Birliknet.com ®

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bunlarda pkk leşleri yenileri eklenecektir  (Okunma Sayısı 3244 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emekli
Yüzbaşı
*

Kıdem: 70

Kuvvet:

« Yanıtla #15 : Ağustos 18, 2007, 08:15:02 ÖS »

Telden kısıtlı giriyorum en yakın zamanda en yeni resimleri bekleyin

YAN GELİP YATMADIK ;VATANI SATMADIK . NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
akca52
Teğmen
*

Kıdem: 2

Kuvvet:

« Yanıtla #16 : Ağustos 18, 2007, 08:40:54 ÖS »

arkadaşlar bunlar nede olsa insan. bizimkiler bunları sağ yakalayıp işkence yapmıyordur inşallah! ben bu resimlere bakınca acıdım adamlara. resimlerini çekmeye ne gerek var. askeri bir amacı olabilir ama niye bize kadar gelir böyle resimler?

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!
SAT 88
Üsteğmen
*

Kıdem: 29

Dinim İslam Kanım TÜRK

Kuvvet:

« Yanıtla #17 : Ağustos 18, 2007, 08:46:51 ÖS »

Ne oldu rahatsız mı oldun?
Acıdın mı it soylarına?
Açık konuşuyorum bu itlerin leşlerini görmek kadar bana haz veren bişey daha yok!İnşallah işkenceninde alasını görüyorlardır!
Sen senin askerini şehit eden etmek isteyen köpeklre nasıl acıyorsun?

akca52
Teğmen
*

Kıdem: 2

Kuvvet:

« Yanıtla #18 : Ağustos 18, 2007, 08:49:37 ÖS »

Ne oldu rahatsız mı oldun?
Acıdın mı it soylarına?
Açık konuşuyorum bu itlerin leşlerini görmek kadar bana haz veren bişey daha yok!İnşallah işkenceninde alasını görüyorlardır!
Sen senin askerini şehit eden etmek isteyen köpeklre nasıl acıyorsun?
acımam ama kimseye işkence etmem emrimde askerim varsada ettirmem.

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!
volkan 1
Teğmen
*

Kıdem: 3

Kuvvet:

« Yanıtla #19 : Ağustos 18, 2007, 08:54:23 ÖS »

Resimlerin Asil Türk Milletinin bulunduğu bu sitede yayınlanması ve buna duyarsız kalınması acı. Bu tür resimleri propoganda malzemesi yapan şerefsizlerin eline koz verilmesi ise düşündürücü. Konunun aciliyetle kaldırılması gerekmektedir ki sanırım konu yönetimce görülmemiştir o yüzden hala yerini korumaktadır.

Sn. SAT88

Gençiliğinizin ve kininizin verdiği düşüncelere yenik düşmektesiniz. Öncelikle tarafınızca İmzanızda kullandığınız fotoğrafdaki Atamız bu tür yaklaşımların Türk'e yakışmayacağının örneği olan İzmirdeki Vilayet binasındaki Yunan bayrağı olayını size hatırlatırım.
SAT 88
Üsteğmen
*

Kıdem: 29

Dinim İslam Kanım TÜRK

Kuvvet:

« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2007, 09:06:35 ÖS »

Sn. SAT88

Gençiliğinizin ve kininizin verdiği düşüncelere yenik düşmektesiniz. Öncelikle tarafınızca İmzanızda kullandığınız fotoğrafdaki Atamız bu tür yaklaşımların Türk'e yakışmayacağının örneği olan İzmirdeki Vilayet binasındaki Yunan bayrağı olayını size hatırlatırım.

İnanın atamın yaptığı tek yanlış olarak buluyorum o yaptığını.Yaptığı asil bir davranıştır evet.Çember içine aldığımız halkımıza yağmalama yapan binlerce yunan askerinin ülkelerine gönderilmesi ise dünyanın en asil şerefli davranışı.
Ama ne yazık ki dünyada asillik diye bi kavram kalmadı.Asilliğe saygı kalmadı.Asilliği sayan kalmadı.
Size teröristlerle ilgili onlarca asil davranışımızı anlatabilirim.Bi teröristi yakalarız.Gerekli mercilere teslim edene kadar bi güzel bakarız ağırlarız.Bi teröriste yapılacak en asil davranıştır bu.Terörist gider.Hapiste yatar.Af çıkar.Bu askerin ona gösterdiği asaleti unutur tekrar ona kurşun sıkar.
İşte bu yüzden her türlü şeyi hakediyorlar.
Bu arada konunun kaldırılmasına bende katılıyorum.
Resimleri görmek ne kadar moral verse de malum sadece bize karşı çalışan insan hakları bahane edilebilir.Siteler de yayınlaması sakıncalı ama arşivlik resimler bunlar.

volkan 1
Teğmen
*

Kıdem: 3

Kuvvet:

« Yanıtla #21 : Ağustos 18, 2007, 09:07:02 ÖS »

Türkiye Cumhuriyeti bir devlettir.

Teröristler Vatansızdır bizler bir devlete yakışanı yapmakla sorumluyuz. Hemde Asil bir ırkın devletine yakışanı yapmak.
KERKÜK-İ
Üsteğmen
*

Kıdem: 14

TÜRKMENEM..

Kuvvet:

« Yanıtla #22 : Ağustos 18, 2007, 09:17:33 ÖS »

Bu tür şeyler genç Türk evlatlarına moral verir isteyen google aramasında kolayca erişir bu bizim sitemizin kalitesini düşürmez. bu tür fotolara bakmak her gün şehit haberi duymaktan iyidir. Psikolojik hareket olarak propaganda olarak görüyorum bu tür şeyleri. insanların üstünde ''demek bizde yapabiliyoruz ordu bu işi beceriyor'' intibası uyandırır.
Ben daha kötü durumlarda askerlerimizi gördüm istiğfar ettirecek kadar kötü. Bizim bu gördüklerimiz çatışma sonrası olağan şeyler. Farklı şeylerde uygulanıyor tabi ama bu o an ki hırs ve öfkenin getirdikleri. herkes görsün arkadaşlar askerde uygun adım söylediğimiz''şehit kanın yerde kalmaz'' sözleri uygulanıyor. insanlara bunu göstermemiz lazım.Tam olarak o söze sadık kalamasakta gayret var insanlara bunu aktarmış oluruz. ne kadar varsa devamı gelmeli.

GIRGIZAM,ÖZBEKEM,GAZAK, TÜRKMENEM,
BAŞGIRDAM, KERKÜKEM ELE GÖRKMENEM.
SENİN GÖZLEDİĞİN GARİP TÜRK MENEM,
SELAM,DARAĞACI!!!
ALEYKÜMSELAM!!!
Fatalturk
Admin
*

Kıdem: 310

Birliknet.com ® Turkish Military Union

Kuvvet:

« Yanıtla #23 : Ağustos 18, 2007, 10:08:09 ÖS »

Bazı Fotograflar çıkarılmıştır ,

Lütfen yorum veya fikir belirtirken daha makul ve kimseyi rahatsız etmemeye özen gösteriniz birliknet üyelerine yakışanını sergileyiniz lütfen.

Ö N E R İ N İ N   G Ü C Ü   A L G I Y I   D E Ğ İ Ş T İ R İ R 

Kılıç Ali
Yarbay
*

Kıdem: 66

Vatanında ölmeyen iki kere ölür.

Kuvvet:

« Yanıtla #24 : Ağustos 19, 2007, 09:24:21 ÖS »

biz kime işkence ettik söyle bakıyım ama şu bir gerçektir.İt gibi bu soysuzlar tarafından insanlarımız işkence edildi

GEREKÇE:
cihan_80
Üsteğmen
*

Kıdem: 8

Kuvvet:

« Yanıtla #25 : Ağustos 20, 2007, 09:13:18 ÖÖ »

sat88 bende zevk  alıyorum bu pisliklerin leşlerinden ..ha yanlış anlamayın ama biz asker verirken ben onların leşlerine hatta canlı bedenlerine bile acımam nefret ederim ...tabi işkence yapılabiliyor olabilr  konuşturmak için ama o işkenceyide ben yapmak isterim canı gönülden sat88 bunlara matukultayr yapacaksın nasıl olur ama...

TÜRKÇE GİDERSE TÜRKİYE GİDER, YABANCI DİLLE EĞİTİM İLE TÜRKİYE GİDER

Kılıç Ali
Yarbay
*

Kıdem: 66

Vatanında ölmeyen iki kere ölür.

Kuvvet:

« Yanıtla #26 : Ağustos 20, 2007, 09:39:43 ÖÖ »

Bizzat Eğer pilot olursam kafalarına napalm atıp cayır cayır yakmak en büyük zevklrimden olur

GEREKÇE:
alexkanarya
Teğmen
*

Kıdem: 14

Kuvvet:

« Yanıtla #27 : Ağustos 20, 2007, 10:08:25 ÖÖ »

iŞte aynını bende düşünüorm 2 sene sonra pilot olup maverick atmakta benim en büyük hayalim tam kafalarına!!!

...AkıNcı Adı ŞanLı BiR MirAstıR...

Ceddimin Mirasıdır TÜRKİYE'M!!!

[
mshnc
Öğrenci
*

Kıdem: 0

Kuvvet:

« Yanıtla #28 : Ağustos 20, 2007, 01:08:12 ÖS »

swaol güzel resim lermiş
poyraz_alparslan
Yarbay
*

Kıdem: 111

Apoletlerim Değil,Yüreğim Savaşıyor KAŞİF KOMUTAN

Kuvvet:

« Yanıtla #29 : Ağustos 21, 2007, 04:33:59 ÖS »

güzel ! mermi sıkan ellere kudret ver Allah'ım !

Medet Ya Osman Gazi,Ya Bismillah ! 

Görev Başladı ! 

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.076 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu