine ....
O kadarda değildir herhalde ordu böyle birşey yapcak akp de ihbar edecek direk asar ordumuz bu satılmışları

VATAN NE TÜRKİYEDİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN  VATAN BÜYÜK VE MÜBBET BİR ÜLKEDİR TURAN!!!!
DAĞLAR BİZİMDİR FERMAN GEREKMEZ BOZKURTUN OLDUĞU YERDE ÇAKALLAR GEZEMEZ!!
YA HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ YADA BİLDİRECEĞİZ!!!
ataveati
Bölüm Sorumlusu
*

Kuvvet:

« Yanıtla #70 : Ağustos 19, 2008, 08:20:33 ÖS »

peki ab ye girme uğruna ülkemizi satarken neden asmadı ?
 vakıflar yasaı çıkarılıp ta 1 günde 4 trakya büyüklüğünde kara parçamız misyoner vakıfların olunce neden asmadı ?
 imralı itine sayın , Türkiyeyi 26 parçaya bölen BOP eşbaşkanıyım derken neden asamadı ?
 Azınlıklar yasası çıktığında ve biz azınlık durumuna düştüğümüzde neden asmadı ?
 Ergenekon operasyonu diyerek yıllarca TSK da görev almış insanların ve devletin kolu keslirken neden asamadı ?
 Bunu Y .Büyükanıt açık açık ne yaparsa halk yapar tek mkurtarsıcı bu saatten sonra halktı derkendemi anlamadınız ?
 Ordu ya bu saaten sonra resmen işgale uğramadıkça bu halk destek vermez ..Bunu adamlar 25 yıldır hazırladı durum budur ?

YAN GELİP YATMADIK ..
VATANI SATMADIK ...

Bozkurtosman
Binbaşı
*

Kıdem: 29

Kuvvet:

« Yanıtla #71 : Ağustos 20, 2008, 05:47:39 ÖS »

Bilmiyorum ATAVEATİ o kadarda hainlermi ama inşallah değillerdir

VATAN NE TÜRKİYEDİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN  VATAN BÜYÜK VE MÜBBET BİR ÜLKEDİR TURAN!!!!
DAĞLAR BİZİMDİR FERMAN GEREKMEZ BOZKURTUN OLDUĞU YERDE ÇAKALLAR GEZEMEZ!!
YA HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ YADA BİLDİRECEĞİZ!!!
ataveati
Bölüm Sorumlusu
*

Kuvvet:

« Yanıtla #72 : Ağustos 20, 2008, 11:44:43 ÖS »

Hain kendi ulusuna , devletine , ve milletine ihanet edendir ..Bu bağlamda ben siyasi ihaneti ( şu an yapılanı
) ihanet olarak görmüyorum ...

YAN GELİP YATMADIK ..
VATANI SATMADIK ...

Sapak
Kd. Albay
*

Kıdem: 321

"Yorulunca değil , Ölünce duranlardanız" .....

Kuvvet:

« Yanıtla #73 : Ağustos 20, 2008, 11:52:55 ÖS »

Hain kendi ulusuna , devletine , ve milletine ihanet edendir ..Bu bağlamda ben siyasi ihaneti ( şu an yapılanı
) ihanet olarak görmüyorum ...

Smiley  Smiley Komutan ne güzel şiirlerin var senin.

Doğrudur 4 yıl sonra boşbakana Devlet Hizmet madalyası , devlet şeref madalyası ve özveri ile hizmet madalyaları gelecek kargoyla okyanusun öbür tarafından.

İmrenerek bakıyorum adamlara bu kadarmı BAĞLILIK olur biryere valla bravo 

A y n ı   I r m a k    d a    İ k i k e r e  Y ı k a n a m a z s ı n ı z  .  .  . 

Hürriyet kavgası korkulu ateş olsa ne dert !
Yiğit olan , bir can için savaş meydanından kaçar mı ?

Düşman her türlü eziyet araçlarını toplasın gelsin,
Vatan Yolunda hizmetten dönersem Kahpeyim !

YA SEV YA TERK ET -KERKÜK - MUSUL- KIBRIS TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR TÜRK KALACAK !

Yolunda ölmeye and içtiğimiz bu güzel ülkeye diz vurup baş eğmişiz
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE ! . . .
ataveati
Bölüm Sorumlusu
*

Kuvvet:

« Yanıtla #74 : Ağustos 20, 2008, 11:54:53 ÖS »

Okyanusun ötesinden de gelir ama israil önce davrandı abd den ve kendi halkasını pardon madalyasını geçiriverdi boşbakanın mübarek boynuna ...

YAN GELİP YATMADIK ..
VATANI SATMADIK ...

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.082 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu