Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Anket
Soru: Hangisini Seçerdiniz?
Walther
Glock

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Silah seçiyoruz....Walther P99 yada Glock 17  (Okunma Sayısı 5066 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kıdem: 198

Kuvvet:

« Yanıtla #15 : Ekim 14, 2007, 10:16:20 ÖS »

Northwolf, fiyatlar hakkında bilgim yok, Walther, Glock'a göre daha pahallı diye biliyorum ama yanlışım olabilir. Bu konuda sizin bilginiz var mı?

Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun akşam yemeğinde ne yiyeceklerini tartışmasıdır!
diriliş_doğalkatil-T
Kurultay 2
Kd. Albay
*

Kıdem: 251

DOĞUŞTAN KATİL OLANLAR..DOĞAL KATİLLER T&B

Kuvvet:

« Yanıtla #16 : Ekim 14, 2007, 10:27:39 ÖS »

walter p99 u tavsiye ederim gerçekten hem görüntü olarak yani estetik hemde ergonomik olarak yani vücudunuzla uyumlu bir silah ... karizması var... nerden biliyorum ...orasını karıştırmayalım artık...  fiyatıda 5000- 6000 usd  civarı gençlik... ve almanlar gerçekten bu işi hakkıyla yapan nadir milletlerden birisi... glockun fiyatını tam bilmiyorum ancak sakın ola glock'un her modeli x-raylardan geçiyor sanmayın sonra başınız belaya gider... x-raylardan geçenlerde 7000-10000 usd arası diye biliyorum...
« Son Düzenleme: Ekim 14, 2007, 10:30:16 ÖS Gönderen: diriliş_doğalkatil-T » Logged

İMKANSIZ BİR ŞEY YOKTUR;MUCİZE BİRAZ ZAMAN ALIR.. T&B (TÜRK BİRLİĞİ)
BİRLİK VE BERABERLİK ADINA,KIYAMETE DEĞİN AYNI BAYRAK ALTINDA...
mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #17 : Ekim 14, 2007, 10:31:18 ÖS »

Glock'un herhangi bir modelinin x-raydan geçebileceğini sanmıyorum. Çünkü, silah tamamen polimerden değil, en azından namlu ve mekanizma metal. Bu silahı titanyumdan mı üretmişler acaba? Titanyum x-rayden geçebiliyor mu? Ben şüpheliyim.

Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun akşam yemeğinde ne yiyeceklerini tartışmasıdır!
volkan 1
Teğmen
*

Kıdem: 3

Kuvvet:

« Yanıtla #18 : Ekim 14, 2007, 10:34:10 ÖS »

walter p99 u tavsiye ederim gerçekten hem görüntü olarak yani estetik hemde ergonomik olarak yani vücudunuzla uyumlu bir silah ... karizması var... nerden biliyorum ...orasını karıştırmayalım artık...  fiyatıda 5000- 6000 usd  civarı gençlik... ve almanlar gerçekten bu işi hakkıyla yapan nadir milletlerden birisi... glockun fiyatını tam bilmiyorum ancak sakın ola glock'un her modeli x-raylardan geçiyor sanmayın sonra başınız belaya gider... x-raylardan geçenlerde 7000-10000 usd arası diye biliyorum...

Whalther güzel silahtır.

Fiyatları abartmayalım derim.
diriliş_doğalkatil-T
Kurultay 2
Kd. Albay
*

Kuvvet:

« Yanıtla #19 : Ekim 14, 2007, 10:49:05 ÖS »

üstat glock'un x-ray den( görüntülü olan değil kapı şeklinde olanlardan çünkü polimer bile olsa silüet şeklinde görülür) geçen tabancasının satışları dünya üzerinde kontrol altındadır... çünkü birebir suikast silahıdır...tıpkı 350 metre etkili menzili olan ve FMJ mermi ile yine bu mesafeden çok rahat bir şekilde çelik yeleği delen FN five seven gibi... bunun var olduğunu elbetteki inkar edecekler... ayrıca titanyum kaplamalarda X-raylarda görülür diye biliyorum...

Glock'un herhangi bir modelinin x-raydan geçebileceğini sanmıyorum. Çünkü, silah tamamen polimerden değil, en azından namlu ve mekanizma metal. Bu silahı titanyumdan mı üretmişler acaba? Titanyum x-rayden geçebiliyor mu? Ben şüpheliyim.

illegal alacaksan yani ıraktan filan getirtmeyi düşünüyorsan sana 500 dolarada var derim... biz legal satışlardan bahsediyoruz yanlış anlamadıysam...

Whalther güzel silahtır.

mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #20 : Ekim 14, 2007, 10:58:29 ÖS »

"( görüntülü olan değil kapı şeklinde olanlardan çünkü polimer bile olsa silüet şeklinde görülür) "

Bu görüntülü olanlar mertliği bozdu zaten. Geçenlerde e-maille gelen bir videoda, bu tip bir kameraya yansıyan bir görüntü vardı, adamın birini havaalanının oratsında, tam da gaz çıkarma anında yakalamışlar, çirkin bir görüntüydü tabi Bu 11 eylül saldırıları yüzünden alınan güvenlik önlemleri işin tadını kaçırdı bence Cheesy

volkan 1
Teğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #21 : Ekim 14, 2007, 11:07:34 ÖS »

üstat glock'un x-ray den( görüntülü olan değil kapı şeklinde olanlardan çünkü polimer bile olsa silüet şeklinde görülür) geçen tabancasının satışları dünya üzerinde kontrol altındadır... çünkü birebir suikast silahıdır...tıpkı 350 metre etkili menzili olan ve FMJ mermi ile yine bu mesafeden çok rahat bir şekilde çelik yeleği delen FN five seven gibi... bunun var olduğunu elbetteki inkar edecekler... ayrıca titanyum kaplamalarda X-raylarda görülür diye biliyorum...

illegal alacaksan yani ıraktan filan getirtmeyi düşünüyorsan sana 500 dolarada var derim... biz legal satışlardan bahsediyoruz yanlış anlamadıysam...

Whalther güzel silahtır.

Legal yollardan Walther MKE tarafından 3029 $ satış fiyatıyla satılmıştı. Glock ise illegalite konuşmak yanlış olsada 500 $  fiyata veriliyorsa ki imkansız yaklaşılmaz o silaha
diriliş_doğalkatil-T
Kurultay 2
Kd. Albay
*

Kuvvet:

« Yanıtla #22 : Ekim 14, 2007, 11:20:18 ÖS »

Irakta ucuza bulamayacağın bir silahı dünyanın hiç bir yerinde ucuza alamazsın... glock yada walther olsun yada dört mevsim suikast silahı sig sauer hiç farketmez üstat... 40-50 usd ye AK-47 lermi istersin... yoksa yine 10-20 usd ye el bombalarımı...

Markası WALTHER
Modeli P 22
Diğer Özellikler
ÖZELLİKLERİ (Specifications)

Caliber                   : 22 CALİBRE
Şarjör Kapasitesi : 10 +1
Namlu Uzunluğu  :  85 MM

Uzunluk                 : 155 MM

Ağırlık                    : 780 GR

5000 $ 

ÇOK HAFİF KİBAR TAŞINMASI İDEAL BİR TABANCA

TAKSİT YAPILIR

0 535 842 44 05

kaynak:  http://www.silahdiyari.com/?p=urunler&kid=29&mid=24#
« Son Düzenleme: Ekim 14, 2007, 11:22:36 ÖS Gönderen: diriliş_doğalkatil-T » Logged

volkan 1
Teğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #23 : Ekim 14, 2007, 11:31:51 ÖS »

P22 Modeli, ayrıca yurt dışında bulunan bir silahın fiyatını baz almak bence yanlış. AK 47 leri eski Rus ülkelerinde ve bir çok ülkede daha da ucuza bulmak mümkündür ama baz almak yanlıştır. Vermiş olduğum fiyat ülkemizde Silah konusunda tekel olan MKEK nin fiyatı olup vermiş olduğunuz link ve silah serbest piyasada satılan silahtır. Ne kadar sıfır olsada evrak üzerinde ikinci eldir.
diriliş_doğalkatil-T
Kurultay 2
Kd. Albay
*

Kuvvet:

« Yanıtla #24 : Ekim 14, 2007, 11:45:38 ÖS »

üstat yurt dışı fiyatlarını baz almadım şayet öyle olsaydı dahada ucuz olurdu fiyatı...çünkü dünya silah piyaslarını baz aldığımızda sadece bizim ülkemizde pahallı satılmaktadır...ayrıca ikinci el dediğiniz olay silahına göre değişir... tıpkı arabalarda olduğu gibi...bu gün piyasada 1940-1950 model Alman luger (halk arasında alman çıplağı diye bilinir... 5000 ila 10000 dolar arasında çok rahat müşteri bulabilmektedir...

yada yine benimde en büyük favorilerimden olan çıplak namlu mauser c 96(ilk kez 1896da yapılmıştır) 50.000 usd ye alıcı bulmaktadır... önemli olan silahın 2. el olması değil performansıdır...kısacası iş görüp göremeyeceğidir...

bugün ekstradan dipçikde takılabilen mauser c 96 hem otomatik hemde yarı otomatik halde bir çok submachine gun (makineli tabancaya) kök söktürür...

volkan 1
Teğmen
*

Kuvvet:

« Yanıtla #25 : Ekim 15, 2007, 12:22:19 ÖÖ »

MKEK Fİyatı bazdır onu demek istedim. Silahların ikinci elliği veya sıfır olması manasında yorum yapmak ise konuyla alakasız olur. Hiç bir silah üretim aşamasından çıkıtıkdan sonra test edilmeden piyasaya sürülmez. Bu mantıkla bakarsak ikinci el olur ikiside.

Benim demek istediğim MKEK fiyatlarını baz aldığımız takdirde ki baz almamız gereken tek kurumdur P99 satış fiyatı 3029$ olarak ortaya çıkmaktadır. MKEK de silah kalmadığı zaman fiyatlar otomatikman piyasada ki satıcılar tarfından yükseltilmektedir bu sorunda silah tekrar stoklara girdiğinde çözülmektedir. Aynı silah MKEK de 3029$ gibi bir fiyata satılırken piyasada yine MKEK den temin edilmiş veya yurt dışı görevine gitmiş çeşitli personellerce permi yoluyla ülkemize giriş yaptırılmış silahların fiyatları serbest piyasada değişiklik göstermektedir. Örneğin HECKLER & KOCH USP CUSTOM SPORT MKEK de 3500$ gibi bir fiyatla alıcı beklerken serbest piyasada yine aynı silah 5000$ civarında fiyatla alıcı beklemektedir.
« Son Düzenleme: Ekim 15, 2007, 12:41:48 ÖÖ Gönderen: volkan 1 » Logged
Sergei
Kd. Albay
*

Kıdem: 150

Dünyaya Kazık Çaktım Duyulsun Adım

Kuvvet:

« Yanıtla #26 : Ekim 15, 2007, 12:24:33 ÖS »

Bende şirin bir PPK var.... Walther sen bizim herşeyimizsin

* the human whose name is written in this note shall die.
* this note will not take effect unless the writer has the subject's face in their mind when writing his/her name. therefore, people sharing the same name will not be affected.
* if the cause of death is written within 40 seconds of writing the subject's name, it will happen.
* if the cause of death is not specified, the subject will simply die of a heart attack.
* after writing the cause of death, the details of the death should be written in the next 6 minutes and 40 seconds.
mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #27 : Ekim 15, 2007, 03:38:55 ÖS »

Sergei, PPK mı yoksa Kırıkkale mi?  İkincisinden bende de var da ondan sorduydum?

Sergei
Kd. Albay
*

Kıdem: 150

Dünyaya Kazık Çaktım Duyulsun Adım

Kuvvet:

« Yanıtla #28 : Ekim 15, 2007, 03:45:09 ÖS »

orjinal ppk olmakta kendisi....
Umarım mecbur kalmam ama yakında kendisini uyuduğu yerden çıkartmak zorunda kalıcam....

* the human whose name is written in this note shall die.
* this note will not take effect unless the writer has the subject's face in their mind when writing his/her name. therefore, people sharing the same name will not be affected.
* if the cause of death is written within 40 seconds of writing the subject's name, it will happen.
* if the cause of death is not specified, the subject will simply die of a heart attack.
* after writing the cause of death, the details of the death should be written in the next 6 minutes and 40 seconds.
mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #29 : Ekim 15, 2007, 03:57:24 ÖS »

Size James Bond diyebilir miyim, veya sadece Bond veya samimi hissedersem James?

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.126 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu