KuzeyKurt
Kurultay 9
Kd. Yarbay
Kıdem: 84

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #75 : Ekim 26, 2007, 05:40:01 ÖS » |
|
evet.... Glock? yada Walther... OY vermeyen arkadaşlar.. BUYRUN.....
|
|
|
|
|
|
ATAM SEN RAHAT UYU !
|
|
|
emre1982
Öğrenci
Kıdem: 0

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #76 : Haziran 21, 2008, 10:22:29 ÖS » |
|
Arkadaşlar GLOCKTAN şaşmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
None
-UYARI-
Yarbay
Kıdem: 44

''YA DEVLET BAŞA , YA KUZGUN LEŞE''
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #77 : Haziran 21, 2008, 10:44:22 ÖS » |
|
Cold 1911 goverment. Efsanem.
|
|
|
|
|
|
Ölürsem görmeden millette ümid ettiğim feyzi, yazılsın sengi kabirimde VATAN MAHZUN, BEN MAHZUN Hakir olduysa millet şanına noksan gelir sanma Yere düşmekle cevher sakıt olmaz kadr ü kıymetten
Vücudun kim hamir-i mâyesi hâk-i vatandandır Ne gam rah-ı vatanda hak olursa cevr ü mihnetten
Muini zalimin dünyada erbab-ı denaettir KÖPEKTİR ZEVK ALAN Bİ-İNSAF İKTİDARA HİZMETTENBizdeki Başbakanı Böyle tarif ediyor vak'anüsivan-i ümem: Gelecek olduğunu bilse idi nesilden Almadan Hazret-i Havva'yı boşardı Adem. 
|
|
|
Gayri Nizami
Disiplin Cezalı
Kıdem: 11

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #78 : Haziran 21, 2008, 10:48:45 ÖS » |
|
Glock un nesinden sasmazsin?Glock dedigin hic bir özelligi olmayan bir cesit amele tabancasi.Avusturyada yalnizca polise verdikleri beylik tabancasidir.Bizdeki zor alim dandik czech vzor ler varya onlardan üstün bir tarafi yok. Arkadaşlar GLOCKTAN şaşmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KuzeyKurt
Kurultay 9
Kd. Yarbay
Kıdem: 84

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #79 : Haziran 22, 2008, 10:11:02 ÖS » |
|
Whalter ezmiş geçmiş?
|
|
|
|
|
|
ATAM SEN RAHAT UYU !
|
|
|
ghost23
-UYARI-
Yüzbaşı
Kıdem: 22

Search And Rescue
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #80 : Haziran 22, 2008, 10:24:34 ÖS » |
|
p99 derim süper çok ergonomik
Sn.Soykan kardeş savaşta ergonomikliği ne yapacaksın  Fazka rahat batar. 
|
|
|
|
|
|
 [/URL] 
|
|
|
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
Kıdem: 21

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #81 : Temmuz 04, 2008, 06:58:23 ÖÖ » |
|
Bence en kaliteli silahlar colt firmasının ürettikleri
|
|
|
|
|
|
Orijinal Laz En sevdiğim yemek laz böreği Rize benim memleketim Rize/Fındıklı Sarı oğlu Mustafa Mustafa Sarı
|
|
|
TeksasJack
Asteğmen
Kıdem: 5

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #82 : Ağustos 14, 2008, 02:12:52 ÖS » |
|
Ben Lantrin Hocamın imzasındaki bu makineye aşık oldum. Yemin ederim ki aşık oldum. Bugüne kadar gördüğüm en mükemmel şey...  Taşımak Türkiye'de yasal acaba ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mg42
Bölüm Yöneticisi
Kıdem: 198

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #83 : Ağustos 14, 2008, 02:34:44 ÖS » |
|
Ben Lantrin Hocamın imzasındaki bu makineye aşık oldum. Yemin ederim ki aşık oldum. Bugüne kadar gördüğüm en mükemmel şey...  Taşımak Türkiye'de yasal acaba ? Dünya üzerinde sivil kullanımı olmayan bir silah. Mermileri zırh delme özelliğine sahip (kevlar vücut zırhı). Bu yüzden sadece askeri güçler ve polis SWAT timleri (o da çok nadir) tarafından kullanım buluyor.
|
|
|
|
|
|
Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun akşam yemeğinde ne yiyeceklerini tartışmasıdır!
|
|
|
TeksasJack
Asteğmen
Kıdem: 5

Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #84 : Ağustos 14, 2008, 02:45:52 ÖS » |
|
Ben Lantrin Hocamın imzasındaki bu makineye aşık oldum. Yemin ederim ki aşık oldum. Bugüne kadar gördüğüm en mükemmel şey...  Taşımak Türkiye'de yasal acaba ? Dünya üzerinde sivil kullanımı olmayan bir silah. Mermileri zırh delme özelliğine sahip (kevlar vücut zırhı). Bu yüzden sadece askeri güçler ve polis SWAT timleri (o da çok nadir) tarafından kullanım buluyor. Anladım Komutanım... Gerçektende mükemmel ve süper birşey insanı etkileniyor. Çok teşekkür ederim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sapak
Kd. Albay
Kıdem: 321

"Yorulunca değil , Ölünce duranlardanız" .....
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #85 : Ağustos 20, 2008, 10:54:42 ÖÖ » |
|
8 Bin dolar veren glock unuda alır.Glock gerçekten iyi bir tabanca.400 Mermi de dahi namlu yine ateş topuna dönmüyor ; Ama ; Allah nasip ederse Sig Saguer. 
|
|
|
|
|
|
A y n ı I r m a k d a İ k i k e r e Y ı k a n a m a z s ı n ı z . . . Hürriyet kavgası korkulu ateş olsa ne dert ! Yiğit olan , bir can için savaş meydanından kaçar mı ?
Düşman her türlü eziyet araçlarını toplasın gelsin, Vatan Yolunda hizmetten dönersem Kahpeyim ! YA SEV YA TERK ET -KERKÜK - MUSUL- KIBRIS TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR TÜRK KALACAK !
Yolunda ölmeye and içtiğimiz bu güzel ülkeye diz vurup baş eğmişiz NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE ! . . . 
|
|
|
ghost23
-UYARI-
Yüzbaşı
Kıdem: 22

Search And Rescue
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #86 : Ağustos 20, 2008, 12:17:49 ÖS » |
|
Ben Lantrin Hocamın imzasındaki bu makineye aşık oldum. Yemin ederim ki aşık oldum. Bugüne kadar gördüğüm en mükemmel şey...  Taşımak Türkiye'de yasal acaba ? Dünya üzerinde sivil kullanımı olmayan bir silah. Mermileri zırh delme özelliğine sahip (kevlar vücut zırhı). Bu yüzden sadece askeri güçler ve polis SWAT timleri (o da çok nadir) tarafından kullanım buluyor. Anladım Komutanım... Gerçektende mükemmel ve süper birşey insanı etkileniyor. Çok teşekkür ederim.  P-90 yanında kullanılması için üretilmiş bir tabancadır.5.56 NATO mermisi atar 9 mm. değil.
|
|
|
|
|
|
 [/URL] 
|
|
|
Kılıç Ali
Yarbay
Kıdem: 66

Vatanında ölmeyen iki kere ölür.
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #87 : Ağustos 20, 2008, 05:54:40 ÖS » |
|
P-90 yanında kullanılması için üretilmiş bir tabancadır.5.56 NATO mermisi atar 9 mm. değil.
Orhuncum 5.56 değil 5.7 x 28 mm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BLACKEAGLE
Genel Muhabbet
Bölüm Sorumlusu
Kıdem: 92

- 1283... - İÇİMİZDE!
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #88 : Ağustos 20, 2008, 06:21:05 ÖS » |
|
Glock'a karşı sempati besliyorum içimde  Filmlerden olsa gerek..  Ankette Glock yakalamış  22-21
|
|
|
|
|
|
Eğer 9 canlı olsaydın, En çok 8 kez kaçabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi, Yerin 6 mekan olacak sana. En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin, Kapatacaksın 4 açsan da gözünü, Bu dünya 3 günlük dünya... Azrailin yanında 2 kat olup yalvarsan da nafile, Elbet 1 gün öleceksin. O zaman herşey 0 dan başlayacak.... » BŁącĶ ΣągĻέ «
|
|
|
yunus demirkan
Asteğmen
Kıdem: 2

Puma Fight Team
Kuvvet:
|
 |
« Yanıtla #89 : Ağustos 27, 2008, 09:20:37 ÖÖ » |
|
yaaa bu silahlar hava civa 500calibrelik toplu smith&wesson ın ustune silah tanımam adamın kolunu sıyırsa kolunu koparcak kadar guclu ama kullanmak bilek gucu ister...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|