Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İsrail' in Kadın askerleri  (Okunma Sayısı 1491 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
*

Kıdem: 21

Kuvvet:

« Yanıtla #45 : Ağustos 23, 2008, 10:11:17 ÖÖ »

kardeş herhangibir çatışmada bu bayan askerlerden birine ateş edememek zaaftır!

Güzeller ama savaşta güzel çirkin değil,kurşunu hedefe ilk atan kazanır !
Valla ben kadınlara ateş edemem savaşta bile olsa bunu asla yapmam.

Orijinal Laz
En sevdiğim yemek laz böreği
Rize benim memleketim
Rize/Fındıklı 
Sarı oğlu Mustafa
Mustafa Sarı
Kale
Kurultay 6
Tuğgeneral
*

Kıdem: 222

BU VATAN BİZİM

Kuvvet:

« Yanıtla #46 : Ağustos 23, 2008, 12:27:39 ÖS »

Başbakanın neden bop eşbaşkanı olduğu şimdi daha net anlaşılıyor 

civanupload
Öğrenci
*

Kıdem: 0

Kuvvet:

« Yanıtla #47 : Ağustos 23, 2008, 01:12:45 ÖS »

Valla ben kadınlara ateş edemem savaşta bile olsa bunu asla yapmam.
[/quote]

Yeter ki elinde silah olsun silah'ı göreyim benim için bu yeterli ,Elinde silah'ı oldukdan sonra ister kadın olsun ister çocuk farketmez..(Bazılar'ı çocuğa ateş edilirmi diyecekler iyi o zaman versinler silah'ı 15-16 yaşlarındaki çocuklar'a nasılsa Türk askeri Kadın'a çocuğa ateş etmez)
« Son Düzenleme: Ağustos 23, 2008, 01:16:19 ÖS Gönderen: civanupload » Logged
kalaşnikovnişancısı
-UYARI-
Yüzbaşı
*

Kıdem: 21

Kuvvet:

« Yanıtla #48 : Ağustos 25, 2008, 04:28:34 ÖS »

[/quote]

Yeter ki elinde silah olsun silah'ı göreyim benim için bu yeterli ,Elinde silah'ı oldukdan sonra ister kadın olsun ister çocuk farketmez..(Bazılar'ı çocuğa ateş edilirmi diyecekler iyi o zaman versinler silah'ı 15-16 yaşlarındaki çocuklar'a nasılsa Türk askeri Kadın'a çocuğa ateş etmez)
[/quote]

Haklısın ama bendeki bir zaaf

Orijinal Laz
En sevdiğim yemek laz böreği
Rize benim memleketim
Rize/Fındıklı 
Sarı oğlu Mustafa
Mustafa Sarı
ghost23
-UYARI-
Yüzbaşı
*

Kıdem: 22

Search And Rescue

Kuvvet:

« Yanıtla #49 : Ağustos 25, 2008, 04:54:32 ÖS »

Yorum yapamadım birkaç gün....Daha önce de böyle bir konu açıldı..Hatta birleştireyim diye bulmaya çalıştım ama bulamadım... Kaldırılmış da olabilir gerçi.....Her neyse.....

Arkadaşlar demek ki yarın birgün İsrail'le savaşsak ve karşınıza burada resimlerini paylaşıp yorumladığınız bayan askerler çıksa; amacımızı unutup silahlarınızı bırakıp önlerinde diz çökeceksiniz...

Duyar gibiyim.... Aaaa olur mu? Savaş esnasında asla böyle bir durum sözkonusu olamaz... Evet, evet duyuyorum böyle dediğinizi.... Yahu biz şaka yapıyoruz, sadece komiklik olsun diye böyle yorumlar yazıyoruz sözlerini de ekliyorsunuz değil mi?

Yakıştıramıyorum kusuruma bakmayın lütfen... İsrail'deki forumlarda da bizim bayan askerlerimizle ilgili yorum yapıldığını gördüğünüzde acaba nasıl tepki göstereceksiniz... ?

İşin başka bir boyutu da şu... İster İsrail olsun, ister Yunan olsun....Amacı askerlik yaparak vatanını korumaya yemin etmiş herhangi bir "askerin" ( bayan ya da erkek ) böyle yorumlanmasının hoş olmadığını düşünüyorum...
İsrail'deki bayan askerler cephe hattında görev yapmıyorlar.Bir bayan askerin esir düşmesinden sonra bayanlar cepheden alınmışlardı.

[/URL]
deniz172
Öğrenci
*

Kıdem: 1

Kuvvet:

« Yanıtla #50 : Eylül 07, 2008, 07:51:26 ÖS »

oy oy oy ölürüm ben böyle orduya. arkadaşlar ben hemen israile iltica edip orduya yazılıyorum.şaka tabiki. allah bu tip insanlarla karşılaştırmasın bizi.

« Son Düzenleme: Eylül 07, 2008, 08:02:40 ÖS Gönderen: Nene Hatun » Logged
RomaFatihi
Yüzbaşı
*

Kıdem: 24

Kuvvet:

« Yanıtla #51 : Eylül 08, 2008, 09:46:34 ÖS »

Yani bilmiyorumda bizim türkler bunlara karsi savasa ciksa, bize silah falan lazim olmaz !!! 5dk Israil ordusu diye bise kalmaz 

İman dolu sinede korku izi bulunabilir mi?.. Düşmanın sayı itibariyle çokluğu sarsılmaz imana sahip insanlar karşısında bir kıymet ifade edebilir mi?
razzor
Teğmen
*

Kıdem: 2

Kuvvet:

« Yanıtla #52 : Eylül 08, 2008, 09:49:07 ÖS »

Ben bunlarla savaşamamki teslim olurum bunlara hemen  Grin (sonra süper bi muamele işkence felan)
mtk
Kd. Binbaşı
*

Kıdem: 83

Kuvvet:

« Yanıtla #53 : Eylül 08, 2008, 11:16:50 ÖS »

artık bizden birin yakaladıklarında bizimkilermi bunlara işkence yapar bunlarmı bizimkilere yapar bilemiyecem  Smiley

jellybean_3434
Binbaşı
*

Kıdem: 31

Ölüm Dayansada Kapımıza Son Sözümüz Vatan Sağolsun

Kuvvet:

« Yanıtla #54 : Eylül 08, 2008, 11:25:59 ÖS »

Benide tutuklayin bende filistinliyim burdayim benide alin  zuhahaha

Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
razzor
Teğmen
*

Kıdem: 2

Kuvvet:

« Yanıtla #55 : Eylül 09, 2008, 10:51:45 ÖÖ »

Yani olası bir Türkiye - İsrail savaşında ben bilemiyecem artık bizim askerlerin durumunu biliyorsunuz  Grin .
erdemli1987
Asteğmen
*

Kıdem: 1

Kuvvet:

« Yanıtla #56 : Eylül 09, 2008, 01:06:53 ÖS »

Çok güzel ve bir o kadarda anlamlı olan pek kıymetli bir sözümüz geldi aklıma Cheesy

"Savaşma,Seviş" 
TeksasJack
Asteğmen
*

Kıdem: 5

Kuvvet:

« Yanıtla #57 : Eylül 09, 2008, 01:13:05 ÖS »

Bir konu daha açılmıştı.
Yine aynı şeyi söylüyorum.
Askerlik biz erkeklerden daha çok yakışıyor bayanlara.
Özellikle bu resimde

akıncıbeyi
Asteğmen
*

Kıdem: -2

Kuvvet:

« Yanıtla #58 : Eylül 13, 2008, 08:48:05 ÖÖ »

Arkadaşlar bulunduğum bölge turistik olması sebebiyle israiilli turistelerde geliyor ve israilde herkes asker zaten.hatta cafe yada lokantalarda halkla içiçeler.israilli kızlarla yaptığım sohbetlerde bunlarda kızlar 2 yıl askerlik yapıyormuş.ama kızları güzel de yanii....tabiiki lanet olsun diyorum...
KUNT
Asteğmen
*

Kıdem: 0

Kuvvet:

« Yanıtla #59 : Eylül 13, 2008, 07:12:43 ÖS »

savaş sırasında bu kadınları görüp bi kaç abaza cepheden fırlaya bilir kafasına yiyeceği tek kurşunla diyerlerininde aklı başınıza gelir.

şaka olarak böyle konuşuyorsunuz ama her şakanın altında bir gerçek yatarmış.

dini ,dili ,ırkı ,yaşı ,cinsiyeti ne olursa olsun vatanımı yok etmeye çalışana yapılcak tek şey vardır oda ölümdür.
Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.077 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu