Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İsrail' in Kadın askerleri  (Okunma Sayısı 1492 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ay Dansçısı
Teknik Yönetici

Kıdem: 102

Kuvvet:

« Yanıtla #15 : Ekim 04, 2007, 03:31:09 ÖÖ »

http://thumbs.vidiac.com/images/f28280a2-2dfd-4837-971e-993600f40b93.jpg Güzel masa üstü oluyor Cheesy

1)Site de belirtmek istemediğiniz , istek-öneri-tebrik ve şikayetlerinizi admin@birliknet.com adresine mail olarak gönderebilirsiniz.
2)Beğendiğiniz konuları , "Bu konuyu gönder" seçeneğini kullanarak , başka adreslere iletebilirsiniz.
3)Uygun olmayan mesajları , " konuyu şikayet et " özelliğini kullanarak , bizlere bildirebilirsiniz.(Eş zamanlı olarak tüm yöneticiler bilgilendirilir.)

İstek: http://askeri.birliknet.com adresinde , diğer ülkelerin özel kuvvetleri hakkında , kaynak bilgi deposu oluşturulacaktır, ingilizce tercüme konusunda yardımcı olacak arkadaşların , özel mesaj göndermeleri rica olunur.
mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kıdem: 198

Kuvvet:

« Yanıtla #16 : Ekim 04, 2007, 03:37:33 ÖÖ »

O nasıl bir bakış öyle ya rabbim, lalelerin arasından, töbe töbe!!!!
Yanlız şimdi dikkat ettim ikinci şarjörü ters bağlamış, o mermilerin arasına toz kum girerse tutukluk yapar o şarjör, mermiler olduğu gibi açıkta!! Ah, ah el hamuruyla bu işlere girilir mi?
« Son Düzenleme: Ekim 04, 2007, 03:42:18 ÖÖ Gönderen: mg42 » Logged

Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun akşam yemeğinde ne yiyeceklerini tartışmasıdır!
shooter
Yüzbaşı
*

Kıdem: 29

Kuvvet:

« Yanıtla #17 : Ekim 04, 2007, 03:43:39 ÖÖ »

Evet ilgi duyduğum iki konuyuda barındıran güzel bir masa üstü oldu teşekkürler Smiley

Türkçülük, büyük Türkelinde, Türk uruğunun kayıtsız şartsız hakimiyeti ve bağımsızlığı ile Türklüğün her yönden bütün milletlerden ileri ve üstün olması ülküsüdür.Türkler, Türkçülük ile güçlenecek, kurtulacak, ilerleyecek, yükselecektir...
mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #18 : Ekim 04, 2007, 03:44:41 ÖÖ »

Neymiş onlar, çiçekler ve böcekler mi?

Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun akşam yemeğinde ne yiyeceklerini tartışmasıdır!
shooter
Yüzbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #19 : Ekim 04, 2007, 04:04:22 ÖÖ »

Hayır çiçek kısmı gerçek olmasada mecazi anlamda doğru sayılabilir ama böcek kısmı yanlış.çiçekler ve askerlik diyelim kısaca Smiley

Türkçülük, büyük Türkelinde, Türk uruğunun kayıtsız şartsız hakimiyeti ve bağımsızlığı ile Türklüğün her yönden bütün milletlerden ileri ve üstün olması ülküsüdür.Türkler, Türkçülük ile güçlenecek, kurtulacak, ilerleyecek, yükselecektir...
mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #20 : Ekim 04, 2007, 04:10:17 ÖÖ »

Cheesy Her sağlıklı Türk erkeği gibi desenize:D Hem doğasever hem de militaristiz mizaç olarak!

shooter
Yüzbaşı
*

Kuvvet:

« Yanıtla #21 : Ekim 04, 2007, 04:21:58 ÖÖ »

Cheesy Her sağlıklı Türk erkeği gibi desenize:D Hem doğasever hem de militaristiz mizaç olarak!

Evet söylemek istediğim tam olarak buydu tebrikler Smiley

mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #22 : Ekim 04, 2007, 04:43:01 ÖS »

Başka başlık açma gereği hissetmedim. Belki bu başlığı, sadece bayan askerlerin resimlerine ayırabiliriz. Yunan Ordusu;

Eğitim çavuşununki bu kadar, bu kadar Lips Sealed

Eğitim Çavuşuna gıcığız, onu herv gittiğimiz yerde rezil edicez!

Arkada ağzı açık dans eden eğitim çavuşu, bakmayın siz omzundakilere!

Sayın Sergei'yi İsrail'e diplomatik ilişkileri geliştirmesi için yolladıktan sonra ben de ilk uçakla Yunan Deniz Kuvvetleri ile ortak tatbikata katılmak için Atina'ya uçuyorum, dönmezsem merak etmeyin, Santori'den kart atarım.

Çavuşu unutmayalım

kırmızıbeyaz11
Yüzbaşı
*

Kıdem: 11

Kuvvet:

« Yanıtla #23 : Ekim 04, 2007, 04:55:55 ÖS »

ya o israilli bayan ne güzel askermiş öyle:)bir de yunan askerlerinin o yaptığı hareketin anlamını bilen var mı yoksa harbiden eğitim çavuşuyla ilgili bir durum olduğunu düşüneceğim:))
mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #24 : Ekim 04, 2007, 05:09:30 ÖS »

Yok, bu işaret bunların azizleri ile ilgili birşeydi, vatana bağlılığı falan temsil ediyor ama ezberden konuştuğum için detay veremeyeceğim. Diğer arkadaşlardan bilen varsa söyler. Çavuşla alakası yok(tur sanırım)!

Türker
Kd. Albay
*

Kıdem: 311

Kuvvet:

« Yanıtla #25 : Ekim 04, 2007, 05:16:48 ÖS »

Hürrem de Kanuniye hoş gözüktü sonrası malum. Türkün başına ne gelirse ya kafadan ya uçkurdan geliyor.

Bu felsefeyi destekleyenler, Aranızda ilerde önemli siyasi mevkilere gelmeyi hedefleyenler varsa haber versin de ilerde oy vermeyelim sizlere.
mg42
Bölüm Yöneticisi
*

Kuvvet:

« Yanıtla #26 : Ekim 04, 2007, 06:01:20 ÖS »

Sayın Türker espri anlayışınızı bir operasyonla aldırmış olabilirsiniz, o sizin bileceğiniz iş, ama en azından sağduyunuz var bu tip "esprili" yaklaşımları en azından onunla değerlendirin, sonra lütfen yazdıklarınızın ne anlama geldiğini bir daha anlatın. Ben size güleyim mi ağlayayım mı karar veremedim!

kara_mesut
Teğmen
*

Kıdem: 4

Kuvvet:

« Yanıtla #27 : Ekim 04, 2007, 06:24:15 ÖS »

israilli erkekler kesin askere gitmek için can atıyodur
kırmızıbeyaz11
Yüzbaşı
*

Kıdem: 11

Kuvvet:

« Yanıtla #28 : Ekim 04, 2007, 06:31:24 ÖS »

boşver mg42,o kendi kendine takılsın:))hem aklıma malkoçoğlu filmleri geldi hani cüneyt arkın bizans kalesine girip hem babasını kurtarıyor hem de bizans prensesleryle ilgileniyordu:))biz de mi öyle yapsak acaba hem israile barzaniye verdiği destek için cezalandırıp hem israilli bayan askere şarjörü ters bağlarsa toz kaçacağını falan öğretsek:))
« Son Düzenleme: Ekim 04, 2007, 06:37:41 ÖS Gönderen: kırmızıbeyaz11 » Logged
KARAKAN
Üsteğmen
*

Kıdem: 13

Kuvvet:

« Yanıtla #29 : Ekim 05, 2007, 09:13:54 ÖÖ »

Yunanlılarla sirtaki yapmak istedim şimdi yaa Smiley
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.078 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu